Хилари Клинтън: Асандж е маша на руското разузнаване

"Защо "Уикилийкс" никога не публикува нищо, идващо от Русия?"
17 окт 2017 10:25, Елка Василева
83
Хилари Клинтън: Асандж е маша на руското разузнаване
Хилари Клинтън. Снимка: Reuters

Хилари Клинтън заяви в интервю за австралийската телевизия, че основателят на "Уикилийкс" Джулиан Асандж е действал като маша на руското разузнаване при публикуването на нейни хакнати имейли, помрачило предизборната й кампания като кандидат на Демократическата партия за президент на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Пред телевизията Клинтън заяви, че Асандж "се е превърнал в нещо като нихилистичен опортюнист, следващ заповедите на един диктатор", имайки предвид руския президент Владимир Путин.

"Той е маша на руското разузнаване и ако е такъв мъченик за свободата на словото, защо "Уикилийкс" никога не публикува нищо, идващо от Русия?", добави тя.

Клинтън имаше предвид в интервюто публикуването от "Уикилийкс" в миналогодишната предизборна кампания на имейли на Националния комитет на Демократическата партия с политически компрометиращо съдържание.

В Тwitter Асандж написа, че Хилари Клинтън "не е човек, на когото може да се вярва".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
11
 
! Отговори
Не вервам преди 6 години
Джулиан Асандж ще заплати 20 000 юро за сведения, които ще помогнат да се намерят убийците на малтийската журналистка Дафне Каруана Галиция.Разследваща журналистка, която разкри връзки на началникът на кабинета на премиера с офшорни данъчни убежища чрез изтеклите в медиите "Панамски документи", бе убита вчера с бомба, поставена в колата й.Убийството шокира Малта и целия свят и бе осъдено от Джулиан Асандж.
48
13
 
1
 
! Отговори
трети факт преди 6 години
До друг факт:Тук извадката определено не е представителна. Русофилите на заплата ще ги познаеш по автиматичното им цъкане на минуси с помощта на автоматични скриптове.
47
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Московските джуджета резнаха Хилари и сбъркаха.Защото Тръмп е непредсказуем.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Панамските разпечатки нали през тази кутия минаха и ги съобщи,не ги скри за да ги чете на спокойствие,че да търси главния герой като в телефонен указател.
45
1
 
19
 
! Отговори
... преди 6 години
Не е проблем че публикува, проблемът е че си ги писала долните мейли змиьо долна!
44
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, Хилъри. много си крийпи. Направо як рептилоид. Кво като Асанж си е русофил. Има си право на мнение.
43
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А не можем ли просто да го убием с дрон?" - въпрос зададен от Хилъри Клинтън относно укриващия се в еквадорското посолство в Лондон, Асандж.
42
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Защо "Уикилийкс" никога не публикува нищо, идващо от Русия?"..................Ами, защото може да му сервират един "еквадорски" чай с привкус на "Бояришник" !
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До консерваПубликувал е, че консервата ти е празна! Нищо не е публикувал!
40
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да не публикува! Напротив! На Хилари лъжите не стихват!
39
4
 
18
 
! Отговори
Друг факт преди 6 години
До факт"Фактът че дежурните русофили на форума се активираха да коментират тука показва че" набързо получи 14 минуса и само един плюс, който си поставил сам и че проблемът е в твоя телевизор. Нали не се смяташ за по-умен от 93 % от хората коментиращи тук и съответно от българското общество. Ако е така обаче имам лоша новина за теб свързана с психичното ти здраве.
38
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Редно е вече САЩ да натикат в *** г.ъз рашаните.
37
5
 
21
 
! Отговори
Хаха, преди 6 години
Пустата му бабичка. И тя сънува руски кошмари и я брули москивски вятър. Нека! Няма лошо. Краварника все от някого трябва да има страх,че иначе се самозабравят.
36
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интерсното е, че в районите, където са действали "демократичните" американски ислямистки сили и ИДИЛ няма не само жени, а и исторически културни ценности на по няколко хилядолетия. А някои частни колекции на видни представители на западния евроатлантизъм се обогатха със страхотни експонти за жълти стотинки. Дали някога ще бъдат върнати в Сирия откраднатите експонати? Какво говоря! Не трябва ли да питам първо дали някога ще бъдат освободени поробените жени! За чието поробване помиогна Хилъри де.
35
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой може ли да си представи онези, които чдат човешки сърца и дробове какво са направили с 2500 въоръжени хамъра? Колко народ са избили? А някой може ли да каже какво правят американските сирийски опозиционери с жените в подконтролните им райони? Нали Хилъри е феминистка и защитава правата на жените. Как ги защитава, въоръжавайки с хамъри тези, които ги поробват, продават като *** и избиват? Знаете ли, че напрактика в регионите, където са действали ИДИЛ и свободните няма жени?
34
4
 
18
 
! Отговори
БЪЛГ АРИЯ преди 6 години
А ти си маша на юдеомасонствотои на Сатаната. Рогата си и в пряк и в преносен смисъл.
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До майорскиКейн- 6 години в плен , 6 години . И писал ,ама яко писал . Затова сега е злобен . На кадрите при освобождаването си марширува изпънал снага ,набива крак и след 4-5 дни с патерици ,страдал от ,,мъченията ,,обявен за герой и т.н. Веднага са разбрали кой е бил доносника в лагера и са го взели под крило.
32
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкайда се бореше срещу СССР и Талибан бяха велики борци за свобода и независимост. После свалиха двете кули и станаха терористи. На ИДИЛ бяха подарени 2500 ВЪОРЪЖЕНИ хамъра. Картечниците им и досега се използват в Сирия и Ирак от ислямистите. А хамърите ги имат американците, а не руснаците. Всичко това по времето на Хилъри и мирния нобелист.
31
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабка Хил трябва да целува ръце на Асанж. ако го нямаше, сега нямаше да има какво да разказва и нямаше да има кой да я слуша. Дори и да беше избрана.
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За запада навремето терористите от Беслан и Норд Ост бяха борци за свобода. Навярно си спомняте изказванията на някои политици от евроатлантическия лагер. Когато борците за свобода дойдоха при тях се превърнаха в терористи. Странно, а? Каква трансформация... От борец за правда и свобода в терорист... И разликата е единствено в това как те нарича евроатлантика от телевизора. И как евроатлантическите плиткоумници после пишат за теб из интернет ;)-