Пострадалият в Солун водолаз – поставен в барокамера

От болницата не се ангажират с оценка за състоянието му
25 сеп 2017 17:30,
7
Пострадалият в Солун водолаз – поставен в барокамера
Снимка: Visualhunt

Съпругът на удавилата се в Гърция българка е поставен в барокамера в болница в Солун, съобщиха от Министерство на външните работи.

Към момента болницата не се ангажира с оценка за състоянието на мъжа.

Още по темата

По-рано днес властите в Атина съобщиха, че 45-годишна българка е загинала при гмуркане на голяма дълбочина край северното крайбрежие на Гърция, а съпругът ѝ е бил прехвърлен с хеликоптер в болница в Солун.

От МВнР уточниха, че смъртта на жената е установена в 18:30 часа в неделя, след като двамата са участвали във водолазен експеримент за поставяне на нов световен рекорд.

Двойката водолази от България са се спуснали във водата в присъствието на лекар, но той не е успял да помогне на жената и след изтеглянето ѝ на повърхността е обявена за мъртва.

От българското консулство в Солун съобщиха, че поддържат връзка с гръцките власти и е оказано съдействие на роднините на водолазите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: солунводолази
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно са се били подготвяли с години, надали са решили рано сутрин да счупят един рекорд.Някой от рекордите крият опасности. В случаят те са нямали късмет.
4
2
 
20
 
! Отговори
мда преди 6 години
Жалко, че не коментират хора, които се занимават активно с гмуркане, а обикновено изказват мнение хора, които хал хабер си нямат... Бог да прости жената и дано се оправи мъжа и.
3
2
 
9
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
До на 45Погледни статистиката в този спорт. Около 50 години са най-известните. Това не е художествена гимнастика.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bog da ja prosti dano maja i se opravi
1
3
 
15
 
! Отговори
на 45 преди 6 години
Трябва да се примирим, че остаряваме. Преди 20 години плувах 100 метра под минута. Сега не съм си засичал за колко ги плувам, но ми се разтропва сърцето и изплезва езика. На тази възраст рекорди не се правят !Бог да прости жената и да спаси мъжа !