Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети

Във военните маневри участват над 60 установки за ракети
Обновена: 4 окт 2017 08:25 | 4 окт 2017 08:09,
193
Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети
Снимка: Reuters

Руските въоръжени сили провеждат мащабни учения, включващи десетки установки за междуконтинентални балистични ракети, предаде Асошиейтед прес.

В изявление, разпространено от агенция Интерфакс, руското министерство на отбраната съобщи, че в маневрите участват над 60 установки за ракети "Топол", "Топол-М" и "Ярс".

Според министерството ученията се извършват в обширен район - от Тверска област северозападно от Москва до Иркутска област в Източен Сибир.

Тези маневри се осъществяват след общите руско-беларуски учения миналия месец, притеснили някои страни от НАТО като Полша и Балтийските страни. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Ако преди елитите са се чувствали относително недосегаеми (напр. за да стигнат до Хитлер е трябвало първо да разгромят Вермахта), то сега ситуацията с тези ракети е друга. А и радиацията след това. Затова, да се надяваме, че до размяна на ракети няма да се стигне.
133
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Крали Марко руската армия например и ни я бихме да се се СЕЩАШ СССР ПРЕД КОЙ КАПИТУЛИРА НА 3 МАРТ 1918 )))
132
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом в Сирия камиларите трепят с подръчни средства руски генерал-лейтенанти и полковници, командири на спецназа, значи за обикновените редници положението никак не е розово. Но русофилите ще се бият в Сирия за Асад до последния руснак. Нали така молодци?
131
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалностаРеалността е различна от руската пропаганда. На прима виста си спомням руско-японската война 1905 загубена от Русия и руско-полската война 1922 година , отнова загубена. А колкото до съотношението на загубите, през ВСВ загубите са 1 германски за 6 руски войника, руско-финландската 5руснака за 1 финландец и т.н
130
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Крали Марко............Единствената непобедима сила на земята !!!Слава !!!............Защи избягаха тогава като бити гейове от Афганистан, умнико? Затова тия приказки за деца ги разпрамяй на някое русофилско сборище, кагато палите знамената на ЕС.
129
3
 
6
 
! Отговори
реалноста преди 6 години
В предването на канал- Звезда 20 най големи руски ПОБЕДИ Фигурират 2 ЗАГУБИ Бородино и Брусиловския пробив и 14 битки където русия при все 4исления си превес дава пове4е загуби примерно Полтава ))))
128
7
 
6
 
! Отговори
Крали Марко преди 6 години
И децата знаят че няма по мощно оръжие от Руското. За това ги е шубе краварите.Но като чели Ким е достатъчен за да ги ликвидира.Слава на великата Руска армия !!! Единствената непобедима сила на земята !!!Слава !!!
127
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
според *** -руски в плен не се предават -НАЛИ и за това ще гледаме как 2 от ВДВ не само се предават ами и ще ги опекат живи
126
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби.........Ето ти примера за САЩ лъжи - РФ се е намесила е Кампанията за президенти на САЩ...........Точно изпълняваш опорните точки на руската пропаганда като "доказваш", че САЩ лъжат най-безобразно и, в този случай и на Русия това е позволено. Но в случая ти лъжаш и разпространяваш меко казано неистини. Цялата ти пропагандна теза е лъжа от началото до края.
125
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби 139 ще ти се -- ама Путин да не раздава пак медали за бягство от Палмира ))) снощи е паднало летището и Т3
124
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби..............За въпросните Бандеровци - едни полакомили се за слава журналисти са се хванали на думите на една душевно болна жена. За разлика обаче на западните медии ръководството на руските медии свали материала от ефир и официално се извини.Лъжаш като всеки русофил, по примера на господарите си. Никой никога не се е извинявал, а тиражирания случай с "разпънатото момченце" изигра своя пропаганден ефект, така, че и да имаше извинения те биха били напразни.
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби това СВП 24 го имаме и ние БГ ))) смятай -- ко ни занимаваш с поредната без аналогова простотия на руските военни
122
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До реалноста 137Само че РЕАЛНО 5 корпус продължи с операциите, Форсира вече на второ място реката и продължава да трепе камилари както ти се изрази.
121
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 135Пример от последната седмица? или месец?Ето ти примера за САЩ лъжи - РФ се е намесила е Кампанията за президенти на САЩ. Пробила е сървъра на Демократическата партия. Оказа се че основния и най-деликатен документ е изнесен на флашка ... (Вътрешна работа или мислиш че Кремъл има реални агенти в щаба(временен само за кампанията) на демократите)
120
2
 
5
 
! Отговори
реалноста преди 6 години
това банда камилари при това 10 пъти по малко от противника си да ти ОПУКА Командващия операцията + щаба му и охраната попилявайки за един ден щялата структура на създадения от тях 5 корпус САМО руското командване може да го постигне ))))
119
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 132СВП-24 - това са двадесет и няколко датчика които дават данни на компютъра който по метода измислен от Американците "СМЕСВА" информацията в реално време(Метода се ползва от Американците за тъй нареченото цифрово бойно поле - това реално е преимуществото на САЩ а не самите бойни единици)Температура, Скорост на вятъра(наземен източник) Скорост на самолета(ДиссДатчик), Точна височина(радиовисотомер), Скорост на въздушни поток, Атмосфрно налягане, Влажност ...И бомбата лети ТОЧНО
118
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиНе ми обяснявай как в САЩ бият негpите. Става въпрос за лъжливата Рашка-говняшка, която нищо друго освен лъжи и фалшификации не може да предложи. А за Лиза говориш глупости, защото не си наясно, макар, че *** Лавров директно беше обвинил немската полиция, че не си върши работата. Русия винаги лъже!
117
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без да е русофил или русофоб ВСЕКИ знае ФАКТА --руските виши военни по традиция са едни от най бездарните в света
116
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Ха-ха-ха 129За въпросните Бандеровци - едни полакомили се за слава журналисти са се хванали на думите на една душевно болна жена. За разлика обаче на западните медии ръководството на руските медии свали материала от ефир и официално се извини.А по отношение на Лиза и други като нея - Да си Емигрант не е никак лесно (освен ако не си някой като Айнщайн). В да ги наречем "Крайните Квартали" си имат собствени закони и отношения.САЩ лъжа - ИРАК ИМА ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ до сега няма ДОКАЗАТЕЛСТВА
115
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби............ СВП-24 системата която позволява на рашките точно да бомбят с обикновени боеприпаси изисква ОСНОВЕН ПАРАМЕТЪР - ГЕОГРАФСКИ КООРДИНАТИ. ...Досега са избили с това точно бомбене над 5000 сирийски жени и деца. Нагълтал си се с руска пропаганда като попско чадо на Задушница. Айде със здраве, и се успокой малко. Дори в Русия не вярват на пропагандните трикове, защото много добре знаят за какво точно става въпрос.