Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!

САЩ е в обсега на огъня ни, заяви Ким Ин Ньон
17 окт 2017 07:41, Александър Попов
147
Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!
Снимка: Reuters

Заместник-посланикът на Северна Корея в ООН Ким Ин Ньон заяви, че ситуацията на Корейския полуостров е много опасна и че всеки момент може да избухне ядрена война, предаде Асошиейтед прес.

Ким заяви пред Комитета на Общото събрание по разоръжаването, че никоя друга страна в света освен Северна Корея не е била обект на "толкова крайна и пряка ядрена заплаха от САЩ" и че страната му има право на самоотбрана.

Дипломатът добави, че тази година Северна Корея е станала "пълноценна ядрена сила, която притежава носители с различен обсег, включително атомна и водородна бомба, както и междуконтинентални балистични ракети.

Той предупреди, че "цялата континентална територия на Съединените щати е в обсега на нашия огън" и че ако САЩ предприемат инвазия, "няма да могат да избягат от нашето строго наказание където и да е по света".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
6
 
8
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Пишеш платени глупости.
41
15
 
14
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Хахаха , Русия да наложи санкций на САЩ, сещам се само да им спрат износа на п-рос-титутки, Каква друга санкция ?
40
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледайте филма "Игра на пропаганда " за Северна Корея направен е от испанец . Ще видите че всички които си мислят че там е едно мрачно място със изпаднали хора горчиво се лъже. Изключителна страна, чиста, красива със нови сгради, образованието, здравеопазването и жилищата са безплатни . Хората са толкова усмихнати, одухотворени.Ще видите как ви манипулира запада и ви втълпява лъжи . И аз ги съжалявах ,но след филма видях че ние сме за съжаление . Гледайте го , по бнт го даваха миналата седмица
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярваме безусловно на корейския "дипломат" !
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди няколко десетилетия се изясни, че ограничен ядрен конфликт е невъзможен. Така че се молете нищо подобно да не се случва. Хубав или лош, светът е за предпочитане без ядрените гъби и последващата мръсотия.
37
1
 
17
 
! Отговори
*** преди 6 години
Не може да си нормален човек и да изглеждаш по този начин!
36
8
 
11
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Хвана ме жал за тези дечица, напъхани във военни униформи, приличат ми на десетгодишни и не разбирам какво точно изпитват, някои като че ги избива на рев. Говоренето за ядрени оръжия не прави чест нито на корейците, нито на Тръмп. Ако Тръмп искаше да разгражда режима от добро сърце и без жертви, щеше да го прави тихомълком, чрез някакви преговори. Да заплашваш лудия с картечница няма никакъв смисъл. Ясно е, че те няма да започнат първи. Но арабите започнаха, а ние танцуваме с тях?
35
14
 
11
 
! Отговори
и кво преди 6 години
ще направи жълтура с 3-те си ракети? Америка е с поне 7 000...
34
5
 
7
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До Драйвър Извинявай, но на всеки, който пише, че е тръгнало към обединение на двете страни му казвам, че не разбира от политика. И все пак кажи, как мислиш, че ще стане обединението?
33
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аре бе комунистическо кюфте , скачай прага та да ти заврат една по-ядрена отзад
32
25
 
4
 
! Отговори
Човек преди 6 години
Ядрена война не може да има поради простата причина, че ядрени оръжия не съществуват. Ако някой още вярва на евтините пропагандни методи от студената война, нека пак види клипчетата с "ядрени бомби". Много недопостуми грешки. Всеки поне интересувал се от факти по физика знае, че термоядреният синтез не води до експлозии, които да образуват облак тип "гъба". Това, което виждате на клипчетата са най-обикновени фойерверки. СК знае това и си прави реклама. Ще й го позволят, защото е безопасно.
31
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, айде! Пуснаха две пиратки, те изгърмяха над океана. Май ми се струва, че оризът е на свършване и няма какво да ядат. Затова е цялата дандания.
30
11
 
8
 
! Отговори
Драйвър преди 6 години
Ясен знак,че Северна и Южна Корея ще се обеденят в най-скоро време. На Ким Чен Ун дните му са преброени. Никой няма да ги остави тези сабакояди да си разиграват пешките и и да си гърмят пиратките. Разбира се това няма да стане без любезното съдействие на САЩ и Китай.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е казал, че ще я пускат с нещо?
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С делтапланер ли ще я пуснат?
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички с акъл за 5 стинки е ясно, че на корейците не им трябва ракета, за да взривят бомба над САЩ. Което ще рече, че цирка, който наблюдаваме е само за пред медиите. Трябва да има от какво да ви е страх.
26
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофиилистик-путинофиилскатаа измеет се е развихрила пак :)))
25
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има много фактори каварите ги знаят, безумците от краварника трябва да спрат. Русия, Китай и СК трябва да наложат санкции на краварника до дупка.
24
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам на снимката с каква радост и безумно щастие, военните се срещат с Тлъстия жълтур, ми идва да отида и заживея в С.Корея. То на снимките само весели, засмени и щастливи хора! А не като у нас, сърдити и намусени. Еееех, защо Кимчо не разреши да направим избора си, да заживеем в Страната на щастието и добруването, СК. Вижте, само той е единствения дебелак, останалите като сушени скумрии. Спазват хранителен режим и той се казва, Глад.
23
10
 
27
 
! Отговори
Часовника преди 6 години
Тия са ненормални,но знаят,че зад гърба им стоят и Путин,и китайците при един конфли кт със САЩ - не забравяйте,че всички те изповядват една идеология!Така,че стане ли факт такава война то тя ще е последна за човеците-тук не става дума за една или две бомби и ракети,а за множество и при това положение не може да има никаква регионал на война още повече,че многото взривове ще възбудят още много допълнителни факто ри,които повечето от пишещите тук не вземат пред вид!Този безумец трябва да се спре