След стрелбата в Лас Вегас – 20 жертви, ранените над 100

Извършителят е ликвидиран, с него е имало жена
Обновена: 2 окт 2017 12:11 | 2 окт 2017 12:10, Елка Василева
41
След стрелбата в Лас Вегас – 20 жертви, ранените над 100
Снимка: БТА

Над 20 души са убити и над 100 са ранени при стрелбата близо до хотел "Мандалей Бей" в Лас Вегас по време на фестивал на кънтри музика, съобщи на пресконференция полицията, цитирана от ДПА.

Извършителят е използвал автомат, с който стрелял от 32-ия етаж на хотела.

Още по темата

Той е застрелян от полицията скоро след като открил огън.

Според шерифа на Лас Вегас Джо Ломбардо нападателят е жител на града, посочи АФП.

Макар и властите да смятат, че става дума за самотен нападател, полицията издирва азиатката Мери Лу Данли, която била с извършителя по време на нападението.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: стрелбаЛас Вегас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
20 или 50 жертви, кое е вярното?
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добър уестърн. Евала. Те такива филми правят, харесват им.
26
0
 
4
 
! Отговори
Толерастия преди 6 години
Бе тоя тури аллах-малахчетата в малкото си джобче. Жалко, можеше на пълен щат да го вземат при тях, и бонус щеше всеки месец да взема.
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за новина ли го имате? Та това е ежечасие отвъд океана. Живях 5 години на онази територия и нямаше час без някъде да не се стреля и убива. Имаше една кабеларка която само с това се занимаваше и излъчваше ежечасно убииства грабежи и изнасилвания. Това нещо си е най нормабно отвъд океана никой не прави сензации с това! До такава степен са свикнали с това че на никой не му прави впечатление! Всеки има пистолет в себе си и когато се наложи го използва. Пишат го неизбежна отбрана!Съд не ги лови
24
2
 
14
 
! Отговори
Год блуес Ъмеруика преди 6 години
Истинско ковбойско (говедарско) кънтри увеселение. Пуцалка, чалга и вива Лас Вегас до зори! Ким може да не си дава зор, тия ще се изтрепят сами.
23
4
 
16
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
у срелеца са открити руски паспорт 1 брой!Клетвена декларация на руските служби че е изпратен там с цел да убива американци подпечатана и подписан от Путин и нотариално заверена,както и телефон чийто последен набран номер непосредстено преди стрелбата е звънял в Кремъл.Очедидци твърдят че стрелеца е крещял "За Путину за родину " докато е стрелял.Доказателствата за руска връзка са солидни и не подлежат на оспорване !От държавният департамен на ФАЩ заявиха ,че ще усилят санкциите срещу Русия!
22
1
 
6
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Стрелеца е 64 годишния Stephen Paddock...чакаме мотивите!
21
1
 
20
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: "Той е застрелян от полицията скоро след като открил огън."Скоро ...скоро...колко да е скоро...след 20 трупа, и 100 ранени!
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо крият името на убиеца. Дали защото не е афро американец? А по такива концерти ходят основно бели хора
19
6
 
22
 
! Отговори
сащ суперсила ,хаха преди 6 години
Къде са сега краварозащитниците на западналите ценности. Винаги съм знаел че сащ са прогни ла държава намирисваща на мухъл. Нека сега да ми обяснят колко е хубаво да живееш там.В гипсокартонените бараки ,пардон "къщи". Серийни убийци навсякъде. Изтрещяли хора които не зачитат човешкият живот. А ми говорят за права.
18
2
 
21
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Явно толкова много "демокрация" им дойде в повече и на самите кравари. Голяма част от тази *** са тотално изкрейзили. Убийствата без причина отдавна станаха нормално ежедневие за краварите. В Каталуния пък полицията бие като за последно. ЕС мълчи, сякаш нищо не се е случило. Русия нищо не прави, но търпи санции. В Испания бият до кръв, в Турция вкараха десетки хиляди в затворите, в Саудитска Арабия чак в 2017 г. дават право на жените да шофират, но ЕС мълчи, светът мълчи. Що за демокрация???
17
2
 
9
 
! Отговори
Дар Вин преди 6 години
Така е, от време на време мършата на стадото се проявява в такива форми и унищожава и такива без късмет в стадото както и себе си - мършата. С висока степен на увереност може да се напише навсякаде е така и ще бъде.
16
12
 
3
 
! Отговори
Was ist das преди 6 години
Първо Америка не е само САЩ и второ и в други части на американския континент стават стрелби Мексико , Бразилия и т.н.. но редактора на международните новини на този сайт обича я Тръмп я Путин я Ким я кардашяните ...........
15
2
 
12
 
! Отговори
Метъл преди 6 години
Кънтрито е американската чалга, ние сме с теб герой!
14
2
 
5
 
! Отговори
GRESHISH преди 6 години
До АнонименNE MECHTAIA ZA AMERIKA NESHTA DA IMAMA NISHTO OBSHTO S NEIA AKO MOGE DA VZEME I BOKLUTZITE KATO TEBE SHTE E SUPER VSI4KI NASHENSKI EVROATLANTICHESKI BOKLUTZI TAM
13
1
 
25
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Руски хакери са хакнали мозъка на срелеца и са поели дистанционен контрол върху действията му,очаква се създаването на сенатска комисия да разследва поредната намеса на Русия във вътрешните работи на ФАЩ!
12
4
 
19
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Светъл пример дава Република Кравария как требе се живее. Стоп мерси благодаря!
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От такова разстояние не е никакъв проблем да улучиш публиката на кънтри концерт. Хубаво е, че не е разполагал с гранати.Правото на всеки да притежава оръжие е гаранция заедно с все по-забързания живот и все по-сериозните противоречия в обществото е гаранция, че подобни новини ще станат ежедневие... скоро и у нас.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и да е викал от 32ет кой ще го чуе ,много е добър от такова разстояние да улучиш
9
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, че и у нас вече ни напълниха с оръжие! Дават се разрешителни на всеки, и скоро и тук ще започнат такива убийства !