Руски "Су-24" се разби при излитане в Сирия

Екипажът е загинал, няма разрушения на земята
10 окт 2017 12:03, Елка Василева
129
Руски "Су-24" се разби при излитане в Сирия
Снимка: архив, Reuters

Екипажът на руски бомбардировач "Су-24" загина, след като при опит за излитане бойният самолет излезе от пистата на военно летище в Сирия и се разби, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на министерството на отбраната на Русия.

"На 10 октомври при извършване на разбег за излитане от летище "Хмеймим", Сирия, за изпълняването на бойна задача самолет "Су-24" излезе от пределите на пистата и се разпадна. Екипажът на самолета не успя да катапултира и загина", се казва в съобщението.

Руското министерство на отбраната уточни, че катастрофата не е причинила разрушения на земята. Според доклада от местопроизшествието вероятната причина за катастрофата е техническа неизправност на самолета.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: РусияСирияСу-24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
19
 
20
 
! Отговори
Уууууу, преди 6 години
Мнооого сороска плява в тази измъчена държава.Родина,отвътре предадена,на убийци продадена.
59
20
 
27
 
! Отговори
GGG преди 6 години
Вижте ги напредничавите Руснаци с какви самолети летят.. :D
58
9
 
12
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До поклон 55Трябва да уточня Сирийската правителствена Армия е редуцирала с 85% зоната контролирана от тъй наречения Халифат или ИД. Обаче в Сирия има още зона на Кюрдите а те май искат своя държава което нито Турция нито Сирия нито Иран ще допуснатИма зони на "Умерената опозиция"Така че Войната в Сирия ще се води още доста време.
57
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българоамериканските комсомолчета пишат ли мнения във форума ме интересува?
56
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е троби който ни уверяваше, че руските катапулти били попонай?
55
22
 
20
 
! Отговори
поклон преди 6 години
Странно че пишат за аварията с Руския самолет а не се пише за победите на Сирийската армия и техните съюзници,Иран и Русия който вече са освободили над 85% от Сирийската земя от терористите!?човек се пита медиите на чия страна са?
54
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Сага за Боби-Уикипедията и санитарите" n-ти епизод!
53
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука пишат точно 2 хамерикански трола с 10тина акаунта, че пари за повече няма, особено за незначимата за хамериканците българска държава. Можеха да наемат поне малко по-умнички ***, дето да са в крак с опорните точки, че тея с всеки пост получават по една сурия минуси :))
52
13
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До СССРСухой бюрото и свързаните с него заводи реално са единствените които успяха да пуснат такава продукция по света и Русия че не само да оцелеят през годините 1990-2005 но и да разработят няколко нови самолета през това време, някои от които дори вече 2 години воюват в Сирия. а останалите самолети да модернизират достатъчно за да останат на въоръжение следващите 20 години.
51
10
 
18
 
! Отговори
До трола Боби преди 6 години
Троби, ти пак ли се правиш на компетентен? По-добре пробвай да отслабнеш малко, че отдавна не си виждал малкото си приятелче. Не ти се подигравам, в твой интерес е!
50
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако били решили да водят война в Сирия... ти разлика между прокси война и война правиш ли малък Ганьа? Що не си играеш на компютърните игри и не оставиш чичковците да бистрят геополитиката?
49
11
 
26
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
СУ е ''без аналог в мире'', Сирия е изконно руска земя - ''Сирия наша'', сирийския народ е братски славянски - православен. Който мисли иначе е жидо-бандеро-шоросо-фашист. И разбира се гей.
48
13
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До СТРАНДЖАТА 38Това че ти смяташ така не означава че е вярно.Попрочети малко и след това хвърляй едни такива ОПОРНИ ТОЧКИ в нета.Ето ти нещо за размисъл в момента най-голямата дискусия в Русия не е износа или цената на петрола а защо влагат пари в САЩ държавни ценни книжа(отговорът е Китай не емитира, а САЩ са най-доходни) вместо тези пари да се ползват за инвестиции в самата Русия.
47
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятай, нямало прокси война в Сирия :)) Така каза геополитическия анализатор ***. Нищо че Запада въоражавал ССА. Абе ти чуваш ли се какви ги дрънкаш :) И кой бил промития мозък хаха, позабавлява ме.
46
11
 
18
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
"Катастрофы, аварии и боевые потери самолетов Су-24 и Су-24М"Ако разпечатам таблицата ще е дълга поне 5 метра.
45
14
 
22
 
! Отговори
СССР преди 6 години
Тука някои искаха да купуваме СУ за нашата авиация. Явно не им е мил живота на пилотите ни.
44
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самолетът на снимката е изключително красив.Жалко че се е разбил.Дано поне шофьорчето да е оцеляло.
43
15
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 37Само си помисли за следните факти:Китай пусна един(за рекордно време) и е заложил 2 самолетоносача, следващия(4 номер) вече ще е ядренПрие на въоръжение ДЖей-20 Псевдо стелт самолет с обсег 2500км и ПРОТИВОКОРАБНО ОРЪЖИЕДЖей-15 Шарк(Акула) Палубен самолет разработен върху прототипа на Су-33 купен от УкрайнаИмат РСЗО с обсег 400км (Пролива между Китай и Тайван 200км)Имат плаващи танковеТайван е изконно Китайска територияКой е съюзник на Тайван?
42
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зорошоидите да не се задават от злоба и в собствената си злъч.
41
15
 
18
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Въпроса за поредната катастрофа на руски самальот не е "дали" а "кога".