Хиляди се събраха в Мадрид, искат Пучдемон в затвора

Множеството на площад Колон носи испански знамена и ленти
28 окт 2017 16:56,
123
Хиляди се събраха в Мадрид, искат Пучдемон в затвора
Снимка: Reuters

Хиляди граждани се събраха на един от централните площади на Мадрид, за да изразят подкрепата си за испанското единство, предава кореспондент на ТАСС.

Голямото множество на площад Колон носи испански знамена, както и ленти с испанското знаме.

"Да живее Испания! Да живее Каталония!", скандират гражданите.

Демонстрантите настояват каталунският лидер Карлес Пучдемон да бъде изпратен в затвора.

Според гражданите, премиерът Мариано Рахой е чакал твърде дълго, за да реагира на разрешаването на ситуацията в Каталуния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
4
 
! Отговори
до 90 преди 6 години
РОЙТЕРС дори не са си направили труда да напишат на испански надписа върху допълнително боднатото синьо плакатче - той е на английски.Голям ГАФ, но не им е първият.
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАТВАРАИТЕ ТЕМАТА .ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ НИ МАНИПУЛИРАТЕ . ЛЪЖЕТЕ .ВИЕ УБИХТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА С ЛЪЖИТЕ СИ ..
84
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
87 Хапчетата , забравил си ги
83
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен79 СНИМКАТА Е ФАЛШИВА ,ПЛ.УЖЕК! ....CNN....ОЩЕ ЧАКАМЕ ДА ПОКАЖАТ ,,ХИМИЧЕСКОТО ,БАКТЕОРОЛОГИЧМО И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ , НА САДАМ ИЛИ НА КАДАФИ .....CNN И ДЕСЕТКИТЕ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГРОБОВЕ НА ,,ИЗБИТИТЕ АЛБАНЦИ,,В КОСОВО...CNN И,,, РУСКАТА НАМЕСА,, А БАБА КЛИНТЪН, ПАПАЛА ПОПАРА С РУСКИ ПАРИ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ .
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички евреиски *** са мобилизирани да торлявят срещу Каталуня !Каталуня ще буде свободна и това е само началото !Гнусната ви античовешка идея да заробите целия свят, така наречения "нов световен ред" умира така като умре предишната евреиска лъжа - комунизмаНие хората ще се освободиме от гнусната ви лихваска тирания и ще ви въздадем заслуженото !
81
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Барселона е лицето на Испания за пред света.Там се намират всички, забележителности, с които доскоро Испания се хвалеше.Там са легендарната САГРАДА ФАМИЛИЯ на Антонио Гауди.Там е незабравимия ПАРК ГРЮЕЛ.Там е КЪЩАТА НА ПРИЗРАЦИТЕ НА ПАБЛО ПИКАСО.Там е ОЛИМПИЙСКИЯТ СТАДИОН на който през 1992 се проведе Олимпиадата.Там е и изключителното съоръжение КАМП НОУ на най-великият клубен отбор на Земята.А Мадрид е една вмирисана клоака, пълна с zИ-gА-nИ от цял свят и *** от миризливите маври.
80
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
83 Смешни сте , вие какво съмнявате се че в Мадрид е имало демонстрация , в много милионен Мадрид , та колко милиона е Испания и колко Каталуния, къде ще бъдат по многобройни митингите , аре малко по сериозно , така ли мислите че Испания ще се остави на левичарите и антикапиталистите да и отнемат най-развитата Провинция.
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ха,ха,хаааааааа... Нарича се ГЕНОЦИД . ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ ?
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен79 Прав си . Хиляди . Да ги покажат . Стари снимки .По..гн.уса .Ония ,,демократите ,,пребиха хиляи ,проляха кръвта на народа ,стреляхя с куршуми срещу него,танковете бяха, Отвратително .И комунистите бяха мошенници ,ноооо ,демократите, са на години преди тях по лъжи и измам
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зорошките медии отново манипулират и облъчват с ФЕЙК НЮЗ.Тази снимка е от честването на Шампионската титла на Испания от Световното по футбол и няма нищо общо със статията.Много нескопосан Фотошоп. Имам предвид поставеният надпис върху снимката с името на Пучдемон. Това е направено допълнително. Вижда се от Космоса.Повечето испанци мразят Рахой и крадливото Кралско семейство и подкрепят Каталунците.
76
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
81 Запалянковщината ти е смешна . Испания не е само Барселона иначе градът е прекрасен
75
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
CNNPeople hold signs reading "No to the coup" while waving Spanish flags during a demonstration urging unity in Madrid on Saturday.Има и поместени актуални снимки и видео Това Неверний
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляди , колко хиляди? хуляда, десетки, стотици?
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен65 Стара снимка ,фалшива . И никакъв митинг няма в Мадрит . няма доказателство . Измама .Такива циркове сме ги гледали .
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лично аз харесвам Барселона , Испания е вкарала много пари там поради факта ,че това е лицето на Испания пред Европа.Т.е. имат изключително икономическо развитие.Но нещо напоследък много бързо изтичат инвестициите от там, мисля че дори след като се уталожат нещата , Испания няма вече толкова смело да инвестира в тази област която е нейното лице.
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Няма ли една истинска снимка .О о о ! Богове ! Ама то било в Мадрид, а снимкат асамо Бог знае откъде .Май беше от изборите преди няколко години и това в средата е ГРЕДОИЗВАДЕН МОНТАЖ .Осъзнайте се . Излиза, че демокрациаята се гради на лъжи .Заради такива лъжи хората губят и малкат си вяра в демокрацията .Безсилието ,некъдарността и подчинението на т.н. Четвърта власт ,Свободато словото са главната главният фактор за отблъскването на милиони от демокрацията и отричане от нея.
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Без име - Пълно медийно затъмнение по случея за шистов газ в Добруджа.Наистина е мътно! Прави впечатление гьонсуратлъка, проявяван и от медиите. Когато западни компании искаха да проучват, отязаха ги одма! Сега става дума за Росгео-мео, срамежливо забравят името. Но за нея има силно лоби. Готови са да разтурят Добруджа, милаим, милаим! Уж не било за шистов газ, бла-бла, но кой знае!
69
8
 
5
 
! Отговори
ТОЯ КАПУТАЛУНЕЦ.... преди 6 години
..ШЕ ЗАВЪРШИ В ЗАТВОРА!!!Защото това е равносилно ----Кърджали или Щумен,Силистренско и Дулово , да поискат "НЕЗАВИСИМОСТ" !!!!!!КОЙ , НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ДОПУСНЕ ТОВА...??!!!НАЛИ И КОМУНИСТИТЕ У НАС ---ПОДАРЯВАХА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ И ТИТО ....ПО ПРЕПОРЪКАТА НА "БРАТСКИЯ СССР" и Сталин!!!!!Това се опитва да направи и Путин...с простите капуталунци!!!
68
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми като толкова искат да хващат гората да хванат брадвите и да вървят да завземат територия,ама те искали по мирен начин ми да вадят пари и да си купуват територия,а н якои запита ли се къде остават мнозинството каталунци които животът ги удовлетворява и изкат да си устанат Испанци.
67
0
 
13
 
! Отговори
Без име преди 6 години
Не знам кое е по-важно за българина:Това че Златна Добруджа е на път да стане пустиня ИлиЧе Каталуня се отделя от Испания.Пълно медийно затъмнение по случея за шистов газ в Добруджа.Събудете се българи.