Заподозреният за отровената бебешка храна - психично болен

Той е 53-годишен самотник с криминално досие
30 сеп 2017 19:17,
27
Заподозреният за отровената бебешка храна - психично болен
Снимка: YouTube

Германската полиция съобщи тази вечер, че заподозреният в изнудване с милиони на супермаркети чрез заплахи за отравяне на хранителни продукти е ексцентричен самотник с история на психично болен, предаде ДПА.

Още по темата

Мъжът, който е на 53 години, е бил заловен вчера от полицията в Офтердинген, близо до югозападния град Тюбинген, след подадени сигнали от граждани.

Мотивът за действията му все още е неясен, тъй като задържаният все още не е проговорил. Според прокуратурата мъжът е имал криминално досие.

Полицията издирваше човек, изпратил писма до компании и до полицията, в които заплашва да замърси хранителни стоки в Германия и в чужбина, ако не му се платят 10 милиона евро.

Търсен бе мъж, заснет от камери да поставя храни на рафтовете в супермаркет във Фридрихсхафен. Там по-късно бяха намерени пет отровени бурканчета с бебешка храна.

Прокурор в близкия град Констанц каза, че заподозреният е заплашил да отрови 20 различни вида храни и посочил конкретни компании в Германия и чужбина.

Стотици хора са се свързали с полицията по откритата специална "гореща линия", за да дадат информация, която да помогне за издирването на изнудвача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
5
 
! Отговори
Аа преди 6 години
Това е вид тероризъм, и то християнски тероризъм. Я да видим сега на кой ще му хареса тази истина.
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те всички, като ги приберат стават психично болни. То нормални престъпници не останаха...
19
0
 
6
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ами май си прав колега.
18
0
 
8
 
! Отговори
Бож. преди 6 години
Ама разбира се че е психично болен- вие за велик инженерен гений ли го мислехте?
17
1
 
7
 
! Отговори
Не бе, нормален е! преди 6 години
А какъв да е? То само луд може да извърши такава постъпка. Защо не е засечен още като е отварял първия буркан с пюре? Камери няма ли, или са за украса? Или щом не краде може на воля да си отваря храни и да си топи пръстите в тях?
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГАДОРЯНЖурналята в търсене на сензации дават тези идеи,а не този шашав мушмурок!
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако не са парите, които получавате от психично болните германци, да сте умрели от глад... хахаха. :)))"Странно защо след като сме внесли няколко милиарда под формата на членски внос, получаваме по-малко пари по европейски проекти, които допълнително съфинансираме от държавния бюджет, а като добавим ежегодишните глоби, които ЕС ни налага, реално сме на загуба "хахаха" :))
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВО СА МУ ВИНОВНИ БЕБЕТАТА !!!!ЯВНО СИ Е КАЗАЛ, ЧЕ ВЪЗРАСТНИТЕ ДОСТАТЪЧНО ГИ ТРОВЯТ Я С ФИПРОНИЛ Я С ГМО Я С РАДИОАКТИВНА РИБА ОТ ФУКУШИМА!!! И СИ ВИКА Я СЕГА ЗА ОТРОВИМ БЕБЕТАТА!!ДОРИ ТЕЯ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЕ ПОСМЯХА ДА ПРАВЯТ ТОВА!!ИЗВОДА Е, ЧЕ БЛИЗЪК МОЖЕ ДА ТИ СТОРИ ПО-ЛОШО ОТКОЛКОТО ЧУЖД!!!
13
0
 
14
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Не знам стопляте ли, но тоя хахо сега даде чудесни идеи на ИДИЛците и прочие религиозна, че и криминална ***. Отвори така да се каже Кутията на Пандора
12
25
 
12
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
То има ли някой в Германия, който да не е психично болен?--------------------------------------------Много е смешно подобно изказване от най-мизерната и корумпирана страна, по адрес на четвъртата икономика в света. Ако не са парите, които получавате от психично болните германци, да сте умрели от глад... хахаха. :)))
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е, че ще даде идея на ИД да ни съсипе живота. Ако намери хиляди последователи, в хипермаркетите ще има повече терористи, отколкото купувачи.
10
4
 
2
 
! Отговори
tv is dead преди 6 години
Не е харесал второто качество веган без глутен ГМО храни на пенсия маркет , ако е луд шваба щеше да муфти я цигара или бира или суджук ама няколко милиона юуру другаря добре е решил да се дръпне като барон Мюнхаузен от немското благо на баба шмергел ...........
9
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То има ли някой в Германия, който да не е психично болен? Като започнем от Меркел и стигнем до терористите.
8
8
 
10
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Не бил бежанец, а наше момче - европейче.
7
2
 
20
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Днес се разхождахме със сина по Швайцър щрасе той много беше затруднен как да нарече дядо ( на около 70 ) ходещ трудно, с бели мустаци ( тип Сталин ) богата пола...и полувисоки дамски обувки :-) :-) :-)
6
1
 
19
 
! Отговори
Йогеца преди 6 години
Луд не би поискал париШизофрениците са конкретни, слага отрова за да убие а не да изнудваАко е регистриран като психично болен то е от скоро и е част от плана Ако се беше дегизирал и искаше по малко пари , можеше и да успее
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се получава когато баща ти ти е и брат. Немският инцест е основна евроатлантическа ценност. Меркел затова се пази да няма деца.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоша бизнес стратегия, но дава пример на други некомерсиално настроени.
3
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2На запад са много изкривени пусни си табу по нешънъл джеографик и се убеди.
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам, но ми мяза на психично болен, а статистиката сочи, че любимата ти страна води с доста пред западните :)