Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети

Във военните маневри участват над 60 установки за ракети
Обновена: 4 окт 2017 08:25 | 4 окт 2017 08:09,
193
Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети
Снимка: Reuters

Руските въоръжени сили провеждат мащабни учения, включващи десетки установки за междуконтинентални балистични ракети, предаде Асошиейтед прес.

В изявление, разпространено от агенция Интерфакс, руското министерство на отбраната съобщи, че в маневрите участват над 60 установки за ракети "Топол", "Топол-М" и "Ярс".

Според министерството ученията се извършват в обширен район - от Тверска област северозападно от Москва до Иркутска област в Източен Сибир.

Тези маневри се осъществяват след общите руско-беларуски учения миналия месец, притеснили някои страни от НАТО като Полша и Балтийските страни. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
11
 
10
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 62Произвеждат се в Русия по "Широкия" Руски ЖП стандарт. Разработени са от Сименс.Маглева в Пекин Китайски ли е или не? След като е европейска разработка но е построен и се експлоатира в Китай?
73
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ върна студената война. Това стана. Проблема е, че никой в Европа не иска да влезе сам в битка с руснаците. Иска някой друг да се бие в тази битка. САЩ също. Та така. В Европа всеки иска да си крадне от руския бизнес. И от Русия. Но няма да им е лесно. Руснаците не дават бизнес като едно време. Сега дават само срещу заслуги.
72
6
 
18
 
! Отговори
доволен преди 6 години
Обожавам такива новини. Приятно ми е да ги чета . Още по приятно ми става като се сетя, че една малка група в софия съставена от наркозависими двуполови същества пишещи срещу заплащане от антибългарски терористични организации припадад с пяна на уста от безсилна злоба.
71
4
 
14
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко Алеко 60В Черно море Калеко (което се превежда на руски нещо като инвалид) има само два флота които значат нещо. Русия и Турция(модерни 15 фергати и 15 подводници)но Турция има много по-голяма и много по-важна част от крайбрежието си в Средиземно море да отбранява все пак 70% от търговията и е с морски транспорт.Така че независимо от остарелия флот все още Черно Море си е Руско "Езеро" както се изразяваше Мусолини за Средиземно море - Италианско езеро
70
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
последни издихания преди разпада на рашастан
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Информацията ти е остаряла за крилатите ракети. Те са нискоскоростни за големи разстояния. За малки разстояния и за добре защитени цели се използват въздушно базирани балистични ракети. Има такива още от 80 - те години - противокрабни образци предимно ;)-Днес се използват за унищожаване на радари, ракетни устаниовки, военни обекти с повишена защита и по - опасни обекти - катоп ПРО, например ;)
68
2
 
9
 
! Отговори
даааа преди 6 години
Снимката горе показва всичко,не са нужни коментари,Русия си върши работата даже пак спасява Европа.
67
3
 
16
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Ясно е че някой ги боли че Русия става все по силна и уважавана,че води успешна война с терористите,че си върна Крим,че има нефт,газ и други полезни изкопаеми но уважаеми това е реалността,разбира се че няма да подкрепяме държавата терорист САЩ която потопи света в кръв изби милиони и съсипа десетки страни,това е нормално за всеки нормален човек.
66
1
 
4
 
! Отговори
до 65 преди 6 години
Не се прави на умен. Нямаш достатъчно умствен капацитет. От напъването можеш да получиш я херния, я некое друго здравословно увреждане.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е нужно да си комунист от село за да си благодарен на Русия. Ако зависеше от останалите, сега нямаш да има България. Това не означава, че Русия е създала България безкористно, но тук ключовата фраза е "Русия е създала България". Моля се слабоумните *** с изтрита историческа памет да се припомнят уроците от предучилищна възраст. Защото някой ще им ги припомни скоро ако са ги забравили.
64
5
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 53Леле КАКЪВ ФАНТАЗьОР 1. Ту-160 са 16 бр и могат да носят СТРАТЕГИЧЕСКИ КРИЛАТИ РАКЕТИ НЕ БАЛИСТИЧНИ общо 8 бр2. Ту-95/142 могат да носят 8 в корпуса и 8 под крилото3. Ту-22М3/М4 са около 150бр. Могат да носят до 6 крилати ракети За САЩ и Русия около 600 ядрени бойни глави поставени на носители и около 1500 на склад - това е в момента ядрения потенциал.
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами имат руснаците собствени скоростни влакове. Ти като си купиш кола нямаш кола сигурно. И апартамент като си купиш нямаш апартамент. Собствен, искам да кажа ;)))*** и извратената демократична евроатлантическа логика ;)-Хората имат пари и си купили влак. Скоростен. И си го ползват както иска, защото е техен. По евтино им идва да си го купят, отколкото да си го проектират и произведат. Но скоро това ще се промени.
62
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-голям патриот на Русия от българския, селски комунист.Докато българския, селски комунист е жив - България е в опасност!българския, селски комунист с радост би загинал под руски бомби, надявайки се, че така прави сечено на запада и подкрепя любимата Русия.Какво тук значи имот, близки, род и родина щом иде реч за любимата Русия.
61
9
 
9
 
! Отговори
до 61 калекоалеко преди 6 години
Крим е Руски , въпросът е приключен. Изпий си хапчетата и се успокой, че може да получиш сърдечни проблеми.
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво и е било на *** да завладява прибалтите, като си могат и без техните пристанища? А?
59
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиС изненада открих че Руснаците имат собствени Влакове Стрела(С помощта на Сименс)-------------Значи нямат собствени влакове.
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиНяколко ПЪТИ е увеличен капацитета на пристанището там. Това "Изяжда" бизнеса с транзитни Руски стоки на Финландия и Прибалтийските Пристанища. Стокооборота пренасочен към Питер е токова голям че това намаление се е отразило на БВП на Прибалтите--------------А всичко това на руснаците ще им се изплати ли?Или "на инат мама пък ще се простудя!" Ако беше толкова изгодно стиките да минават през "Питер", щяха да минават отпреди 200 години.
57
8
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До До Анонимен 2 ..... Черно море е толкова рушко, товарищ, колкото е рушки и Крим, където са струпани ръждасялите корита на РАША. В акваторията на Черно море има 3 държави членки на НАТО и 2 кандидат членки, а начина по-който форумните ***, като теб слагат щампата "руско" на всичко в заобикалящия ни свят, говори за мирогледа и националната принадлежност на *** в България .... !!!
56
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-голям патриот на Русия от българския, селски комунист.Докато българския, селски комунист е жив - България е в опасност!българския, селски комунист с радост би загинал под руски бомби, надявайки се, че така прави сечено на запада и подкрепя любимата Русия.Какво тук значи имот, близки, род и родина щом иде реч за Русия
55
6
 
6
 
! Отговори
русофил преди 6 години
Русия е велика страна . Путин е най добрия политик стратег в световен мащаб и това вбесява со ро со и ди те в софия. От безсилна злоба те се дрогират нонстоп. Правят се на силни ама само в София. Ако дойдат в провинцията да правят евроатлантически протестарски мероприятия те никога няма да се завърнат в София, ще изчезнат безследно ....