Русия пита настойчиво: Защо сме заплаха за България?

Има противоречия в доклада на парламента, смятат от Москва
Обновена: 19 окт 2017 07:35 | 18 окт 2017 21:52, Красимир Ангелов
632
Русия пита настойчиво: Защо сме заплаха за България?
Снимка: Reuters

Русия вижда противоречие в доклада на парламента на България, в който Русия е призната за заплаха, с намерението на българското правителство да развива двустранните отношения, съобщи ТАСС, като цитира коментар на пресслужбата на руското външно министерство.

Още по темата

В коментара се изразява съжаление, че българският парламент "все пак е одобрил внесения от правителството" годишен доклад за 2016 г. за състоянието на националната сигурност на България, "в който Русия е посочена като една от заплахите".

"Съдържащите се там пасажи рязко противоречат на декларираните от настоящото правителство на Бойко Борисов намерения да развива отношенията с Русия в търговско-икономическата, енергийната и културно-хуманитарната сфери", се посочва в коментара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


632
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските овце са на първомясто по простотия. Но това нямада е пречка да бъдат остриганиа после и заколени.Въобразилиси че като влязат в нато товаще ги спаси. Тоя филм не сепрожектира.
347
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е 12-та икономика в света..
346
5
 
7
 
! Отговори
За къФ чеп преди 6 години
Ми е теро- раша ?С тях и без тях...даже без тях е много по- добреСамо войни , еождиве и водка им е в главите на азиатците. Където ьапочва раССия свършва Цивилизацията!
345
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е най-бедняшката страна в Азия, дори Виетнам изпреварва РФ по ръст нажикономически растеж и благополучие!Та за какво ми хевалите русия тогава?!С Македония дори имаме по-голям стокооборот!
344
10
 
13
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
България и Русия винаги ще бъдат заедно-народите, не продажните елити.Без Русия няма България, един ден пак руснаците ще ни пазят от терористи, ислямисти, турски националисти, запомнете го.Сорос - международния престъпник - даде 5 милиарда долара за Майдана в Украйна-сега там командва една неофашистка хунта, която забранява руски и български език.Защо политиците ни мълчат???
343
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първата порция предатели сиполучиха заслуженото от народниясъд след ВСВ. Сега почва дасе събира още една порция.
342
9
 
11
 
! Отговори
was преди 6 години
Русия пита настойчиво: Защо сме заплаха за България?........ Защото сте смрадливи пияници!
341
9
 
10
 
! Отговори
фък оф Рф преди 6 години
Бългaрия я е имaло и преди русия, имa я и сегa и ще я имa и след кaто пукне москaлия! И второ, НИТО ЕДИН БЪЛГAРСКИ ЦAР ИЛИ ЦAРКИНЯ НИКОГA НЕ СA ИМAЛИ ОТНОШЕНИЯ СБЛЯДОВЕТЕ МОСКОВСКИ! ФAКТ, ФAКТ, a от фaктите боли! Тия русколизци дето продaвaт Бългaрия вече 70 г. нa русия ще си получaт зaслуженото и от Бог и от нaродa ни!
340
2
 
8
 
! Отговори
Атанас преди 6 години
Предателите никой не може да разбере, те винаги са предали!
339
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, ти не знаеш какво е нато?Просто пазар за американскооръжие. За да си продават боклуцитетрябва българските овце даверват в руска заплаха.
338
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, ако е била сделка за покупко-продажба, твоите идоли анадолскитетурци май не са били съгласни. Послесе е наложило с оръжие на война да бъдат принудени да се изметат отБългария.
337
11
 
7
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
Не схващам защо се разливат емоции. Ние сме в НАТО. Руското правителство определи НАТО като заплаха за своята сигурност и е предприело съответстващи действия. И понеже концепцията за национална сигурност на Русия включва превантивен, изпреварващ удар, руснаците са подготвили съответни действия: насочени ракети, подготвени планове определени войскови подразделения да ни атакуват и т.н. А защо сме в НАТО? Станишев подписа, той знае. По-добре от Костов и Борисов знае.
336
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сащ не могат да ни освободятот турско робство.За какво са нитогава ? Каквито са били преди140 години същите са и сега.Същото се отнася и за европа.
335
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За изопачаване на историята-- поливане с бензин и клечкакибрит.
334
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДо 356 Русия изтегли всичките си генерали ...за да я обезсили и хвърли за плячка на агресивните сърбиНе, момко, това ти го казват сега, за да ти изчегъртат историческата памет. Русия си изтегля офицерите, за да покаже на другите Велики сили - Англия, Франция , Австро-унгария... , че не стои зад нарушаването на Берлинския договор. В същото време обявява на Турция,че ще има нова война , ако турците навлезе в Източна Румели. Австрия насъсква и въоръжава сърбите за да анексира Босна..
333
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Russia will prevail !Always and thank God !
332
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е заплаха и за себе си - виждаме ги с този соц манталитет са до кривата круша. Мръсотия, беднотия, изостаналост, които е с повече акъл се изнася на запад
331
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименкакво прави Русия в православна УкрайнаКолега, какво прави Русия в православна Украйна?Кой "***" тук е казал, че в Русия животът е песен и тя е най-справедливата страна в света?Ти чувал ли си за междудържавни отношения и геополитика?
330
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 356 Русия изтегли всичките си генерали и офицери от младата българска армия в навечерието на Сръбско-българската война1885,за да я обезсили и хвърли за плячка на агресивните сърби.Обеща им български територии,като им даде Македония,ЮжнаМорава и Западните покрайнини,посетне.Австрия само даде пари за въоръжаване на сръбската ***.Но,водена отбългарите-капитани,младата българска армия разбива сърбите и ги обръща в позорен бяг,чак доБелград-средновековен български град.
329
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 355 То вие рубладжиите, ***, като ви свършат аргументите започвате с обидите...Няма нужда някой нещо да ни казва, сами виждаме какво прави Русия в православна Украйна.Четем за зачесгилите случаи на канибализъм в Русия и то в руски медии.За масова зараза от СПИН и др.венерически болести в любимата ти Раша.За глад и безправие там, в провинцията на"великата"Русия.За убийства на критиците на диктатора Путин...