Матис към Пхенян: Може да последва масиран отговор!

Той обаче уверява, че САЩ няма да прибегне до ядрено оръжие
28 окт 2017 09:17,
103
Матис към Пхенян: Може да последва масиран отговор!
Снимка: архив Reuters

Американският министър на отбраната Джеймс Матис заяви, че заплахата от ядрена ракетна атака от страна на Северна Корея се засилва.

Още по темата

Той отправи това предупреждение в Сеул, където разговаря с южнокорейския си колега Сон Йо Му, предадоха световните агенции.

Матис обаче предупреди Пхенян, че неговите бързо напредващи програми за ядрено и балистично оръжие, няма да укрепят, а ще подкопаят неговата сигурност.

"Ако Северна Корея продължава по настоящия път на балистичните ракети и атомните бомби, това ще бъде контрапродуктивно и в действителност ще намали нейната сигурност", каза Матис, цитиран от БТА.

Министърът заяви, че САЩ никога няма да приемат една ядрена Северна Корея.

Той я предупреди да не допуска грешки и каза, че всяка атака срещу САЩ или срещу съюзниците на САЩ ще бъде разгромена и всяко използване на ядрено оръжие ще бъде посрещнато от САЩ с масиран военен отговор, който ще бъде едновременно ефикасен и съкрушителен.

Матис е на обиколка в Азия преди за там да отпътува американският президент Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
17
 
9
 
! Отговори
театърът продължава преди 6 години
Целият театър на КНДР и САЩ се прави за да има трайно присъствие на американски войски в района до КНДР ,а това е точно на границата с Русия ! Единственият губещ от тази ситуация е Русия ! Американските войски и атомните им подводници са под носа на руските алкохолици и агресори ! БРАВО НА САЩ И КНДР !
47
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД УСПЕШНИТЕ ТЕСТОВЕ НА РУСКИТЕ САТЕЛИТИ УБИЙЦИ ,КОИТО СА СПОСОБНИ ДА ИЗВАДЯТ ОТ СТРОЯ ВСЕКИ ВРАЖЕСКИ ОРБИТАЛЕН АПАРАТ И СЛЕД УСПЕШНОТО ИЗСТРЕЛВАНЕ ПРИ УЧЕНИЕ ОНЗИ ДЕН ОТ ПУТИН НА НАЙ НОВИТЕ И НАЙ МОЩНИ В СВЕТА ЯДРЕНИ ХИПЕРЗВУКОВИ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ БАЛЕСТИЧНИ РАКЕТИ РС -28 САРМАТ С ПОСТОЯННО ИЗМЕНЯЩА СЕ ТРЕАКТОРИЯ НА ПОЛЕТА ,КОЕТО ГИ ПРАВИ АБСОЛЮТНО НЕУЛОВИМИ ЗА ВРАЖЕСКОТО ПВО,ТО ЕДНО ВЕЧЕ Е ЯСНО СВЕТЪТ ИМА НОВ ШЕФ И ТОЙ НЕ Е САЩ ,А РУССИЯ ,ЗАЩОТО В КОЙТО Е СИЛАТА ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ ПРАВИЛАТ
46
3
 
22
 
! Отговори
ВИЦ преди 6 години
САЩ и Северна Корея ще Лудеят докато не дойде Горския - Русия и Путин и ще ги изгони от Гората .И така .
45
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересни да ни тези които защитават пламенно Кимчо. Не ги ли срам да правят тoва, като се знае в какво състояние е народа там. Смазан от безумен страх, да не се усъмнят, че не обичат дебелия убиец. Колко е избил по лагерите и така без причина, никой не знае. Защо тези защитници не отидат малко да поживеят, да се лекуват и хранят, ако има какво.Ток и горива няма! Хората с еднакви дрехи, зомбирани, смазани.Всичко трепери. Това ли е идеала за държава и живот, а?Смешковци сте вие, не се ли усещате?
44
7
 
24
 
! Отговори
да преди 6 години
в Северна Корея няма племена,а цял народ и то дисциплиниран !!!!нация с национално самосъзнание в Ирак и Афганистан няма,но в Корея има !!корейците са древен народ,който,когато е воювал през хилядолетията на Запад още са били в *** кожи
43
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли имаше едно руско списание Огонек? Спусвано от един невероятен руски журналист Виталий Коротич. Разпадна се СССР и списанието престана да излиза. Къде отиде Коротич, знаете ли? Гадните американци веднага си го прибраха и работи като университетски преподавател. Виждате ли разликата, политика, политика, но щом можеш да работиш и твориш за Америка, заповядай. А у нас, ако тъ//пунгера от Банкя не каже, нищо не става. Ще има да дишаме праха на Америка още много време.
42
4
 
26
 
! Отговори
да преди 6 години
САЩ живее в измислен свят и бьлнуването на тоя го доказва - разбира се, че Северна Корея ще бьде победена, но с цената на стотици хиляди,милиони американски жертви..минимум това не е кино,не е и Либия, Афганистан ,съставени от племена или Сърбия, която да бомбиш от високо,а после да си пиеш кафето в Италия това не са 50-те години,а 2017...Америка ще претърпи загуби, които дори не е сънувала боя, който ядоха вьв Виетнам ще е като детска игра
41
8
 
5
 
! Отговори
редник преди 6 години
Демокрацията е сопа с американско стелт покритие !
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче дето лае не хапе. Отнася се и за двете страни. Така и ще се лаят едни други за в бъдеще.
39
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се карайте, САЩ и Русия са два свята. Ходя от 2007 в САЩ всяка година. Един път само съм бил в Русия. Огромна е разликата в стандарта, в полза на САЩ. Нито умират, нито се разпадат, нито са кравари. Тези които са образовани получават високи заплати, работят здраво и са крайно прагматични. Руснаците като хора са чудесни но по стандарт могат само да мечтаят за САЩ. Да, руснака чете много, анериканеца не и не се интересува от нищо. Бачка, цепи долара. Защо на руските богаташи децата са в САЩ или
38
6
 
9
 
! Отговори
Офф! преди 6 години
Двамата дежурни козяка тук са отровили всякаква възможност за нормална дискусия!
37
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе тия не ги ли е гнус от себе сикорея е една плюнка и те се зъбят на корейцитевинаги са били тотални из.роди когато става дума за пари и влияние и никога не са се интерисували от правата на хоратавижте тяхните данни за унищожението но 50 милиона индианцшнай-големия геноцид в човешката история осъществен някоганита един сатрап не може да се мери с тях- май те всички са такиваалчни ***- правата на човека в саудитска арабия са на по-ниско ниво ам нали са техни хора
36
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТHE ПатриотТе руснаците вече са го пеоли така от 30 години :))) така хубаво им е заседнал на гърлото че няма излизане.
35
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалистАма не им се плаща да бъдат реалисти. Плаща им се да величаят путин и русия. Фактите нямат значение.
34
9
 
16
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
*** на краварите!
33
12
 
7
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Това човек да е русофил не означава, че трябва да е със затворени очи и да не вижда грешките на руската политика, която е в наш ущърб. Както и ако си русофоб да не виждаш грешките на Запада. Бъдете обективни всички имат трески за дялане. Руснаците военно са най-силни, заедно с Турция не е добре за нас. Американците пак са най-силната икономика(и военно не са слаби).Реалности и факти
32
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До В АМЕРИКА Е МИЗЕРНОХаха така мислиш защото не си стъпвал в Русия за да видиш какво се казва *** :))))
31
17
 
22
 
! Отговори
В АМЕРИКА Е МИЗЕРНО преди 6 години
НАЙГОЛЯМАТА МИЗЕРИЯ Е В САЩ!СБИРЩИНАТА НАРИЧАЩА СЕБЕ СИ АМЕРИКАНЦИ, Е ИЗТРЕБИЛА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЦЕЛИЯКОНТИНЕНТ!
30
20
 
18
 
! Отговори
В РУСИЯ Е МИЗЕРИЯ преди 6 години
В РУСИЯ Е АБСОЛЮТНА МИЗЕРИЯ ! В ЮТУБ КЛИПОВЕ -ЖИЗНЬ В РОССИИ
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До истината...на безмозъчното същество. Когато ти емигрираш в САЩ, тогава пускай такива коментари. До тогава безмозъчната ти дейност не ни интересува.