Българин ранен след скандал с афганистанци във Виена

Сърбин пък е бил убит при мелето тази нощ
33
Българин ранен след скандал с афганистанци във Виена
Снимка: Reuters, архив

Сърбин бе убит, а българин - тежко ранен, при конфронтация с афганистанци и чеченци във Виена тази нощ, предаде австрийската национална информационна агенция АПА, цитирана от БТА.

Меле между шест души се разигра тази нощ в район Отакринг в столицата на Австрия. След като един от тях извадил нож, 21-годишен мъж получил тежки наранявания и малко по-късно е починал в болница. Човек, който е бил с него, е в тежко състояние с опасност за живота. Четирима души са задържани.

Към 2 ч. тази нощ двете групи - 21-годишен сърбин и българин, от една страна, и четирима мъже от Афганистан и Чечения, от друга - влезли в конфронтация по неизвестни засега причини, съобщи полицейски говорител. Инцидентът станал близо до входа на метростанция.

Както се посочва, единият от групата на четиримата, 22-годишен, извадил нож и наръгал сърбина и българина. И двамата получили много тежки наранявания. Някъде около час и половина по-късно 21-годишният сърбин починал в болница.

След това четиримата мъже избягали, но малко по-късно били задържани. По 22-годишния нападател е имало следи от кръв. По случая е образувано разследване.

В рамките на днешния ден заподозрените ще бъдат разпитани. Засега не е ясно каква е причината за случилото се, дали са участвали и още лица, както и видът и местонахождението на ножа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 6 години
Е затова Гранична полиция афганците ги смила от бой на турската граница. И ги обира . Ама малко е . Трябва и да ги поразстрелват малко. Не е загуба за никого!
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видиш ли мюсулманин - застреляй го!
20
0
 
4
 
! Отговори
Кирчо преди 6 години
До анонимен--23;Не към гората а към АГНЕТО.
19
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
до кога ще бъдат толерирани хора от други религии те са диваци има поговорка : колкото и да храниш вълка той все гледа към гората
18
0
 
15
 
! Отговори
Dodo NY преди 6 години
Сигурно са били професори по ядрена физика, спорещи нещо на тема Квантова Теория. Както и да е, в Ислямоугодническа Австрия, в която съдията освободи мароканеца, изнасилил 9 годишно момче в басейн извън Виена през лятото на 2016 с оправданието, че "той не е знаел, че извършва престъпление, защото това там откъдето идва е норма", със сигурност ще кажат, че сърбина и българина са били расисти и са нападнали афганците! Гаранция!
17
0
 
21
 
! Отговори
aa1830 преди 6 години
Преди точно месец в същия квартал сърбин бе убит с нож пак от някви такива... Албанци май бяха тогава. Жалко. Дано ги вкарат на топло докато одъртеят и се укротят.
16
17
 
2
 
! Отговори
Turchin преди 6 години
Nishto ne stava ot bulgarite - samo perdah i nojove qdat nalqvo i nadqsno hahaha
15
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама на четирима - респект, балкански лъвове!Лека му пръст на сърбина, дано българското момче се оправи!
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът и сърбинът са си у дома на територията на ЕС.Онези другите, чий го търсят тук? Пък и ножове размахват! Не са разбрали още, че ако искат да бъдат в нормално човешко общество, трябва да контактуват като хора, а не първосигнално - като ***.
13
0
 
23
 
! Отговори
Боби преди 6 години
И тези са като gyupc1te, нападат само като са много и с оръжие. Изхода е само един, спиране на воината в Сирия и всички имигранти да си се върнат там от където са дошли. След това пълен блокаж на границата да не се върнат. С радост им предаваме и шведите да са с тях
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината - не са искали да се навеждат в посока Мека и да бият чела в земята!
11
4
 
16
 
! Отговори
А ЧЕЧЕНЦИТЕ? преди 6 години
"...Злой чечень ползет на Волге, точит свой кинжал.." Тук и посланикът не може да обвини никого, въпреки че Кадиров е приятел на Путин.Стихотворението е от Пушкин( около 1780"Баюшки баю") А какво търсят ЧЕЧЕНЦИ в загнилия ЗАПАД?? Или са вкарани като "мигранти', за да всяват раздор в ЕС, какъвто е И първоначалният замисъл на хибридната игра с "мигрантите от Сирия".Сега са плъзнали в Черно море.Проследват ли с дрон дали не идват откъм Русия? Ето защо ни требват кораби на НАТО- както в Средиземно м
10
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чеченецът викал "Путин Акбар!"
9
1
 
28
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
ти на кой свят живееш бе горкия. Ти знаеш ли колко са заядливи и нагли тия точно от афганистан/пакистан. Те се различават адски много от сирийците и останалите от региона. Това не са хора моето момче, а умствено изостанали ***. Тръгнал си за бълг. и сърб. да говориш, ние много сме понесли последните 5 века иначе като нация сме велики. Аз всекидневно контактувам с хора от целия свят, вярвай ми нито германци с изкуствените им подп чувства, нито китайци нито пияни източн. европ. ни се упират
8
1
 
32
 
! Отговори
хммм преди 6 години
абе пак е било долу-горе равностойно двама балканци срещу 4 мюслитa, те ония ако не са поне 2 пъти повече не скачат на бой, иначе мазнят подмокрени очички и се правят на безпомощни. А усетят ли че имат сериозно числово превъзходство стават много мощни. Залейте ги с бензин и ги запалете бе, вижте ги как горят.
7
1
 
23
 
! Отговори
алоха преди 6 години
абе пак е било долу-горе равностойно двама балканци срещу 4 ***, те ония ако не са поне 2 пъти повече не скачат на бой, иначе мазнят подмокрени очички и се правят на безпомощни. А усетят ли че имат сериозно числово превъзходство стават много мощни. Залейте ги с бензин и ги запалете бе, вижте ги как горят.
6
1
 
47
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
Един умник от Дойче веле много му бе чудно онзи ден, защо национализмът в Европа набирал сили. Проблемът с емигранстката вълна според него вече го нямало??!!
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички русочеченци и авгавци, ВЪН от България. Веднага!!!
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките обратно и да се ръгат, да изнасилват, да се убиват там колкото искат! Нито един да не се оставя!
3
0
 
43
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
боя с ножове е част от традиционната чеченска култура, някой да обясни това на фашистката полиция и да пускат човечеца по живо по здраво. а и да се обадят на баща му че вече е станал истински мъж и може да му купи жена