Хилари Клинтън: Асандж е маша на руското разузнаване

"Защо "Уикилийкс" никога не публикува нищо, идващо от Русия?"
17 окт 2017 10:25, Елка Василева
83
Хилари Клинтън: Асандж е маша на руското разузнаване
Хилари Клинтън. Снимка: Reuters

Хилари Клинтън заяви в интервю за австралийската телевизия, че основателят на "Уикилийкс" Джулиан Асандж е действал като маша на руското разузнаване при публикуването на нейни хакнати имейли, помрачило предизборната й кампания като кандидат на Демократическата партия за президент на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Пред телевизията Клинтън заяви, че Асандж "се е превърнал в нещо като нихилистичен опортюнист, следващ заповедите на един диктатор", имайки предвид руския президент Владимир Путин.

"Той е маша на руското разузнаване и ако е такъв мъченик за свободата на словото, защо "Уикилийкс" никога не публикува нищо, идващо от Русия?", добави тя.

Клинтън имаше предвид в интервюто публикуването от "Уикилийкс" в миналогодишната предизборна кампания на имейли на Националния комитет на Демократическата партия с политически компрометиращо съдържание.

В Тwitter Асандж написа, че Хилари Клинтън "не е човек, на когото може да се вярва".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както никой все още не си слага #ГерманскитеХраниЗаИзточнаЕвропаУбиватНевинниДеца.И други примери мога да давам. Ама на евроатлантиците не им отърва истината. Защото е срещу тях. Защото показва, че това, което говорят и това, което правят са много различни неща.
28
2
 
20
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Aйде вече гробищата,рептил долен..пфуууу...гнъъъс на максимум!Така е ,грозна жена не правеща феллацио на мъжа си,станала,за посмешище из целия свят таи такава нечовешка злоба и ненавист че пази Боже да беше станала президент.
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия има атентати. Някои от тях са сериозни. Други не - толкова. Това, че в уикилийкс не пишат за това, не значи, че вестниците не пишат. Обаче никой не си сложи таг навремето #АзСъмБеслан. Или #АзСъмНордОст. Това е, защото пропагандата на някои държави работеше по - добре от тази на други. Сега, обаче, има отворен интернет и новоноте се движат предимно там, а не само по телевизиите и вестниците, както някога. Интернет се контролира трудно. По - трудно от другите медии
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Олито пак взе да излага фактологически факти ;)-
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилъри беше издигната само защото шефовете и искаха да оберат гласовете на феминистките и лезбийките. Обаче този факт накара нормалните да гласуват срещу нея. И се оказа, че нормалните все още са повече. Няма конспирация с руснаците. Има междупартийно заиграване с ЛГТБ общността. Както у нас се заиграват с ромските гласове. Демократите целенасочено създават разделение на американското общество на ЛГТБ и неЛГТБ и насъскват първите срещу вторите. Дано гейовете се усетят преди да стане късно.
24
31
 
4
 
! Отговори
факт преди 6 години
Фактът че дежурните русофили на форума се активираха да коментират тука показва че сигурно е права в предположенията си.
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо тази само говори за хакнати мейли, а не какво пише там?!А там тя е писала до Подеста, че Ислямска държава се финансира от Саудитска Арабия и Катар.По времето когато е държавен секретар се сключва оръжейна сделка между САЩ и СА на стойност 80 млрд. долараТова е важното, а не че са хакнати мейлите.
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По въпроса за Хилъри и руснаците - гузен негонен бяга. Мъжа и нанесе на Русия много щети. Както икономически, така и имиджови, военни, стратегически и т.н. Сега тя си мисли, че го отнася заради мъжа си и е невинна. А не си прави сметка, че стигна дотук само заради това, което постигна мъжа и. И самои заради негативния пиар, който си направи на негов гръб. А че Моника всъщност е била любовница на Хилъри вече писаха и по вестниците в САЩ.
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NAI OBI4AM LUDI BABI
20
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това го знае всяко дете. Тази нищо не каза. Същото се отнася и за ИДИЛ. Няма един атентат в Русия, нито един! Има само измислени арести на уж хора от идил в Русия, за да се внушава, че ИДИЛ десйтва и там. Но истината рано или късно ще излезе.
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хилъри изби толкова хора, че за това на Обама нобел за мир му дадоха за да не го съдят после за геноцид и престъпления срещу човечеството. Да загуби избори е най - малкото което заслужава.
18
0
 
6
 
! Отговори
хехе преди 6 години
До майорскипредставяш ли си по време на сек.кс какво ще си говорят ..... "да да ...кату Калибър ми го ..""хайде ..ко.мунист ...мръс.." ..
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко години и трябваха на тая за да стопли каква е работата.
16
0
 
12
 
! Отговори
Uii za fasht преди 6 години
Dori Bil ne bi ti go nabilll......hahajhajaja
15
2
 
24
 
! Отговори
Путин преди 6 години
...коя беше Хилъри Клинтън ..и защо името и ми е някак си познато !!!
14
1
 
26
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Тая баба скоро пак ще припадне от злоба !Мъжът и не напразно я е оставил на сухо още на младини ......то с такова животн.но ...... !!! Много биха си паснали като двойка със сенатора Кеин ..... ния го били изнасилвали виетнамци ...държали го 6 месеца в някаква дупка в земята ... от тогава не спира да говори против Комунистите и против Русия ! Кейн и Клинтън биха били перфектна семейна двойка !
13
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдейки по статиите от последната седмица, тази изживява кризата на живота си. Страдай, бабе.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До мдаТази е доказана лесбиянка,гадже и е една афроамериканка!В нета я има!
11
1
 
39
 
! Отговори
халюцинации преди 6 години
Хитлъри още не може да вдене, че загуби на президентските избори и и се привиждат някакви халюцинации.
10
0
 
36
 
! Отговори
голямата работа преди 6 години
Тая се има за незаменима!Баси самочувствието!А е най-обикновен еврейски лакей!