Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!

САЩ е в обсега на огъня ни, заяви Ким Ин Ньон
17 окт 2017 07:41, Александър Попов
147
Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!
Снимка: Reuters

Заместник-посланикът на Северна Корея в ООН Ким Ин Ньон заяви, че ситуацията на Корейския полуостров е много опасна и че всеки момент може да избухне ядрена война, предаде Асошиейтед прес.

Ким заяви пред Комитета на Общото събрание по разоръжаването, че никоя друга страна в света освен Северна Корея не е била обект на "толкова крайна и пряка ядрена заплаха от САЩ" и че страната му има право на самоотбрана.

Дипломатът добави, че тази година Северна Корея е станала "пълноценна ядрена сила, която притежава носители с различен обсег, включително атомна и водородна бомба, както и междуконтинентални балистични ракети.

Той предупреди, че "цялата континентална територия на Съединените щати е в обсега на нашия огън" и че ако САЩ предприемат инвазия, "няма да могат да избягат от нашето строго наказание където и да е по света".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
9
 
1
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Русия е велика сила, Крим е руски, свикнаха ли лицемерните западняци от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?
121
7
 
1
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Буди недоумение, как никой не обелва и дума за едно секретно племе, което всъщност и не се крие а гордо се перчи, че владее Парите, Правителствата и Армиите на света?! Най голямата военна база в историята САЩ е негова собственост, на жълтото джудже са платили бомбите защото други пари в света няма, Китай и Русия са помогнали, но и тяхните правителства са на племето, какви са целите на племето също гордо не се крие - унищожаване на бялата раса!
120
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 118Да приемем за удобство, че имат руснаците такова оръжие и даже успеят да прецакат 'еулстон'. Руснаците обаче и те си заминават, както и целия свят. Пита се ... къде джужето ще си харчи доларите ?
119
7
 
7
 
! Отговори
до 118 преди 6 години
Русия може да унищожи САЩ за три минути. Но се пази в тайнааз ще издам тайната ,изкуственно земетресение в еулстон и край с краварника
118
7
 
11
 
! Отговори
petko76 преди 6 години
Краварите търсят войната!Северна Корея не са нападали никой за разлика от сащ!
117
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква война бе пръдльовци ?! Саддам също се пенявеше и пукна като псе ! Там войната ще е още по- кратка... Стига да не се намесят плъха Путин и китайските му другари !(Те само чакат ,като лешояди..!)
116
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Za razlika ot afroaziatskiat EU Severna Korea e biala darjava i s uspiaha da sazdat raketi s goliam obseg dostigashi USA sasho vodorodna jadrenna boina glava Slava na BOGA che e dopusnal da ima takiva orajia koito sa vazprepitstvat konvenzionalnite voini i gi stopirat a dokato FED ne bade konfiskuvat v USA mir po sveta niama da ima i multikulturalizama v EU she prodaljava vmesto da naloji Embargo na Germania i drugi EU darjavi zaradi tova che priemat milioni afrikanzi i aziatzi na godina v EU
115
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жълтурковците съвсем ще го закършат, изолират го отвсякъде. Като свърши манджата и тревата дето я събирали през лятото, ще ядат печен вятър на скара. Дебелака ще яде, резерви за него има. А народа му ще мизерства гладен и мръзнещ. Тези които няма да покажат изразително любовта си към Дебелака, ще приключат живота си в лагери. А ако Бай Дончо им се изнерВирГа, ще им спести мъките, всички ще прати *** небето, в Безкрайните ловни полета.
114
23
 
33
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 6 години
сащ са най човеконенавистното образувание във вселената.. Тумор който трябва да бъде изрязан за да може да оцелее планетата земя.
113
21
 
26
 
! Отговори
сащ супер сила Хихих преди 6 години
Не ми се е случвало да пия препарат за баня. По етнос чист българин. Обаче на краварите краят им е предопределен. Освен това никога не съм бил член на БКП ,нито майка ,нито татко ,нито баба ,нито дядо. Русия за мен е светиня и така ще бъде!
112
25
 
9
 
! Отговори
sss преди 6 години
До сащ "супер силаТая тайна се пази само между тея дето пият препарати за вани нали (шшш)*** излгежда като джудже пред САЩ ,камо ли да бъде заплаха за тях,рубладжийски ***.
111
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма локална ядрена война, руснаците и китайците няма да допуснат ядрен конфликт до границата си.Радиацията няма как да се спре от гранична полиция.
110
15
 
25
 
! Отговори
сащ "супер сила преди 6 години
Русия може да унищожи САЩ за три минути. Но се пази в тайна.
109
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах тея лоши рубладжии, те са навсякъде, на всеки километър са. К'во казаха на комсомолското събрание на Козяк, валяха ли нови опорни точки?
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас, тоя лошия чичко Путин къде те пипна, покажи на куклата.
107
7
 
12
 
! Отговори
Ирония преди 6 години
Pyбладжийте у нас не искат pyбли а $...
106
16
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 6 години
Докара тук тролчетата се надъхват за мачлето Ким Свин - Тръмп, Ракка беше превзета от кослицията подпомагана от САЩКакто се вижда, Путин и Асад нямат никакъв принос за разгрома на ИД... А, родните рубладжии са на път да станат привърженици на ислямистите, само чакат знак от Бащицата...
105
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отделно всичко което те заобикаля идва от САЩЯ си свали гащите от г.ъза и виж къде са произведени, комсомолецо.
104
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Абе оранколу , не знаеш ли че всичко което ползваш като техника и познания идват от Запада и най вече от САЩ"Първо че не всичко което ползваш като техника и познания идва от Запада, макар че за геополитическите ти познания това твърдение важи с пълна сила, и второ, познания и технологии нямат общо с имперската външна политика на САЩ, която е взела стотици милиони жертви. Така че оранколу, хвани да помислиш малко преди да пишеш такива откровени глупости.
103
5
 
5
 
! Отговори
SIKIDJIEV преди 6 години
ABE VIE GANKITATA 6TO STE TOLKOVA TAPI BE :)))))ABE SAMO VIE NE RAZBRAHTE 4E TIQ KRAVARI DETO VI OKUPIRAHA SE RAZBRAHA ZAD ZAVESATA SAS SEVERNO KOREYCITE ZADA PLA6AT REGIONA I DA MOGAT DA PRODADAT POVE4E I POVE4E ORAJIQ...NO KISAGLEDA GANYO OT DE ZNAE TIQ NE6TA OT DE U NEGO TOLKOZ AKAL :)))))