Нападението с нож в Мюнхен не е терористично

33-годишният мъж, ранил минувачи, е известен на полицията
Обновена: 21 окт 2017 17:29 | 21 окт 2017 17:29, Веселина Йорданова
36
Нападението с нож в Мюнхен не е терористично
Снимка: БТА

Мотивите на мъжа, нападнал в Мюнхен минувачи, не са свързани с тероризъм. Това съобщи днес на пресконференция представител на мюнхенската полиция, цитиран от ТАСС и Франс прес.

Още по темата
Няма данни инцидентът да има политически или религиозни мотиви.

Нападателят - 33-годишен мъж, който е задържан, е известен на органите на реда с прояви на насилие и кражби, добави служителят.

Той уточни, че са ранени съвсем леко 8 души (първоначалните съобщения бяха за петима): дете на 12 години, шестима мъже и една жена. Шест от жертвите са германци, а другите две - италианка и румънка. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Мюнхеннападение с нож
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
До ГерманецНе се тревожа за Германия... Присмивам и се.
26
0
 
5
 
! Отговори
бивш германофил преди 6 години
До ГерманецВие превърнахте нас и себе си в ***! Вие ги доведохте тези емигрант-терористи!Сега се опитвате да ги пробутате на нас!
25
0
 
3
 
! Отговори
много жалко преди 6 години
До ГерманецКак няма да се тревожим за нашите вечни съюзници във войните, когато във всеки дом имахме радиоприемник и моторетка, когато със затаен дъх слушахме дойче веле и свободна европа от мюнхен. През соца Германия си оставаше една неосъществена мечта а днес по улиците на Германия ходят само черни *** и теснооки азиатци!!
24
0
 
3
 
! Отговори
глупака преди 6 години
До КебапКак да не е терористично, като е масово по неподнати нему хора?
23
0
 
7
 
! Отговори
Кебап преди 6 години
"Нападението с нож в Мюнхен не е терористично"fake news
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте името на нападателя пък ние ще преценим дали не е било терористично! Ако не е европеец нещата са ясни!
21
0
 
11
 
! Отговори
Дойче Веле преди 6 години
"Нападението с нож в Мюнхен не е терористично. Да се колят хора по улиците на Мюнхен е културно обогатяване""Исляма е религия на мира и любовта, която няма нищо общо с тероризма!"."Бежанците са високообразовани и квалифицирани специалисти, предимно адвокати и лекари, които с присъствието си ще допринесат за икономиката и благоденствието на Европейския Съюз"
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля напишете името на нападателя и оставете ние да преценим за себе си, дали е тероризъм или не е . Няма нужда да се опитвате да ни давате наклон на ..., без да сте ни съобщили фактите. вЕрваме ви, ама друг път.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И понеже "не са жертви на тероризъм" и самият факт че УТОЧНЯВАТЕ ТОВА, ме кара да мисля, че повече от половината хора, които се разхождат по улиците и пишат статии НЕ СА ХОРА а машини...ще ми се да греша.
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четенето на подобни заглавия и статии, убива повече мозъчни клетки от половинка първак...
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият Господ Бог е въртял ножа чрез ръцете на швабата. Не роптайте, а чинно сведете глава пред волята божия. Все пак това е неговата воля, а не деяние на някой джихадист. Изпраща ви изпитания за да изпита смирението ви.
16
3
 
18
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Да вземат швабите да му се извинят и да му дадат и един медал.Тия еврокуковци тотално изпращяха и взеха да прикриват терористите.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси швабите, не било тероризъм???? А кво е, самодейна проява на чуждестранна култура? Сигурно. По БТВ разказа за случката но без името на извършителя. Защо ли? Щото е някой гъзодупец на аллаха, изтрещял от исляма, а измит мозък като мозайка в тоалетна.
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е терористичен акт също както и вчера в Полша не беше. Католици и протестанти не са терористи. Те си колят ей така за кеф. Спете спокойно. Щом не се чува алахакбар не е терорист, нищо, че ще ви резне тиквата.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко си зле като не знаеш немски копирай от БТА да ама те пък от ТАСС и Франс прес , нито една Медия не е германска
12
1
 
37
 
! Отговори
Възхитен преди 6 години
Браво на германците-решиха си проблема с тероризма... Като спряха да го наричат такъв! Пак ни показаха как се прави!
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щвабите наистина станаха за смях! Тази побъркана Танте ги превърна на маймюни, да казват на черното бяло. И продължават да си завират главата в пясъка и да се правят на улави. Какъв акт е ако не е терористичен? Акт на Добра воля, на уважение към Немската култура? Защо не напишат името на извършителя? Защото е от рода на Хасан, Ахмед, Мюмюн и т.н. Танте Меркел се подиграва с швабите и те пак гласуват за нея???? Заради нея много хора ще загубят живота си!
10
0
 
20
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Очудващо е колко бързо " установяват " това ..
9
1
 
30
 
! Отговори
ама разбира се преди 6 години
В Германия никога не са по регилиозни причини такива нападения.Нападателите са все със психични проблеми,имали са трудно детство,били се депресирани или болни.Така казват винаги.
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинявайте много, ама подобна новина точно до преди 2 години не можеше да се чуе нито за Германия, нито за Великобритания, нито за Франция. Дали така просто си се ръгат.