Жертвите на терориста в Марсилия - две жени

Едната е намушкана в корема, другата е с прерязано гърло
32
Жертвите на терориста в Марсилия - две жени
Снимка: Reuters, архив

Френският вътрешен министър Жерар Колон съобщи, че две жени са били намушкани и убити при атаката, извършена днес на главната железопътна гара в Марсилия, предаде БТА като цитира Ройтерс.

Още по темата


По-рано полицията каза, че нападател е намушкал двама минувачи на гара "Сен Шарл" и е бил застрелян. Преди това той извикал "Аллах акбар".

По-късно полицейски източник каза, че едната жена е намушкана в корема, а другата е с прерязано гърло.

Разследването се води от антитерористичната прокуратура в Париж.

Във Франция е в сила извънредно положение. То бе въведено след поредица от нападения на ислямсти през последните две години, включително атаките в столицата Париж през ноември 2015 г., при които загинаха 130 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До АнонименФранция е бита карта нали съм тук!Нали се вживяват като победители заедно с англетата и са заграбили всите колонии и им говорят езика.Та тая *** скоро ще ги претопи!
28
0
 
8
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Нашите турци и помаците са си европейци, включително и тези турци, които наистина са дошли отнякъде и са се настанили на Балканите през османския период. Те са се натурализирали. Ако не се беше състоял недомисленият Възродителен процес, мисля, че щеше да бъде много трудно да се отличи кой е турчин, *** или българин.Опасни са сегашните пришълци. Сред тях има всякакви. Но дори и най-кротките идват с друга култура, навици и представи и с желание да ги наложат, за да превъзпитат "неверниците".
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европа - жертва на собствената си олиг0френия. Франция е един от най-големите колониални маймуунарници и резултатите незакъсняват. Важното е на някой да излиза по-евтино и търговия да става.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На родните помаци им трябва рехабилитация. Тва са хора, чиито предци са били принудени да си сменят вярата с клане, и после са им промовали мозъците поколения наред.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Загрижена майкаОтначало пишеш:"Чумата на нашето време- исляма ..."После продължаваш:"Нашите мюсюлмани - помаци и Бг турци за свестни хора"Последно, кое е вярно? На тази боза 14 ахмака са сложили +.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14Всъщност има "религия", която толерира убийствата - ислямът (доколкото е религия). Навсякъде има престъпления, но ислямът заповядва на последователите си да ги вършат. Това е античовешка идеология, неподдаваща се на модернизация, съвременна държавност и демокрация. Ислямските общества воюват с всички останали и в самите себе си. Всеки мюсюлманин може да обяви несъгласния с него мюсюлманин за немюсюлманин и да му види сметката. Тълкува си сам, както си иска и насилието му е позволено.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩОМ ЩЕ ПРИЕМАМЕ МИГРАНТИ ПО ЗАПОВЕД НА БРЮКСЕЛ, ЛАГЕРИТЕ ДА СЕ СТРОЯТ В МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА В СОФИЯ.ТАКА ПО-БЪРЗО ЩЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЛИ БЯХА ИНТЕГРИРАНИ ВЕЧЕ, ТЕЗИ ВЪВ ФРАНЦИЯ?
21
5
 
15
 
! Отговори
Един татко преди 6 години
До Загрижена майка: Уви, вместо да прочисти чумата от България, г-н Борисов съвсем наскоро се е съгласил по заповед на Брюксел и Меркел да приеме 580 Африкански мюсюлмани (предимно от Сахарска и субсахарска Африка) от лагер в Италия и да ги "интегрира" в България! Интересно, има ли той намерение "Унучето" да живее в Родината си?
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брайвик ПРЕЗИДЕНТ!
19
5
 
9
 
! Отговори
ни приема ни предава преди 6 години
До Анонимен 17ЗНАЧИ,ЗВЕРОВЕ СА РЯЗАЛИ С ТРИОНИ КОМИСАРИТЕ,А!?Май е било обратното,м!?Ей,големи гипсове сте това кoмyнeтaтa!
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До хора: "Няма гнусна религия, има гнусни хора..."принципно си прав, но с предварителната уговорка, че Исляма не е религия!
17
3
 
22
 
! Отговори
Загрижена майка преди 6 години
Г-н Борисов! Чумата на нашето време- исляма, запали Европа! Молим се да вземете правилното за българите (поне веднъж направете нещо за нас), и да натирите от България и последния позиращ за "Сирийски бежанец" ислямоокупатор и джихадист! След което да се въведат драконовски мерки на службите ни за следене на дейността на имамите и джамиите в Бг, както и финансирането им! Нашите мюсюлмани - помаци и Бг турци за свестни хора, но не бива да се допуска радикализацията им! Това е И за тяхно добро!
16
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен16А стига бе, глyпак! Ако си живял в онова време, в следреволюционна Русия, с вилнеещ бандитизъм, болести, с горенето и изсипването в реките на жито, за да се причини глад, зверове са рязали с триони комисарите, които са ходели да събират жито, за да осигурят хляб за хората и стотици, други зверства, друга песен ще запееш. Но така ти е написано в наръчника, и понеже нямаш собствен мозък да разсъдиш, защо аджеба е ставало нещо, затова малоумно джавкаш.
15
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е, че ислямът прави само проблеми на Европа, но не винаги само религията е виновна. Например вижте комунистите - атеисти - избиха десетки милиони ОТ СВОИТЕ. Сталин е избил много повече руснаци отколкото всякакви там брадясали мaймyняци са успели.
14
13
 
25
 
! Отговори
хора преди 6 години
Няма гнусна религия, има гнусни хора, които се правят на религиозни и вярващи, но са си чисто и просто гнусни убийци, главорези. Няма религия, която да толерира убийствата... това, че определени фанатици си правят тълкувания, които са им удобни е съвсем друга бира...
13
10
 
9
 
! Отговори
до циник преди 6 години
Войната е на макс,кви мирни плакати.Ти за кво мислиш Франция и други европейски държави бомбят от години Близкия Изток и се опитват да демократизират мюсулманските държави,щото си нямат друга работа ли.До като не се затрие и последната мюсулманска държава,ще се раждат мюсулмани и ще бъдат облъчвани с исляма.Ако не беше Русия до сега Запада да е затрил всички в Близкия Изток.Запада иска петрол и консуматори за своя бизнес,исляма е несъвместим с това.
12
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова гнусна религия, такова отвръщение предизвиква, защо не е забранена в Европа? Колко напълни невинни трябва да загинат за да разберат еврогейовете, че с меченца и цветенца няма да стане!!! Семейството на този у//род, цялото се изселва, без изключение. Приятелите му също.
11
1
 
35
 
! Отговори
директива на ЕС преди 6 години
Да се увеличи производството на плюшени мечета!
10
3
 
31
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Грях ми на душата....ама нека!Повече!Да видим кога търпението на гостоприемниците ще се изчерпи?!Докато "бориме" касапите с мирни плакати - ще е така!Брейвик се оказа видионер!!!!!