Приятелката на Падок не знаела нищо за масовото убийство

Докато била във Филипините, стрелецът й пратил $100 000
5 окт 2017 08:04,
6
Приятелката на Падок не знаела нищо за масовото убийство
Снимка: БТА

Приятелката на стрелеца, извършил най-смъртоносното масово убийство в съвременната история на САЩ, увери, че не е знаела за плановете му, предаде Асошиейтед прес, като се позова на нейния адвокат.

Той съобщи, че Мерилу Данли планира да сътрудничи изцяло на разследването.

Адвокатът говори в Лос Анджелис, след като 62-годишната Данли се срещна с агенти на ФБР, за да обсъдят касапницата в неделя, пише БТА.

Приятелката на убиеца Стивън Падок, на 64 години, се върна във вторник вечерта от Филипините, където била на посещение при своето семейство. Докато тя била там, Падок, играещ с големи суми комарджия, й изпратил 100 000 долара.

Мерилу не очаквала тези пари и се обезпокоила, че приятелят й иска да я изостави.

Падок уби 59 и 527 човека, стреляйки от стаята си на 32-ия етаж на хотел по музикален фестивал на открито в Лас Вегас, преди да се самоубие.

Мотивите му остават неизяснени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
Да бе, те никога не знаят, и винаги са "изненадани".
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е те явно са чакали да каже, че е знаела всичко, но не е искала да каже. Американските медии и полицията им учудват с глупостта си.
3
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
всички са навьрзани като св черва точно тогава отива вьв филипините точно тогава и праща доларите и тя е в далаверата ама нас какво ни интересува нека сетрепат и брат му откачен какви мимики правеше пред камерите
2
0
 
15
 
! Отговори
Читател преди 6 години
Пропуска на глагола "рани" в изречението, което сте написали доближава бройката на убитите до почти 60 хиляди. Знам, че бързате да сте първи с новините, но гледайте какво публикувате.
1
0
 
14
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
"Падок уби 59 и 527 човека" трябва да вадим калкулаторите и да смятаме ли? Или някой все пак ще редактира текста на "Падок уби 59 и РАНИ 527 човека".Планирала да сътрудничи на разследването? А смее ли да планира ДА НЕ сътрудничи? Че при такова масово клане, а решат, че е имала и най- малка представа и следват безкраен брой годинки в панделата.