Недоволство в Манчестър: Brexit е чудовище!

Протестно шествие изпълни улиците на Манчестър
2 окт 2017 13:52,
23

Десетки хиляди изпълниха улиците на Манчестър в знак на протест срещу излизането на страната от Европейския съюз.

Развявайки плакати, постери и знамена на Общността, демонстрантите преминаха през ключовите места в града, преди да се отправят към тазгодишната конференция на Консервативната партия.

Към шествието се включи и допълнителна демонстрация, която призова Тереза Мей да напусне поста на министър-председател, съобщи Bulgaria ON AIR.

Мотото на протеста гласеше: "Brexit е чудовище! Нека го спрем!“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3 Не бъди наивен, Крим отива при евреите. Велика Хазария.
17
5
 
11
 
! Отговори
Истината преди 6 години
В Манчестър отдавна не живеят англичани. Така, че е нормално кафените да протестират! Зер, ще им намалеят и спрат помощите!
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17Ние не произвеждаме нищо, така че никой не ни е виновен за липсата на бизнес инициатива. Добре поне, че хората могат да се спасят, емигрирайки от тази "държава". България е концлагер на най-дивия капитализъм. Когато и да напуснеш, винаги ще е късно.
15
2
 
2
 
! Отговори
Жалка картинка! преди 6 години
Нек'ъв шоро протестър с ТОР браузър цъка яко минуси на всеки смислен коментар! Така си мисли, ч еможе да заблуди някой или че помага на себепитеците си от Манчестър!
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам, Великобритания твърдо се е насочила към арабо-пакистано-афро-индийския съюз. Белите хора и християнството са обречени в тази държава.
13
11
 
6
 
! Отговори
Ахам! преди 6 години
Доста кофти момент нацелиха организаторите на това платено "спонтанно" мероприятие! Очевидно докато е било подготвяно предварително не са взели под внимание какво би могло да се случи в неделя в Каталуния. Където всички видяха що е това демокрация и има ли тя почва в ЕС! Така че този "протест" идва ни в клин, ни в ръкав, като някаква антиразвръзка на събитията, които вълнуваха Европа вчера и днес!
12
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do #4: Само човек с ампутиран от политикомедийната плява мозък,може да задава такъв въпрос!Имаш ли представа,че чрез свободно опериращите на Територията западни банки,корпорации,концесионери,търговски вериги,какви милиарди се изсмукват,като с гигантска прахосмукачка?Имаш ли си представа,че с наложените западни "стандарти",как е унищожена икономиката ни и как е обезлюдена,чрез повече от 2 милиона слуги,преместени на техните територии,за създаване на техния БВП?Ама,че ***!"Давали" ни!
11
6
 
8
 
! Отговори
Димитрий преди 6 години
Аха ясно, тия са от умните и красивите!
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на кого точно го показват? Избора беше направен от техните по-възрастни сънародници. Да не би ЕС да е гласувал? И най-интересното, че Камерън го отнесе, а той просто изпълни желанието на народа да се проведат избори.
9
0
 
6
 
! Отговори
анон преди 6 години
е ти референдум
8
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските *** се кефят, но теоърва им предстои да вият ба умряло като почне да се разпада руската ***! И там няна да мине мирно и тихо а ще ср леят реки от кръв.
7
7
 
3
 
! Отговори
LosHo преди 6 години
Стадо овце. В това се превърна съвременна Европс. Англия, Каталуния, следващото стадо ....?
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KYSNO E LIBE ZA KITKA BAAAI
5
2
 
23
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Пазар, евтина работна ръка, безплатно образование на бъдещите им специалисти.
4
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До do 1Лол, ние какво по-точно даваме на ЕС, че нещо никой май не знае, ще ми е интересно да науча? Метрото ни се строи с европейски пари, всичките главни ремонти се правят с европейски пари?
3
30
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, бе! Десетки хиляди ... На снимката трима тийнейджъри от агитката на "Манчестър Юнайтед" отиват на мач на любимия отбор. :)Не разбрахте ли, че Brexit е необратим процес, че е факт като Крим, например?
2
7
 
32
 
! Отговори
do 1 преди 6 години
Чудовище е за нас, дето винаги сме от страната на булката...За тея дето само смучат (еспешали англичанците) си е супер и сега остава сами да се оправят, без благата носени от източноевропейската рая.
1
36
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС е по-голямо чудовище, така че от две злини по-малката избраха