Верний – новият другар на Путин, подарък от Туркменистан

Президентът на Туркменистан се срещна с Путин в Сочи
Обновена: 12 окт 2017 16:02 | 11 окт 2017 21:00,
50

Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин получи неочакван и пухкав подарък от президента на Туркменистан Курбангули Бердимухамедов, с когото се срещна в Сочи. Той получи като дар малко куче от породата алабай, носещо името Верний.

Кутрето е закъснял подарък за 65-тия рожден ден на Путин.

"Бих искал да започна с приятна мисия. Неотдавна Вие имахте хубав празник - рожден ден. Затова от цялата си душа Ви поздравявам, и Ви пожелавам, разбира се, крепко здраве, успехи, всички най-добри блага", каза в началото на двустранната среща с президента Владимир Путин Бердимухамедов, цитиран от ТАСС.

Руският президент с радост гушна и погали най-новия си любимец преди да започне официалната среща с туркменистанския държавен глава, пише "Дарик".

До този момент Путин се грижи за две кучета, които са му подарък от негови дипломатически срещи. Сред тях е българската овчарка Бъфи – дар от премиера Бойко Борисов.

Руският президент се радва и на акита, наречена Юме, която му е подарък от японска делегация в знак на благодарност за помощта след земетресението и цунамито, връхлетели страната през 2011 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е 170см
18
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя пухчо не знае колко е сладък и че е президентско куче. Хубавото е, че се отървава от туркменския грубиян и попада в добри ръце.
17
13
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Не може Верний и Неверний да бъдат другари...
16
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пальоша Верний новият другар на Путин, поради липса на други.
15
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 12Ами те руснаците сами си го написаха, ако желаеш мога да ти посоча и линка към тази важна информация.
14
2
 
12
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Ти пък все едно си му в канцеларията на Путин и си най-сведущия в поздравите към него!Какви глупости си смучете от пръстите,просто не е истина.Страхували се да поздравяват Путин за рожденния ден-по-голяма глупост не можа ли да измислиш?
13
4
 
5
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
То така, както е тръгнало, бай Владо в най-скоро време ще трябва да отваря кучкарник!
12
1
 
23
 
! Отговори
анон преди 6 години
путин знае как да хване кученцето, ама оня варварин му го поднесе като котка...
11
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият русофилски шмульо Радев какво подари на Путин? Доколкото знам изобщо не е посмял дори да му честити рожденият ден, което са направили само 11 президенти между които не са президента на Китай и Мадуркото от Венецуела на който му опростиха 3-те милиарда дългове и забрави за Путин. Всъщност единственият европейски президент поздравил Путин е този на Финландия, дори и тези които постоянно му се кълнат във вярност като Земан, Додон и нашият подлизурко Радев не посмяха да го поздравят.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** знае как да го носи, ама тоя как го е хванал...
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя варвaрин, поне някой, да му беше казал, как се държи куче!
8
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5абе какъв "мъж" е путин брееееееееееее? 162 см с 5 см ***?!?!!?!? и относно "алабая": по-тъпо и по-агресивно куче трудно ще намерите. "Перфектен" подарък за Путин!
7
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !""А, на Обонго му подаряваха банани, докато беше президент. :)""А на тебе ви вибратор............ размер 46 с "феромон " руска партенка:))И за "ракош" бояриник с баничка!!
6
9
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Хубав подарък. Хубаво кученце. Браво !А, на Обонго му подаряваха банани, докато беше президент. :)
5
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже и в предпочитанията към кучетата Путин е мъж! Българско овчарско куче, акита ину и алабай! Все благородни, силни кучета, смели, бойци! Вижте жалките любимци на американските президенти и сравнявайте! Между човека и кучето съществува духовна връзка, това потвърждават всички, имали удоволствието да другаруват с кучета.За алабая. Невероятно силно и смело куче, когато се появят вълци, тюркмените изпращат глутница алабай и даже някой да не се върне, областта и очистена от сивите!
4
24
 
8
 
! Отговори
серийжа преди 6 години
Ако България не беше се присъединила към ЕС а беше останала верно куче на руснаците,сега българския народ щеше да живея богато и щастливо като туркменистанците.Щяхме да сме в един съюз,да си ходим на гости и заедно да се молим на Алах.Ама се прецакоха нещата.*** нищо,Алах ще ни спаси.
3
1
 
13
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
Спомням си, че преди години Бокича и той му подари кученце, пък после отношенията нещо се сгом нясаха...
2
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са не просто "зли" ... това са оцапани до лактите в кръв УПЛАШЕНИ за кожата си, крадливи диктаторчета.Но българския селянин ги харесва, защото българския селянин по-принцип харесва мръсното, долното и жестокото.
1
3
 
15
 
! Отговори
анонимка преди 6 години
***, как е вдигнал кучето тоя първия... знаеш, че си зъл, когато пред теб Путин е като мила и добра душичка!