Пхенян: Никакви преговори със САЩ за ядрената програма!

Оръжията на КНДР били насочени само срещу Вашингтон
20 окт 2017 22:22,
152
Пхенян: Никакви преговори със САЩ за ядрената програма!
Снимка: Архив, Reuters

Пхенян не планира никакви преговори със САЩ за своята ядрена програма, каза високопоставена севернокорейска дипломатка, цитирана от ТАСС и Ройтерс.

Според нея притежаването на ядрено оръжие е въпрос на живот и смърт за Северна Корея, пише БТА.

САЩ ще трябва да се примирят с ядрения статут на Северна Корея, добави Цой Сон-хи, която е генерален директор на отдела за Северна Америка във външното министерство на КНДР. Тя говори на провеждащата се в Москва международна конференция по неразпространението на ядреното оръжие.

"Сегашната ситуация задълбочава нашето разбиране, че се нуждаем от ядрено оръжие, за да отблъснем потенциална атака", посочи Цой.

Пхенян не очаква ядрено нападение от никой друг, освен от Вашингтон, и затова ще отговори с ответен удар само срещу САЩ, а не срещу трети страни, заяви тя.

"Нашата ядрена програма и оръжията ни са насочени срещу САЩ. Ние ще отвърнем на огъня с огън", изтъкна дипломатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
До Ким Чен преди 6 години
Другарю Чен - Фъргай бомбата у краваристаня че да се свършва най после и с американското робство - щото турското и руското ги преживяхме - ама на американското робство края му не се вижда - така че брат в тебе ни е надеждата да помогнеш
95
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сеинчо както се хили, това е зад пред камерите, как ли се моли нощем американците да не го изпържат. И за да не го ударят плаши, че ще фърля бомби в региона. Все едно полудял баща взел за заложници децата и жена си, и когато дойдат да ги освобождават да плаши, че ще запали къщата и всички ще загинат.Тези снимки къртят мивки. Едни усмихнати хора, щастливи, аха да потече мед и масло от небето. Съжалявам хората от СК! Този ще ги жертва мърцина.Иска му се да е вечен крал на СК но светът върви напред
94
10
 
13
 
! Отговори
Ким преди 6 години
Браво на другаря Ким.Нека треперят империалистите.А човека с перуката Тръмпи да си купи още памперси.Тази империя на злото САЩ трябва да изчезне от лицето на земята за да се разбере от всички че не може една масонска измислена държава да определя съдбините на над 7.милиарда хора.Да живее Ким истинския мъж.
93
4
 
10
 
! Отговори
ssdd преди 6 години
До 97 :Глупости.Я си "направи" ядрено оръжие да видим дали няма да те закачат САЩ..Единствената причина поради която СК още не е превърната в пустиня е,че това ще разбие целия регион и от него ще си изпата ЮК,Япония,Китай и Русия.Много са ви дребни мозъчетата,че да го разберете и явно пропагандата на Ким действа върху русофилите само обаче.
92
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То бива диващина и пропаганда, но Ким Велики се е взел за обожествен и безсмъртен. Или играе тази роля, с тайната надежда, че балона който е надул, че е силен и може да се противопостави на САЩ, няма да се спука. Хората му Пасат трева, събират бръмбари и бубулечки, живеят вцстрах, да не Му се докладва, че са недоволни от Хубавия живот. Със санкциите съвсем ще го закършат. Голям го вади но за да удариш САЩ се иска ресурс, технологии и икономика. От къде да ги вземе? Ще жертва хората си най-вероят
91
5
 
11
 
! Отговори
123..... преди 6 години
Този май ще последва Бин Ладен.
90
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А изрудел питаха ли някой за тяхната ядрена програма?
89
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПочитателНа Северна Корея ако им отворят границите ще остане само оня *** от снимката.
88
3
 
12
 
! Отговори
Почитател преди 6 години
До Анонимен-99 Така е ! В северна корея ,,вилнее,,страшен глад и за това няма емигранти и всеки си гледе работата. Виж в България е друго-всички са сити и доволни и за това имими 3 милиона,които отидоха на ,,екскурзия в Западна Европа и нямат намерение да се връщат тук и пак да бъдат измъчвани от ПРЕЯЖДАНЕ-.А ти -ти си ***!
87
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой хидил ли е на почивка в С.К. Я вижте снимки от нета и после говорете. Щото европа е много дибре с туя талибани и само се гивори за другите. Манипълират капиталустите, че там е зле, а я вижте малко реални снимки.
86
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кимчо е пич. Путин каза ние сме под ембарго , той е под ембарго какво да го съветваме както вие искате
85
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвърчите или не, дните на Великия Кимчо са преброени. Какво се е запънал и няма да преговаря, гладът мори цялата му държава, и още по-голям ще става.Хайде да помислим, ако отворят границата с ЮК, колко жълтурковци ще останат? Нито един, само дебелото ***, сестра му и десетина слуги. Всичко ще се изнесе в ЮК.Хей, защитници на Ким, никой не иска да живее е тази смрад с която души народа си, това е унижение към човечеството.Вие какво му харесвате? Или искате неговия комунизъм?Тогава отидете там
84
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пише се cowboy където cow крава boy момче на български КРАВАР!
83
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ми то каубой преведено на български си точно кравар! Ето севернокорейците го казват в пряк текст единствена заплаха ,а х са САЩ! Единствено те разпалват войни по света! Ако не са те на земята ще се възцари мир и просперитет!
82
2
 
8
 
! Отговори
до 109 истината преди 6 години
Истината е , че гледаш много уестърни ( каубойски ) филми.
81
3
 
6
 
! Отговори
до 105 паци преди 6 години
Ооооо! Пацко, ти си тук бе мойто момиче. Как е медения месец с Африканският ти съпруг ?
80
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким е малък, но голям го слага на чичо Сам!
79
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сащ е обречена страна. Времето работи срещу нея ,а и имат много дертове да връщат. Най голямото ЗЛО на земята е сащ. Една човеко ненавист на машина на която колелетата яко скърцат.
78
3
 
18
 
! Отговори
Вай, вай преди 6 години
Не разбирам защо се карате другари, след като ние нямаме нито армия, нито ядрено оръжие. Такива като нас, които отдавна са си свалили доброволно гащите нито ги уважават, нито някой им търси мнението.
77
16
 
18
 
! Отговори
сащ супер сила Хихих преди 6 години
сащ са най омразното образувание на земята . Те са тумор за човечеството ,който трябва да бъде премахнат. Никога не бих живял в тази пъкелна страна с къщи от гипсокартон ,серийни убийци по улиците и природни бедствия до скъсване. Това е страната чиято армия е унищожила десетки невинни хора по цялата земя. Статистики показват над десет милиона души от последните 70 години.Като унищожението е с най сътанински методи и оръжия разпиляването карантията на невинните жертви. Дано Господ поправи тази гр