Пхенян: Никакви преговори със САЩ за ядрената програма!

Оръжията на КНДР били насочени само срещу Вашингтон
20 окт 2017 22:22,
152
Пхенян: Никакви преговори със САЩ за ядрената програма!
Снимка: Архив, Reuters

Пхенян не планира никакви преговори със САЩ за своята ядрена програма, каза високопоставена севернокорейска дипломатка, цитирана от ТАСС и Ройтерс.

Според нея притежаването на ядрено оръжие е въпрос на живот и смърт за Северна Корея, пише БТА.

САЩ ще трябва да се примирят с ядрения статут на Северна Корея, добави Цой Сон-хи, която е генерален директор на отдела за Северна Америка във външното министерство на КНДР. Тя говори на провеждащата се в Москва международна конференция по неразпространението на ядреното оръжие.

"Сегашната ситуация задълбочава нашето разбиране, че се нуждаем от ядрено оръжие, за да отблъснем потенциална атака", посочи Цой.

Пхенян не очаква ядрено нападение от никой друг, освен от Вашингтон, и затова ще отговори с ответен удар само срещу САЩ, а не срещу трети страни, заяви тя.

"Нашата ядрена програма и оръжията ни са насочени срещу САЩ. Ние ще отвърнем на огъня с огън", изтъкна дипломатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наближава края на империята на злото сащ
55
1
 
9
 
! Отговори
до 76 преди 6 години
Боко го боли кръста та затова е постоянно наведен
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно пише един, правителствата клякат на САЩ и стават слуги. У нас Рапона от Банкя е в наведена позиция от самото си начало. Преди първата си оставка е ходил 4 пъти на Козяк да ги пита, да дава или не. И защо е така? Защото във властта са пропълзяли неграмотни, неуки, безкрайно проЗДи които са там за да пълнят гуши и осигурят бъдещето си. Просто нямат качества да управляват и стават васали на САЩ. Ако ние сме единен народ да се вдигнем и ги изметем, но не го правим, защо?И са ни виновни САЩ
52
4
 
6
 
! Отговори
до 64 преди 6 години
Абе кво са прайш на умен кат не си бил никъде извън софее. У щатите и толкова западнали региони , ча ти е бедна фантазеета. Има даже много живет у пустинята у каравани.
51
0
 
4
 
! Отговори
anonym преди 6 години
До 68Този, който пише тия цинизми е просто на 13 или е умствено изостанал безработен неудачник на 18 или 19. Ако е на повече от 18, по всичко изглежда, че страда от някакво психично заболяване или депресия, за да си губи времето с такива неща, вместо примерно да свърши нещо полезно или да излезе на разходка, да се социализира с други млади хора и т.н. Явно институциите не си вършат работата.
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким *** кефи.
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Ким, смачкай САЩисаните
48
4
 
5
 
! Отговори
До 60 преди 6 години
И друг път съм ти чел глупостите. Казвал съм го и отново ще го кажа, безсилие е писането ти по този начин. И да се засягаме от това е безмислено. Съпоставяме факти и обстоятелства, има информация за всичко. Пишеш едно и също, вижда се. Колко пъти си бил САЩ, колко? Нито един. Правителствата както е видно, са толкова отдалечени от народа, но при демокрациите има възможност за протест, мнения, опозиция.В СК един болен и 10 на слуги.Другото е страх, глад и лагери.Отиди там и поживей, ще се отвратиш
47
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поживейте малко в Русия или Китай но не в големите градове, в по-далечната провинция и направете същото в Америка. Стандарта на живот е с огромна разлика. За 300 години Америка, с всичките и проблеми, е много по-добре. Такава пътна инфраструктура са направили, че като кацнеш в Мюнхен или където и да е, всички в Европа е в умален вид. "Тъпите" американци мислят с переспектива много повече от всички други. Прагматични са и то много. А СК е бастион на *** комунизъм, управляван от болен сатрап.
46
6
 
4
 
! Отговори
Терсенето преди 6 години
Достатъчно е само една ракета да стигне до Йелоустоун, за да се приключи със терористите. Една от сто ще успее. Мухльовците във пентагона са във шах. Това не са камиларите въоръжени със стари железа от СССР.
45
6
 
8
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 6 години
В този "конфликт" едната страна има 5 ХИЛЯДИ ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ които може да изпрати ДО ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА НА ПЛАНЕТАТА а другата страна има 4-5 бойни глави за които все още няма функционална ракета освен някакви прототипчета. СМЯХ
44
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тюлените ще вадят дебелия Ким от някой бункер, ама да видим кога ще стане.
43
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Янките били кравари, нещастниците на света??? Тук има десетина пълни глупендера, наистина пълни! САЩ развиват науката у технологиите най-бързо и с огромен обем. Дават милиарди поради което са най-развитата нация! Сравнете Русия или Китай с живота в САЩ. Пропаст! Останалият свят ползва постиженията на Амер.наука. Плащат добре на всеки работлив и умен, и той работи за САЩ. Колко *** трябва да си да слагаш под един знаменател всичко и всички в САЩ. А Жълтуркото ще клекне като огладнее още.
42
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НоаПо-скоро за... 20на минути. Две подводници и Северна Корея изчезва от картата на света.
41
6
 
6
 
! Отговори
Ноа преди 6 години
Щели да отвърнат хахаха. САЩ могат да превърнат полуострова им в радио-активно поле за 24 часа!
40
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм голям привърженик на САЩ, но това Северна Корея да плаши САЩ с война е все едно Зимбабве да плаши Китай.
39
0
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До гост 43 Ами накарай САЩ да се разоръжат бе. Квоти пречи.
38
6
 
10
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Ненормалници. Бълхата плаши слона че ще го ухапе.
37
4
 
10
 
! Отговори
D преди 6 години
А зашщо израел и пакистан където властват талибаните няма проблем да имат. Dnes и останалите меддийни сопли в бъгария. Спирайте с тази хибридна война срещу нормалнитр държави