Умореният Ердоган си подремва на... пресконференция

Порошенко се чуди как да спаси положението
10 окт 2017 15:15, Елка Василева
71

 

Видео от съвместната пресконференция на президента на Украйна Петро Порошенко и на президента на Турция Реджеп Ердоган, на което се вижда как турският държавен глава си подремва, се появи в мрежата, предаде РИА Новости.

Във видеото се вижда как по време на изказването на Порошенко турският лидер се прозява, затваря очи и заспива.

При поредния път, когато Ердоган започва да потъва в сън, Порошенко удря по масата, забелязвайки най-вероятно проблема на колегата си.

Турският президент Ердоган пристигна вчера в Киев, където се срещна с украинския държавен глава Порошенко. По време на преговорите Ердоган заяви, че страната му продължава да подкрепя суверенитета и териториалната цялост на Украйна и не признава присъединяването на Крим към Русия.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
13
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"НЕ СТАВА ВЪПРОС САМО ДА ПОКАЗВАТ НЯКАКВИ КАДРИ ,А ДА ИМАТ СМЕЛОСТ ДА КАЖАТ КОГА ЕРДОГАН ПОСТЪПВА ГРЕШНО ! ТЕЗИ КОИТО ИМАХА ТАЗИ СМЕЛОСТ ВЕЧЕ СА В ЗАТВОРИТЕ !"Личи си, че не гледаш турските тв... Например фокс тв, халк тв...за да видиш как го критикуват, личи си, че не следиш коментарите в тр социалните мрежи и коментарите там... Тези канали как бачкат ако е така, както твърдиш ти... Аре приятел работи си там в Дойчлант за Турция не мисли!
33
7
 
16
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Просто това са по изостанали в еволюцията народи. Те имат нужда от Божество,Бащицата- Цар,който да ги закриля и да им казва какво как да правят.Както има умни и глупави хора,така има и такива народи."А вие от кои народи сте от умните ли? Никой не слушате вий и затова ли като овце изоставихте България! Никой не слушате вий за това ли имате демографска криза!Никой не слушате вий за това ли се кланите на всеки!Никой не слушате вий затова ли всеки ден останалите в Бг хвърлят пари от балкони!
32
10
 
11
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Ердоан може да си позволи и да си попръцква и да се оригва. Всички ще се правят, че не забелязват, иначе ще се окажат зад решетките с обвинение в терористична дейност и обида на президента.
31
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците си харесват Ердоган,както и руснаците Путин. И двамата печелят изборите горе-долу честно. Просто това са по изостанали в еволюцията народи. Те имат нужда от Божество,Бащицата- Цар,който да ги закриля и да им казва какво как да правят.Както има умни и глупави хора,така има и такива народи.Не е политкоректно да се говори така,но това е истината.
30
3
 
8
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
Ердоган отдавна е заспал и сънува блянове за въстановяване на Отоманската империя.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименсакън, дано устиска още 10 години грузинеца на трона при Портите, че зет му още по-зле
28
3
 
11
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"В ТУРЦИЯ ВЕЧЕ НЯМА ЖУРНАЛИСТИ ,КОИТО ДА ОТРАЗЯВАТ НЕГАТИВНИТЕ СТРАНИ НА ЕРДОГАН ! ТЕЗИ КОИТО СЕ ОСМЕЛИХА ДА ГО НАПРАВЯТ ВЕЧЕ СА НА ТОПЛО В ЗАНДАНА !"Като гледаш нещо на ЖИВО! какви негативни страни, ще отрежат... Всички изявления на Ердоган се дават на ЖИВО...преди малко пак беше в Сърбия! Показаха по турските канали и за това, че дремна в Украйна... Кое режат? Аре у лево...
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човещинка...Показват как Ердоган спи, Обама ядеше хамбургери, Бил Клинтън..... с Моника. От записите на Миро Найденов се разбра,че в дома на Б.Б има тоалетна.Все хорски слабости.Да сте виждали Путин да спи, да яде, да е...е, да ходи до тоалетната ?Това още веднъж потвърждава,че Той е Бог.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
топла, уютна и скучна вечер край камината...по едно кафенце да бяха поднесли, и едни чинели отзад след всяко изречение за тонус
25
3
 
7
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"АМИ СЕГА ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА ГО Е СТРАХ ,ОСЪЗНАВА ,ЧЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО МНОГО ВРАГОВЕ ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО САМ СИ ГИ ПРЕДИЗВИКА ! ""Ние сме тръгнали с кефена си по тоя път!" РТЕПричината, че има врагове каква е? О колко се личи, че сте свикнали с лидер, който пред всеки се клани! Има врагове, защото не казва евала на тоя и оня, за неща, които ще навредът на държавата и народа! Ако беше послушник и на сащ и европата много щеше да им хареса, защото те са свикнали да въртят хората като кукла на конци!
24
7
 
9
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Ейй медии медии "обективни" от тази среща това ли уловихте само? Вместу да пишете за какво Ердоган е там и какво подписаха с Порошенко вие все предпочитате да търсите най-негативното. Поненеже няма, какво негативно да отразят в случая се акцентирали на неговото прозяване. Ха да видим от посещението му в Сърбия какво ще изкарате? Добре, че ние можем да четем от първа ръка иначе, ако четяхме само вашите пропаганди и аз щях да гледам с друго око Ердоган
23
3
 
8
 
! Отговори
До ГУPБЕТЧИЯ преди 6 години
Щеше ли един човек, който го е страх от нещо да влене в Идлиб, да купува руски оръжия, но от една страна да си каже мислите и за Крим?
22
0
 
10
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Те кюрдите ще го събудят ."Кюрдите? На, които сащ прати 6000 тира оръжия ли... Направи ли ти впечатление, че Турция влена в Идлиб да си мерат оръдията!!! А това какво ти говори... Да знаеш, че сащ подкрепя някой и да се бориш с тях... Кой спи?
21
2
 
10
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
В Сърбия, на въпроса за визите..."Интересното е, че визите се спряха от посланика на сащ :-), той сам ли взе това решение! в такива ситуации попринцип от самата страна се провъзгласява това! Ако мой посланик ми вземе такова решение вече няма да е на постта си! Всичко ни е ясно, отговорихме по същия начин! Човека, който искат да го пуснем, е и тр гражданин, който има връзка с фето, той е шпион,, да си зададем въпроса как сте допуснали да работи с Вас :-)? Никой не би допуснал в страната си шпион
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко за Турция и Ердоган трупа трафик защото все още е жив робският комплекс и хората правят капитал от него. Ей сега ще наскачаха сулюка, славянина, антисороса със всичките си никове.
19
6
 
10
 
! Отговори
**** преди 6 години
Те кюрдите ще го събудят .
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, Ердоган няма късмет. Ако беше Премиер на България всеки щеше да го тупа по рамото а той да яде суджуци и еленски филета.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган е прав за Крим. Ако подкрепи отделяне на територии от Украйна същото ще важи и за Турция и кюрдите. Пък и мисли за кримските татари изселени и избити от Болшевишка Русия с конски вагони заточени в Сибир. Американските му "партньори" пък имат шпионин който не може да напусне американското посолство защото ако излезе турците ще го арестуват.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а преди да дойде в украйна, къде беше ... и какво е ял?
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ерго, дан.