След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ

Външният министър на Северна Корея нарече Тръмп "ментално увреден човек"
Обновена: 23 сеп 2017 22:33 | 23 сеп 2017 22:32,
181
След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ
Снимка: Reuters

Външният министър на Северна Корея Ри Йонг-хо нападна американския президент Доналд Тръмп още в встъпителните думи на речта си пред Общото събрание на ООН, като го нарече "ментално увреден човек, обсебен от мегаломания", предава AFP, цитира "Фокус".

Освен това, севернокореецът каза, че заплахите на Тръмп да "унищожи тотално" Северна Корея са направили възможността ракетите на Пхенян да посетят американската северноамериканска територия по-вероятна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
8
 
! Отговори
Ала бала преди 6 години
Ако КомСвин посмее да изстреля една ракета срещу САЩ ще е по умрял от прасе по Коледа
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди и след, възможноста пак е 0%....даже няма и да се опитат
66
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече почна да личи,че всичко е нагласен театър.Тръмп все повече изглежда неспособен да направи нещо различно от това да повтаря едно и също.Мислех,че поне ще покаже оня новият самолетоносач дето толкова филми правиха за него,че е като холивудска звезда.Или поне да свали някоя ракета с лазерната противоракетна система.В краен случай онзи супер тайният самолет аврора който всички знаят за него че може да лети по-бързо от всяка ракета.Нищо и нищо.Изкуствена драма като в сапунен сериал.
65
3
 
4
 
! Отговори
Зад кристин преди 6 години
Зад теб съм аз.... и те поря тихо докато пишеш платените си глупости и безумия
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оффф, писна ми от тая драма. ... кво само се плашт, да ги почват. И дебелия сладур да изчезва. Че теми като тая само дава хляб на руските *** у нас
63
8
 
10
 
! Отговори
кристина преди 6 години
Тръмп знае, че не може да направи нищо .. и ще си остане само със заплахите.. Зад С.К стои Китай, а зад Китай Русия, стане ли дума за война Америка наистина ще изчезне от картата на земята, Освен ако един ден Тръмп тотално изперка, ('щот малко им е акъла на американците) и наистина предизвика война.. Тогава се питам, какво става с нас останалите хора на земята?? ще настъпи глад. мизерия и хаос, още повече и природата като ни удари.. няма много да оцелеят :(
62
16
 
19
 
! Отговори
до 65 преди 6 години
Ти май не си пътувал из Европа.Най много *** в Европа има от Русия.И всеки ще ти каже че са най добрите,защото не го правят само за пари,правят го и за кеф.Руснака е пиян селянин,който не знае как да задоволи една жена,затова рускините като дойдат в Европа и полудяват.Много от тях успяват да се омъжат за някой местен и да се измъкнат от Рашата.Дори и в най бедната държава в ЕС-България е пълно с рускини,а Русия е най голямата държава в света пълна с петрол и газ.Смятай.
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам боксов мач между Ким и Тръмп. Залозите ще са бомбастични/но безядрени/. Мисля, че няма да има човек на света, който да не заложи на този мач!
60
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oт къде се взе този ракетен прогрес и потенциал в С.К.Не седят ли зад всичко това руснаци,или китайци.И това става след като се влошиха много отношенията между САЩ и Русия.
59
20
 
15
 
! Отговори
До 69 преди 6 години
Каква касапница бе драги -- очевидно, че четеш много глупости по медиите.Конфликт, ако въобще има конфликт, той ще продължи 5 минути -- за 5 минути САЩ ще ликвидират цялото въорежение на Северна Корея. И край с Ким.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гросмайсторската игра на ким-чо и тромпета, навлиза "по план" в остър мителшпил ... публиката се наелектризира, феновете от партера вееят байряци, а от вип-ложата 33 - доволно потриват ръчички... )))
57
10
 
10
 
! Отговори
Ким и Путин преди 6 години
Ким и Путин са братя по оръжие, но и братя по манталитет и вид.Ким е монголоид, Путин също е монголоид, малко поизмешан та изрусял ама монголските черти са преобладаващи.И двамата могат само да плашат, но знаят отлично, че държавите им са бити .......И двамата имат много поддръжиници, Беларус, Куба все световни сили.И двамата имат поддръжници и в други страни с висок процент на идиотизирано население.
56
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влезиш ли в една спирала, връщане назад вече няма. Не знам дали и двете страни вече не са необратимо в нея...Но повече ме интересува какво ще значи всичко това за останалите и в частност - за нас ! В крайна сметка защо пак трябва да гинат невинни хора в поредната безумна касапница ? Мислете, преди да е станало твърде кусно, защо в един конфликт никога не се знае със сигурност кой кого....
55
6
 
11
 
! Отговори
Кой казва преди 6 години
Кой казва, че образованието е хубаво нещо.Да си припомним "Пази Боже сляпо да прогщледне".Виждам много коментари писани от Оли-гофрени, така, че като станат грамотни тези хорла почват да пишат, но това не променя нещата -- само олиго-френлъка им лъсва.Та да си дойдем нап думата, харесва им Северна Корея е, как да ги наречеш такива хора.
54
8
 
17
 
! Отговори
замириса на барут преди 6 години
Ким държи в шах оранжевия пуяк!
53
16
 
15
 
! Отговори
Кой смей преди 6 години
Кой смей да говори срещу Путина.Не ви ли е известно, че повечето от списващите в този форум са в Руското посолство.Тъй, че кажеш нещо за джуджето и после валят минусите.На всички тези българи дето харесват Путин им желая да отидат в Русия за да видят как скотски се живее при Путин.
52
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-големи комплексари от САЩ. 100 пъти по-голяма държава да се отваря и да заплашва. Това е все едно 40 годишен мъж да заплашва 10 годишно лапе. Много идеотско поведени на Тръмп.
51
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далеч не всички българи са черноработници и *** КАТО ТЕБЕ !Черноработници и *** са само неграмотните селяни КАТО ТЕБЕ !А България е на втора скорост именно заради червени, неграмотни, миризливи любители на Путин КАТО ТЕБЕ !Така, че преди да плюеш първо се виж в огледалото, сополан !
50
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А днес членката (на втора скорост) на ЕС България за която всички пазари в ЕС са отворени е база за снабдяване на Запада с чербноработници и ***, а Северна Корея която е под жестоки санкции се зъби на САЩ, изстрелва балистични ракети и създаде сама водородна бомба.
49
2
 
21
 
! Отговори
dchev преди 6 години
Малко ли е това да удариш с артилерия и ракети братя и сестри в Южна Корея? Та там живеят около 20 милиона Корейци и един такъв удар може да доведе до милиони жертви. Като пишете се замислете малко! Това да не е компютърна игра!