САЩ обявиха: Напускат ЮНЕСКО от 31 декември

Вашингтон смята организацията за антиизраелска
12 окт 2017 16:36, Елка Василева
62
САЩ обявиха: Напускат ЮНЕСКО от 31 декември
Снимка: архив, Reuters

САЩ обявиха днес, че напускат от 31 декември Организацията на ООН за образование, наука и култура - ЮНЕСКО, обвинявайки я, че е антиизраелска, предаде Франс прес.

Според съобщение на Държавния департамент Вашингтон е уведомил генералния директор Ирина Бокова, че САЩ ще приемат статут на наблюдател към базираната в Париж институция.

Бокова заяви, че дълбоко съжалява за решението на САЩ.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: юнескосащ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
7
 
! Отговори
ko? преди 6 години
Антиизраелска? ХАХАХА Доказалтесто, че гадните евреи определят всичко. Конкретно за САЩ.
54
1
 
8
 
! Отговори
Уйо преди 6 години
Всичко се променя по естествен път Юнеско ООН НАТО .....На времето египтяните твърдо вярвали в Ра,хиляди години!Сега е легенда без функция .След хиляда години , нашите идеали ще бъдат история .
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сащ ще бъдат унищожени вкл.и трите им бази в бг.Тези коитоса ги пуснали тук ги чака съд.Какви са тези три бази и с каквацел са тук. Не една, не две ацели три.
52
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно. Всички плюят САЩ и...пращат децата си да учат там. Включително северно корейците, иранците, палестинците и всички останали "демократични" народности...
51
8
 
18
 
! Отговори
логично преди 6 години
Кравари и култура - за какво им е?
50
2
 
9
 
! Отговори
Новините днес преди 6 години
"Кръвта вода не става! Севернокорейска "принцеса" във властта" На американците културата им не требе....
49
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ са управлявани от евреи от 1913г., а СССР/Русия от 1917г. Свършиха си добре работата - принудиха европейските държави да се откажат от националния си суверенитет и да се напълнят с неевропейци. Това беше целта и си я постигнаха.
48
5
 
19
 
! Отговори
До 50 преди 6 години
Какъв богоизбран народ са тия лъжци и МОШЕници? Пълни глупости! Някой трябва да им покаже веднъж завинаги какви са наистина - озлобени, завистливи, крадливи. И да се променят, инак нищо добро не ги чака.
47
14
 
7
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
да САЩ нпускат зарадо про-ислямската про-терористична антисемитска несправедлива измаман и престъона политика на ЮНЕСКО действаща като свързана с престъпните ислямски организации като Палестинска автономия против истината и правосъдетот и отричайки, подменяяйи историята с измама с цел да ограбят,окупират и унищожат едиснтвения легален собственик на святата земя - Божият избран народ Израел.И измаманите про-ислаямкси антисмиетски резолюции на ЮНЕСКО са престъпления срещу човечечеството и Бог!
46
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A KOGA USA SCHTE NAPUSNAT ZEMQTA NAI- POSLE DA SI OTDYXNEM
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Който е прочел за тайния план "Златен милиард" ,знае накъде вървят нещата. Няколко "богоизбрани нации", всички други ще бъдем колонии и пушечно месо.
44
7
 
7
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
UNESCO като повечето светски ООН организации на безбожни хора води безззаконна неморална беззаконна основана на измама и изгода,несправедлива дори престъпна политика в позла на исламискитетерористични оргнизацвии като Палетсианска автономия, основана на измамата им, като свързана с престъпносттта-чрез корупция или конфликт на инетреси-против истината и правдата, против межднародноправни норми,отричайки историчекси факти,погазвайки морлания закон на Бога,което най- явно с доказва с антисемизма
43
8
 
23
 
! Отговори
Циник преди 6 години
В 1 самолет летят Брад Пит, Тръмп, ученик, и старец....самолета започва да пада...и четеримата виждат, че имат 3 парашута! Брад Пит грабва 1 и казва - имам много деца, и фенове, ще ми простите...и скача! Тръмп казва:Ас съм най-умния президент на САЩ досега...взима и скача! Дядото казва на ученика:Моята съм я изживял...взимай последния , и живей! Ученика: - Дядо не се притеснявай - Най-умния президент на САЩ скочи с училищната ми раница.....
42
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40 По-скоро Русия дължи пари на ЮНЕСКО,не САЩ.Щатите нямат древни ,защитени от тази организация артефакти,имат право да се оттеглят.Защо да плащат заради други държави?
41
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ нямат древни исторически паметници, както ЕС, Северна Африка, Китай,Азия, Индия...а дават най-много пари в касата на ЮНЕСКО,където Русия си набута кой ли не и какво ли не.Нашата Бокова нинаги е изпълнявала волята на Москва.
40
5
 
12
 
! Отговори
ЕМ преди 6 години
Интересно - когато ПЛЮнеско обяви храм-паметник Александър Невски за джамия, България ще напусне ли тая вонящо гнила организация или ще продължи да ...
39
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФАЩ дължат 500 влрд. долара на Юнеско, за това е цялата работа. Денги нет, а и загубиха войната в Сирия.Ако им секнат и приходите от дрога от Афганистан, ще подпалят ТСВ гадините мръсни.
38
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сащ като проект са пред закриване,така че няма смисъл да се бутат и правятнавалица на този форум.
37
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бокова им е казала:I'm sorry for you guys!Печена жена въпрекипредателя и американскотослугинче Борисоф,който й провали избиранетов ООН.
36
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масонският еврейски егоистичен елит на САЩ предстои да напуснат и Земята, бъдещето няма да им хареса въобще!