Милиони севернокорейци готови да се изправят срещу САЩ

Готови са да изтрият от лицето на земята американските империалисти
28 сеп 2017 14:29, Елка Василева
337
Милиони севернокорейци готови да се изправят срещу САЩ
Снимка: архив, Reuters

Над 4,7 милиона граждани на Северна Корея са изразили желание доброволно да застанат под знамената на Корейската народна армия след антиамериканското изявление на държавния лидер Ким Чен Ун, разпространено на 22 септември, съобщи ТАСС.

Тогава върховният главнокомандващ и първи секретар на Корейската трудова партия обеща да отговори с твърди мерки на президента на САЩ Доналд Тръмп, заявил, че КНДР може да бъде унищожена напълно.

Още по темата

Както предаде днес официалната агенция на Пхенян КЦТА, всички граждани на страната са готови "да защитят своя лидер и социализма, за да изтрият от лицето на земята американските империалисти, заявили безразсъдното намерение да унищожат народната република".

През последните шест дни желание да се влеят в редиците на севернокорейските въоръжени сили изразили според агенцията над 4,7 милиона ученици от горния курс, студенти от всички висши учебни заведения, включително Университета "Ким Ир Сен", работници и други граждани, сред които 1,2 милиона жени.

Севернокорейската младеж организира в Пхенян митинг под наслов "Да унищожим американската империя на злото с пет милиона ядрени бомби". Участниците заявиха, че "окончателен победител ще бъде КНДР, защото няма сила в света, която да спре движението на народната република по пътя на прогреса под ръководството на Ким Чен Ун".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Били донесли 600 кг лунни камъни. Оказва се, че сега не могат да покажат ни един камък, щото били изчезнали/?/ после някой се изпусна, че с тоя скакалец, дето бил кацнал на Луната не може да се пренася никакъв друг товар освен астронафтите. Иначе нямало да може да фръкне.Лъжи и манипулации до дупка. За да поверваме колко са велики.
216
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ли са им промива ли мозъците на тея чичовци , които хвалят комунизма тук по цял ден ?? Как е възможно да казваш на бялото - черно ?? Как е възможно да твърдиш, че в СК живота бил добър, а само преди годи ни тоя изби над 1000 човека при смъртта на баща си ? Как е възможно да хвалиш човек, които стреля по гражданите си , когато се опитват да отидат в ЮК ??? Някой път не знам сред , какви хора живея.
215
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
249 а ти си бълнувай за капитализма, LG има 3 пъти по голям капитал от Уганда, Гана, Того и Бенин заедно. и 4те държави са капиталистически, демократични републики. :)
214
4
 
5
 
! Отговори
До 243 преди 6 години
Е, стреснах се. Цели шест пилотирани разходки и н'ам си колко астронафти. Били на луната. Цирк от секъде. Ама ти повервах да знаеш.Някои от астронафтите, които се опитаха да кажат истината си отидоха скоропостижно. Други прекараха живота си като отшелници или по психодиспансери. А човекът направил филма беше убит скоро след като предупреди, че ще го убият ако проговори.
213
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви глупости? :D Ти виждал ли си дори снимките от Луната? Гледай филма и ще разбереш ЗАЩО има конспирация. :) Какво общо има секретно с очевиден гаф? И какви архиви те блазнят за руснаците? Каква КОНСПИРАЦИЯ измисли пак, архивите за заколените телета през 1944 ли те вълнуват?
212
3
 
10
 
! Отговори
дуро преди 6 години
4,7 милиона.............хахахаахахахах! Та колко боеспособна една "армия" от 4.7 милиона гладници с дажба 180 г. ориз и 200г. царевица?????? С "бомбардировачи" Ту-16 от 1952-ра??? С руски подводници от 1953-та копие на немските от ВСВ??? С "изтребители" МиГ-17/19????? Със зенитни ракети от 1958-***????? Ххахахаха!Ама сериозно ли??:))
211
2
 
3
 
! Отговори
Moskov преди 6 години
Много спор за нищо ,докато два пениса си мерят силата много спорят и си давате ***
210
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
238 докажи ми че има 2 слънца че да правят 2 сянки на камъните на луната и приемам че е конспирация и ще си замълча за другите 13 провала в снимките. :)Did we land on the moon се казва филма, всичко е описано там, даже и интервю със наса, на всеки един от 14те гафа отговора е ''без коментар''
209
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЧЕРИ за монголските не бъди сигурен за 3 месеца прегазват русия на времето ФАКТ ))) а сега нещо съвременно дори Китай води русия в съвременни авиотехнологий поне що се отнася до бордова електроника тяга на двигателите и стелт повърхности
208
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наса защо чак сега реши да "разсекретява снимките"? Щото човекът, които им направи фолма за " кацането" проговори? Големите секретни снимки. На вид същите като несекретните.Просто лъжата продължава. Те ако бяха ходили така ли щяха да седят 50 години без да опитат пак? Може да си намерят дру, да им спретне нов филм за великото "кацане".
207
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно е за Русия. Замислите се къде са най-лошите условия в европа ? Източния блок на -СССР . И до ден днешен , неможем да се възтановим след тях. Венецуела ...ултра бедни , Куба ..ултра бедни , арабските всичките глад и села . На всякъде , където е взето със смърт власт следва ...разпад. В основата на всичките тези неща е Русия и агентите и в тези държави.
206
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ никога не са кацали на луната. Китайците изкараха доказателства от тяхната сонда. Никаквои следи от американци няма и не е имало. Те сега дори не могат в орбита да излязат да не говориме че дори да имат шанса да се отправят към луната, радиацията ще ги избие.
205
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сички тия декларации ще се изпарят като лек парфюм само като им излезе един морски пехотинец и гръмне във въздуха.
204
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво има да го марзиме. Сащ сами си се мразят достатъчно. Откак ги има непрекъснато си търсят врагове. Избиват хора, за да показват величие, свалят правителства щото били лоши/т е на тях не им харесват/, дават по 5 милиарда долара, за организирането на Майдани. Не си седнаха на зад.ците нито за минута. Разтуриха Близкия изток, щото Саддам им бил враг, Кадафи им бил враг. Виж С Арабия, с най-ретроградния режим не я пипат, щото им купува оръжието. Асад им бил враг, щото не им дава петрол .
203
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 223 ОК е то ти нещо просто 19 817 м практи4ески поток за Еврофайтър 17 800 м за Су 35 -НАДЯВАМ СЕ знаеш 4е това е универсалното мерило за мощност и тяга на двигателя + айродинамика на планера при бой по вертикал от как има бойни самолети -- когато лада стане като мерцедес ще говорим ) една кола Е НЕЩО КЪДЕ ПО ПРОСТО ЗА ПРАВЕНЕ КАТО НЕ МОЖЕШ ПРОСТОТО НЪЦ ДА НАПРАВИШ СЛОЖНОТО
202
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те хубаво си показват какви ракети имали изстрелват ги в океана но Америка няма да исползва океана за цел кой знае какви ядрени ракети имат и те
201
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 227Искаш да ми кажеш, че ако си във война и имаш ново оръжия няма да го използваш ли ? :)) Хехе добре. И хайде смали бройката а?
200
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на вас също като на тоя прасчо жалките ви животи се въртят около това да мразите САЩ. Ако ги няма, няма да имате идея какво да правите.
199
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво велико нещо са направили тия, бе?? Нищо."Най -великата" им постъпка беше дето пуснаха двете атомни бомби. И всички изпаднаха в потрес. Ама че умряха накуп 300-400 000 човека чудо голямо. Доказаха колко са велики. Те величието така го разбират - да убиват. Колкото повече убити толкова по-добре. Другата им " велика" постъпка е стъпването на Луната. Ама напоследък нещо се умълчаха по въпроса. Оказа се, че това е било най-голямата лъжа на 20-ти век. Лъжци, мошеници и убийци. Това са Сащ.
198
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКак изобщо можете да сравнявате военната сила на Северна Корея с тази на САЩ вие изобщо имате ли рационална мисъл? САЩ са години напред от Северна Корея. Ония били имали ракета.. и кво? САЩ имат 1000.