Хиляди се събраха в Мадрид, искат Пучдемон в затвора

Множеството на площад Колон носи испански знамена и ленти
28 окт 2017 16:56,
123
Хиляди се събраха в Мадрид, искат Пучдемон в затвора
Снимка: Reuters

Хиляди граждани се събраха на един от централните площади на Мадрид, за да изразят подкрепата си за испанското единство, предава кореспондент на ТАСС.

Голямото множество на площад Колон носи испански знамена, както и ленти с испанското знаме.

"Да живее Испания! Да живее Каталония!", скандират гражданите.

Демонстрантите настояват каталунският лидер Карлес Пучдемон да бъде изпратен в затвора.

Според гражданите, премиерът Мариано Рахой е чакал твърде дълго, за да реагира на разрешаването на ситуацията в Каталуния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се месят в чужда държава?
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 15Научи си урока. България е държава и то една от първите с граници и държавност. Каталуня е област в Испания , без граници. Няма общо между Радев и Пучдемон.
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мързеливи те мавро-мрлрзи много им харесваше да лежат на гърба на работниците каталунците.Но Раят им свърши. Сега ще им се наложи да поработят.
23
1
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
18. Ти нещо си се объркал. Не канцлера Меркел, а бундес-президента Щайнмайер ходи в Русия и каза, че Русия и Германия трябва да затоплят отношенията си, защото е ляв и от него нищо не зависи. Работата му е да ходи по света и да прокламира идеите си за мир и равенство. Всичко що се отнася до фактическите решения на Германия се вземат от изпълнителната власт, т.ест правителството.
22
8
 
14
 
! Отговори
до 21 преди 6 години
моят среден доход е 1800...евро, клавиятурата ни е на немски и наистина при превключването се получават грешки. едва ли основният проблем на хората в България са сбърканите...поне на мен ми се струва , че заплатите ви са ниски,корупцията и престъпността е висока . фик дих тепппад
21
13
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Купи си свястна клавиатура и се научи да пишеш грамотно, никой не го интересува твоя среден доход, ти си никой. Щом досега не са ти се са покачили доходите ще си останеш същия евро-обущар. В Евразийския съюз поне няма гейове и вегани. *** като тебе навсякъде ще бъде беден.
20
8
 
14
 
! Отговори
ДЕМОКРАЦИЯ В ЕС преди 6 години
Ха, Ха. Това бяха приказки за наивните овчици да бъдат натикани в КОНЦЛАГЕРА ЕС. Нещо да зависи там от българската воля. Нещо да сте променили някой дискриминационен закон срещу БЪЛГАРИЯ. Да сте избирали НЯКОЙ от еврокомисарите или БАШ КОМИСАРЯ....Затуй СТОЙ ТИКВО под полата на МЕРКЕЛ и дишай с пълни гърди....
19
5
 
11
 
! Отговори
Adam преди 6 години
Края на това лицемерно недоносче се визда
18
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не случайно германският канцлер беше скоро в Русия и изказа жрлание за подобряване на отношенията им. И други европейски лидери също желаят по-добри отношения с Русия. Това е, което Сащ не желаят и се опасяват. Сащ се стремят към разпадната, разединена Европа, която да им бъде подчинена. Всички опити за разпокъсване на Европа идат от Сащ. Мисля , че Каталуния, също като Украйна е американски проект.
17
21
 
12
 
! Отговори
Божил преди 6 години
Евразийския съюз е нов прикрит вариант на Съветския съюз: ако искате да се върнете със 100 години назад,влизайте в него или най-добре директно се преселете в северен Сибир!
16
9
 
5
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 14Остави го тоя.Не виждаш ли че е ***.БРИКС даже не е съюз а хартиен реферат
15
9
 
12
 
! Отговори
Божил преди 6 години
Това е все едно Турция да поиска Радев в затвора,понеже България "от нея" се е отделила.
14
16
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
бе какъв евразийски съюз те гони...ами то България която е най-бедна в ес има среден доход на човек ПО-ВИСОК от средният за евразийският съюз.значи да се съберем с хора имащи по-ниски от нас доходи??? ти мазохист ли си?
13
11
 
15
 
! Отговори
Су-57 преди 6 години
СССР се разпадна и го пазеха милиони войници и лигавото недоносено евро-веганче ще се разпадне и то по-скоро отколкото сме очаквали. Бъдещето е БРИКС и Евразийския съюз.
12
2
 
14
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До Adolf EichmannАко не беше ЕС със Сащ нямаше да въвежда анти руски санкции и да не признава Крим и да подпомага Украйна!
11
5
 
19
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
6-9 Нещо бъркате понятията ми се струва? Май някой от вас не е пътувал много да видите какви дупки има по света и за каква диктатура или анархия говорим. ЕС е песен в стравнение с по голямата част от света. И ФАКТ, не ти ли е ясно, че янките виждат ЕС не като партньор вече а като конкурент - даже си го признават и правят всички тия мръсотии с Брексит, бежанците и сега Катуния! Руснаците са друго племе , не са империалисти като янките, но ги е страх някой да не им вземе тяхното -пробвали са много
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно четем български ***.али искат българите в затвора защото последните са надигнали глава и не искат да плащат помощите за 15 ро.ско детенце как така няма да плащат макар и да нямат какво да ядат и да работят по 8 часа на ден!
9
9
 
26
 
! Отговори
4-ия РАЙХ на МЕРКЕЛ преди 6 години
върви към разпад. И дано да е по-скоро, че вече не се диша
8
10
 
20
 
! Отговори
ФАШИСТКИЯ ЕС преди 6 години
ще бъде победен.
7
15
 
17
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Кой има полза от единен ЕС това е само Сащ и ефреите чрез него могат да управляват всички и да ги ползват за санкции и война срещу Русия!Доказва го и факта че саломон паси е против свободата на Каталуния!Каталуния няма нужда от Испания но докато Испания без Каталуния няма как да просъществува!Ясно е че ако искат да са свободни каталунците трябва да се запасят с оръжие и да почнат партизанска война да правят засади и атентати и да скапят испанската армия и политическите и ци.ани!