Тръмп на среща с военни: Това е затишие пред буря!

Той не уточни какво има предвид, само каза: "Ще разберете"
6 окт 2017 18:00, Елка Василева
96
Тръмп на среща с военни: Това е затишие пред буря!
Снимка: Reuters

Едно изказване на американския президент Доналд Тръмп, направено на среща с висши военни в Белия дом, стана едно най-цитираните в медиите, пише в. "Вашингтон пост".

Докато позираше за официална снимка с военни и съпругите им, поканени на вечеря в Белия дом, Тръмп посочи хората край себе си и попита малката група допуснати репортери: "Знаете ли какво е това, момчета?". След провиквания: "Кажете ни" президентът отговори: "Може би е затишие пред буря".

Журналистите поискаха да научат какво точно има предвид, каква буря се задава. За Иран ли става въпрос, за "Ислямска държава" ли?

"В тази зала са събрани най-страхотните военни в света, това ще ви кажа", отвърна Тръмп и добави: "Благодаря на всички ви, че дойдохте".

В отговор на последен репортерски опит да стане ясно за каква точно "буря" говори президентът, Тръмп каза: "Ще разберете".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бобчо се ядоса и почна да мечтай :)) Хахаххахахахха весело.
52
1
 
13
 
! Отговори
Йогеца преди 6 години
Тръмп ще пусне най страшното оръжие на Америка .Никой няма шанс !!!! Няма да има оцелял за да разкаже !!!!!Земята ще се завърти на обратно !!!!Животни и птици вече бягат и отлитат от корейския полуостров !!!!!Тръмп е пуснал ...!!!!ЧЪК НОРИС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51
9
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Омръзна ми с некви лаици да споря тук!! Аве ко знаете вие за руската техника веееее!! Ся , като произведат/след десетина години/ прословутия Т-50 ПАК-ФАЛЛ, НАТО ще трепери!! И танка "Армата" ще произведат!/ама друг път щото завода фалира/ . Даже и самолетоносач нов ще построят да изтрие срама от Кузя !! Картинките вече ги има в нетя, ся остава да почакаме до към 2065 г. Но най-неотложната задача е да се извадят МБР "Сармат" от силозите щото могат да се самовзривят всеки момент:))
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, американците торпилирали Курск???? Много перковци тук. Поради руската безотговорност по принцип, уважавам руснаците независимо от всичко, Курск потъна. При товаренето на едно торпедо го удрят леко. Не обръщат внимание обаче. Системата което произвежда кислород е разрушена, започва да тече в товарния отсек, самозапалва се и следват 2 взрива. Защо да я обстрелват американците, това би довело до война. Руснаците да си само виновни, криха два дни през които 92 загинаха без кислород.
49
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китай никога не се е бил. А Русия всеки път е бият, като пран чувал с милиони жертви.По скоро , ще са тихи , какво в Сирия :))
48
5
 
11
 
! Отговори
"Ярс" преди 6 години
Лично президента Тръмп ще нареди на Батман, Супермен , Човека паяк , Жената Котка и Капитан Америка да нападнат Северна Корея. Спукана им е работата на корейците пред тези най-страхотни военни на света
47
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бурята ще е на корейския полуостров, а затишието ще направят Русия и Китай.
46
8
 
6
 
! Отговори
СМЪРТ НА фащ преди 6 години
До Анонимен СМЪРТ НА фащ, РИЖАВОТО БЕСНО КУЧЕ НЕКА СИ ЛАЕ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИИИИИИИИИИИИИ
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ ЩЕ Е ПОСЛЕДНОТО ВЛЕЧУ.ГО НА КРАВАРИЯ. МНОГО ПРЕДСКАЗАНИЯ ИМА ЗА КРАЯТ НА КРАВАРИЯ НО ЕДНО САМО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ. И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ В СЛЕДВАЩИТЕ МЕСЕЦИ. КРАЯТ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НАБЛИЖАВА СЪС СТРАШНА СИЛА.
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 26: Това американската версия на историята ли е? Като македонската история :)
43
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хитлер съкруши Русия за 3 месеца . И то като се бие а 4 фронта + Африка. САЩ разбиха Хитлер за 1 година и то вече уморен . Цялата му инфраструктура, заводи и комуникация беше унищожена от америкаските ВВС. Цялият му флот беше унищожен от Американските ВМС. Русия нищо не е победила. Чакаше пред Полша ..докато Хитлер кЛа последните поляци с оръжие.
42
7
 
8
 
! Отговори
ХАХАХААААААААААААААА преди 6 години
ХАХАХААААААААААААА РИЖЛЬООООООООООООООО ПАК СИ ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИИИИИИИИ, НАЙ -СТРАХОТНИТЕ ВОЕННИ В СВЕТА СЕ НАМИРАТ САМО И ЕДИНСТВЕННО В РУСИЯ, ЧУЧЕЛОООООО, ТИ ДОРИ И НЕ СИ ВИЖДАЛ ТАКИВА , ГНУСНО РИЖАВО ЛАЙНОООООООО СКОРО ТЕ ЧАКА НЕЩО МНОГО ЛОШООООООООООООО, ПОВЯРВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
41
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Боби 51Адаш ХАРЕСВА МИ ТВОЯТА ВЕРСИЯ - поне разведри обстановката.
40
5
 
11
 
! Отговори
до 49 преди 6 години
Сащ ще смажат всичко по пътя си!--Така мислеше и Хитлер, но когато руснаците влязоха в Берлин той се самоуби и го изгориха в канавката като някакъв ***!
39
11
 
8
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
Сащ ще смажат всичко по пътя си!
38
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
сьбрал пенсионирани военни убиици още ли не вярвате че военно пром комплексназначи трьмп за президент когато ни изчистят от лицето на земята тогава ще повярвате само че няма да сме живи
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36 И ако САЩ бяха подкарали Китай с Атомни бомби , за да компенсират числеността сега щеше да има - една голяма Южна Корея :) ***.Почнал да ми се радва на жълтите.
36
2
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Работата става дебела. Май прасето отива на заколение.
35
0
 
11
 
! Отговори
Мир и любов преди 6 години
На всички войнолюбци и термоядрени поклонници препоръчвам филма Threads(1982)
34
7
 
6
 
! Отговори
Привет от Москва преди 6 години
Американцав торпировали нашая самая болшая атомная падводная лодка ! Я не люблю американцав !