Белезници за 22-ма в Египет: Развяли гей знаме на концерт

Те насърчавали разврата и сексуалните отклонения
3 окт 2017 08:48,
26
Белезници за 22-ма в Египет: Развяли гей знаме на концерт
Снимка: архив, Reuters

Египет е арестувал 22 души през последните три дни, след като знаме с цветовете на дъгата бе издигнато по време на концерт, съобщиха активисти и правозащитни организации, цитирани от Ройтерс.

Общо 33 души са задържани след 23 септември - ден след като група хора бяха забелязани да развяват флага в подкрепа на правата на хомосексуалистите в консервативната мюсюлманска страна.

Главният прокурор назначи разследване, след като местни медии разкритикуваха остро хората, развели знамето на концерта на Машру Лейла - популярна ливанска алтернативна рок група, чийто вокалист е открит гей.

Шестнайсет от задържаните се явиха в съда по обвинение в "насърчаване на сексуални отклонения" и "разврат". Очаква се да получат присъда на 29 октомври.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Бранимир преди 6 години
Парадите се правят като борба за най важните човешки права да имат семейство и деца
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Египет няма как да им минат номерцата на обратните! Там ще ги излекуват с дървото у главата и повече никога няма да се сетят за обратните си наклонности! Там такива номера не минават както в блудницата европа!
18
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
До MGMTИ аз, както много други хора, прегръщам приятелката си на публични места и т.н. Но не правя паради и показно та видите ли, ето обичаме се. Не съм видял парад на нормалните. Никой не блокира улици, да показва колко много обича, да се разхожда разсъблечен и нашарен, и какво ли още не, само и само да покаже нещо.... То голяма любов... Не ме дразни: "не трябва да има човек който да се страхува да показва близостта си с друг на публично място." Дразни ме, че нагло ми го навират в лицето!
17
0
 
0
 
! Отговори
ЗЗЗ преди 6 години
До MGMTМога да сравня сексуалната ориентация дори с астрономията, но това не е темата. Изкривяваш нещата. Ти твърдиш че "Ако ти си сигурен в ценностите в които възпитаваш детето си в твоето семейство тогава няма от какво да се страхуваш.". Аз твърдя че това не е вярно и давам примери да го докажа
16
3
 
3
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 6 години
Е твойто вече е върха на лицемерието! Не стига, че всяка година с нетърпение чакате следващия гей парад в София ами и искате да приписвате вашите наклонности към други народи. Скоро и Германия каза ДА на гей браковете и България нали е от същия одбор не след дълго и там ще кажат ДА. Тогава със сигурност ще има бум на свадби вие затова в момента намаляте! Всички гей бракове са позволени в християнски държави, защо ли?
15
1
 
1
 
! Отговори
MGMT преди 6 години
Удивява ме това, че си способен да сравниш сексуалната ориенация с наркомания, хазарт и алкохолизъм. Мисля, че това най-добре описва мнението на хората като теб. Различна сексуална ориентация = наркоман. Все по-забавно става!
14
0
 
3
 
! Отговори
ззз преди 6 години
До MGMT"Ако ти си сигурен в ценностите в които възпитаваш детето си в твоето семейство тогава няма от какво да се страхуваш." - не мога да се съглася. - има много добри семейства които се опитват да възпитават децата си добре. Само че децата не бива да се държат в изолация. Нагледал съм се на деца от добри семейства които са попаднали в лоши компании и са станали наркомани, комарджии, алкохолици и т.н.
13
3
 
0
 
! Отговори
MGMT преди 6 години
Не. Пешо. Напротив... не трябва да има човек който да се страхува да показва близостта си с друг на публично място. Въбоще факта, че това се изтъква като "неприемливо" и хората се страхуват от това говори много. Ако ти си сигурен в ценностите в които възпитаваш детето си в твоето семейство тогава няма от какво да се страхуваш. Неприемливо е да обичаш някого и да не смееш да го прегърнеш на улицата щото видиш ли група от индивиди / част от обществото / са решили да го заклеймят като неприемливо.
12
0
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
До MGMT Не искам да звуча като хомофоб, но не мисля, че трябва да се демонстрират тези наклонности на публично място. Вече се прекалява с паради и т.н. Не бих искал детето ми, някой ден да наблюдава подобни демонстрации и да го сметне за нещо нормално. Все пак, колкото и да се самозалъгваме, в днешно време, ами не е нормално подобно развитие при човека. Та не съм против обратните, но съм твърдо против неистовото им желание да развеят сексоалността си абсолютно навсякъде. Да я натрапват...
11
0
 
0
 
! Отговори
MGMT преди 6 години
Египет* Не знам защо и двата пъти в излязло с "и"
10
3
 
1
 
! Отговори
MGMT преди 6 години
И аз съм против натрапването на каквото и да е. Но съм за свободното изразяване на душата и потребностите. Не смятам, че трябва да се веят знамена и да се опъват трансперанти, но също така съзнавам, че това в Египит специално се прави поради погазване правата на всеки които иска да бъде различен в сексуален аспект. Тоест демонстрациите се правят в знак на протест срещу неапазване на човешките права. Говоря специално за Египит. Тук освен, че някой хомофоб може да те набие други проблеми няма.
9
3
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Не е необходимо никой да ми спуска каквото и да е (като на партиен пленум)Живях достатъчно дълго време под комунистическата диктатура , където я докараха руските кални имперски ботуши на 08.09.1944.На собственият си груб зная за какво говоря. Аде бегай да гледаш руската телевизия , че може да кажат кога путинчо ще дойде да освобождава задунайската губерния за 3-ти път .
8
0
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
До MGMTА те защо трябва да ни подтикват постоянно към ***.лъци? И все да се набива в главите на хората какви велики п.дали са. "насърчаване на сексуални отклонения" и "разврат" - много правилно е казано. Да си се "насърчават" вкъщи. Много специални станаха.... Все да внимаваме да не ги обидим.... душички.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MGMTедно е хората да се "любят" , съвсем различно даден модел да ти се натрапва.
6
6
 
1
 
! Отговори
MGMT преди 6 години
До: номер2 Варненец : Свободен си да се хвърлиш от аспарухов мост ако вече не можеш да понесеш разпространяващата се тенденция. Или пък свикни ;-)
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще им веят мачете пред гърлата!
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3 АнонименКакъв език ! Каква евроатлантическа култура ! Така ли правиш както си го написал или са ти го спуснали от "америка за бг " готово ?
3
24
 
5
 
! Отговори
MGMT преди 6 години
Всеки е свободен да се люби с онзи който също иска. Стига с тези анти това... анти онова. Оставете хората да правят любов вместо да ги подтиквате към агресия, геноциди и войни. Скапаняци!
2
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аре русофилите с изплезените езици към задните части на сибирското императорче да тържествуват .опандизили са няколко еврогея .Слава на КПСС - БКП !
1
8
 
33
 
! Отговори
варненец преди 6 години
И ние имаме нжда от подобни мерки, че много ****ерасти се навъдиха напоследък. Свободата е добро нещо, но все пак всичко си има граници.