Американски бомбардировачи прелетяха край Северна Корея

Пентагонът: Тръмп има военни варианти да се справи с опасността
Обновена: 24 сеп 2017 07:39 | 24 сеп 2017 07:30, Анисия Иванова
238
Американски бомбардировачи прелетяха край Северна Корея
Снимка: БТА

Американски бомбардировачи Бе-1Бе Лансър, ескортирани от изтребители, прелетяха в международното въздушно пространство над морето източно от Северна Корея като демонстрация на сила и за да покажат диапазона от военни опции на разположение на президента Доналд Тръмп, съобщи Пентагонът.

За първи път през 21 век американски самолети прелитат на толкова близко разстояние от демилитаризираната зона, което подчертава колко сериозно възприемаме севернокорейското безотговорно поведение, заяви говорителката на Пентагона Дейна Уайт, цитирана от Ройтерс.

Тя добави, че това е ясен сигнал, че президентът Доналд Тръмп разполага с множество военни варианти да се справи с всяка опасност.

Бомбардировачите излетяха от американския тихоокеански остров Гуам, а изтребителите от военна база на японския остров Окинава. Те летяха в „международното въздушно пространство източно от Северна Корея", се казва в съобщението на говорителя.

САЩ и Северна Корея изостриха тона помежду си в последните дни.(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
3
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
До Анонимен 154За 120 клм магистрала ли говориш? строена 30 години.
141
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това което Бай Тошо построи, пазвантинът му който избирате трети мандат не може дори да го боядиса.
140
7
 
2
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
До Анонимен 150Руско-китайски учения в корейския полуостров? Няма да са в Южна Корея, следва да са в КНДР. Кога са се провели дай източник на информация. Или просто тролиш.
139
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе дърпат дявола за опашката ама да видиме.
138
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОМУНИЗМА Е ГАДНО ЕВРЕЙСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ .Ж И ДО В Е Т Е ОТ УОЛСТРИЙТ СПОНСОРИРАТ ЕВРЕЙНА ТРОЦКИ ЗА ДА ПОДПАЛИ ОКТОМВРИЙСКИЯ ПУЧ Е ЦАРСКА РУСИЯ,СЕГА СЪЩИТЕ ЕВРЕЙСКИ***** ПЛЮЯТ ПО СОБСТВЕНОТО СИ ИЗОБРЕТЕНИЕ.
137
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази новина е за повдигане малко на духа на еврейчетата соросоидчета ,че напоследък предвид световните събития-ситуацията в Сирия,Иран и Северна Корея бая бяха се ушушмулили и отчаяли,затова този еврейски сайт пуска тази новина,иначе същия този сайт дума не обели за съвместните военни учения на Русия и Китай ,които проведоха съвсем наскоро в корейския полуостров и които учения бяха пряко предупреждение към САЩ
136
11
 
8
 
! Отговори
Комунизъм=разруха преди 6 години
Като е добър комунизма, защо на комунистите децата не отидоха да учат в Русия, а учат на запад? Защо комунистите не отидат да живеят в комунистическите Куба, Северна Корея или Венецуела, където хората там "благоденстват" и имат тези огромни безплатни привилегии? Аман от заблудени хора... Тези приказки за "високия стандарт при комунизма" ги разправяйте на децата, дето не знаят.
135
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЪЛГАРКАТАНе си никаква Българка, а чиста проба комунистическа, пропутинска изтривалка! Ще си останеш със злобата и мечтите по бай Тошо и петолъчката! България е в НАТО и ЕС, а на теб ти остава да мяташ през балкона и с памперса да си стоиш до жалкия си край!
134
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ч*ФУТИ НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙТЕ ОТ ТАКИВА НОВИНИ,ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ ФАЛИРАЛАТА ЦИОНИСТКА КЛОАКА САЩ НЯМА ДА ТРЪГНАТ НА ПРЯК КОНФЛИКТ СРЕЩУ СК,ЗАЩОТО ТОГАВА ТОВА Е ЯДРЕНА ВОЙНА И Я СА ПУСНАЛИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ САЩ СРЕЩУ СК,Я РУСИЯ И КИТАЙ СА ВИ ИЗРАВНИЛИ КАШЕРНИЯ КРАВАРНИК С ЗЕМЯТА,ЗАЩОТО НАЛИ ВИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО,ЧЕ МОСКВА И ПЕКИН НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНАТ СК ДА ПАДНЕ И НА ГРАНИЦАТА НА КИТАЙ И РУСИЯ САЩ ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РАДИАЦИЯТА КОЯТО ЩЕ ЗАСЕГНЕ КИТАЙ И РУСИЯ.ТАКА,ЧЕ СПОКО.
133
8
 
8
 
! Отговори
az преди 6 години
До БЪЛГАРКАТА-------------------------------Тази демокрация я направиха твоите приятели-комунистите! Върви на запад да видиш какво е демокрация! Като беше толкова хубаво при бай ви Тошо защо го махнахте,вие ***,а! И сложихте пазвантина му на власт! М!
132
8
 
5
 
! Отговори
Дани преди 6 години
До БЪЛГАРКАТА Ти кажи колко изкраде от предприятието в което работеше и си признай че беше от онези които им даваха хубавата храна отзад магазина, а ние чакахме на опашки с часове за хляб и нещо друго ако икаше в магазина, щото ти беше с превилегия. Извинявай ама на мен тази демокрация ми харесва....
131
8
 
27
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 6 години
ДО 136 НА ТЕБ КАКВО ТИ ДОНЕСЕ ДЕМОКРАЦИЯТА. КАК Е СЕМЕЙСТВОТО ТИ. ДЕЦАТА ТИ ЯДАТ ЛИ ГМО. РОДИТЕЛИТЕ ТИ НА КАКВА ВЪЗРАСТ СА И КАКВИ ИМ СА ПЕНСИИТЕ??? АЗ ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ ИСКАМ. КОЛКО СА БЪЛГАРИТЕ КОИТО ОСТАНАХА В БЪЛГАРИЯ??? И ЗАЩО??? ОТ ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ Е ОБЕЗЛЮДЕНА И ПОЧТИ ПОРУТЕНА. ОФОРМИ СЕ ЕДНА ДОСТА ГОЛЯМА ШАЙКА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ГРАБЯТ С ПЪЛНИ ШЕПИ А ОСТАНАЛИТЕ ВЕГИТИРАТ. ЧУДЕСНА ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА ЩО!!!!!
130
13
 
8
 
! Отговори
дуро преди 6 години
рубладжиите много си харесват "българин", един българин" "българка". Гнус неземна. Антибългари с такива никове.
129
12
 
4
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До 140Най-силната икономика в света е САЩ и тази година БВП-то може да им скочи до 20трлн ! Европейския съюз не е държава ,че да бъде считана за такава икономика ,но ако беше ,щеше да е на второ място ,с 16.5 трлн. БВП.След това е Китай с 11трлн.
128
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-силната икономика в света е ЕС, стига сте писали глупости. Китай, САЩ, разберете най- накрая
127
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯТААма Украйна си принадлежи на Русия бе пич. Нали точно САЩ и ЕС я окупираха и отцепиха, та се украинците умират от глад и все по-зле става.
126
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден гледам българи, които бъркат в контейнера с ***. Всеки ден чувам за добри хора, които са прокудени и за лоши и мързеливи хора, които са станали шефове.В КАПИТАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ СЕ ШИРИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ВРЪЗКАРСТВО. НЕ ВИЖДАНО НИКОГА ДО СЕГА!!!Няма да се оправим и след 1 000 000 000 години
125
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 132 :Ти знаеш ли въобще към кой е тоя дълг ,че пишеш бе клоун ? Tой е предимно към частни компании.САЩ е най-силната икономика в света и двойно по-силна от тази на Китай.Колкото и да е голям дълга им ,той е направен с цел и никога ,ама никога и никой неможе да си го изиска накуп,защото САЩ ,могат да затрият световната икомоика.Така че въпреки техния дълг ,американската икономика е най-сигурната в Света ,която НЕМОЖЕ да фалира !
124
2
 
8
 
! Отговори
Ба2 преди 6 години
Скоро ще видите, как КАПИТАЛИЗМА РУХВА, А С НЕГО И ВЕЛИКИЯ ДОЛАР. ТАКЪВ Е ПЛАНЪТ. НЕ МОЖЕ ЕВРЕИТЕ ДА УПРАВЛВАТ СВЕТА.Така ще бъде докато евреите и тяхната частна фирма - "ФЕДЕРАЛНА БАНКА НА АМЕРИКА" печата хартийки и краде най-читавите от всички страни. Не, че в Америка капитализма е нещо супер, но там има една средна класа , която си живее добре, хранеща се от еврейските подаяния.
123
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЪЛГАРКАТАОчевидно ,не си наясно грам със ситуацията ,а коментираш ? На такива *** като тебе ,трябва да им се спира интернета,че чак се хвалиш и с тъ*потата си.