Матис към Пхенян: Може да последва масиран отговор!

Той обаче уверява, че САЩ няма да прибегне до ядрено оръжие
28 окт 2017 09:17,
103
Матис към Пхенян: Може да последва масиран отговор!
Снимка: архив Reuters

Американският министър на отбраната Джеймс Матис заяви, че заплахата от ядрена ракетна атака от страна на Северна Корея се засилва.

Още по темата

Той отправи това предупреждение в Сеул, където разговаря с южнокорейския си колега Сон Йо Му, предадоха световните агенции.

Матис обаче предупреди Пхенян, че неговите бързо напредващи програми за ядрено и балистично оръжие, няма да укрепят, а ще подкопаят неговата сигурност.

"Ако Северна Корея продължава по настоящия път на балистичните ракети и атомните бомби, това ще бъде контрапродуктивно и в действителност ще намали нейната сигурност", каза Матис, цитиран от БТА.

Министърът заяви, че САЩ никога няма да приемат една ядрена Северна Корея.

Той я предупреди да не допуска грешки и каза, че всяка атака срещу САЩ или срещу съюзниците на САЩ ще бъде разгромена и всяко използване на ядрено оръжие ще бъде посрещнато от САЩ с масиран военен отговор, който ще бъде едновременно ефикасен и съкрушителен.

Матис е на обиколка в Азия преди за там да отпътува американският президент Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
7
 
1
 
! Отговори
Томи преди 6 години
Ураа макдоналдската раса ше умрееее
67
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАТО САЩ СЕ СТРАХУВАТ ОТ РУСИЯ И СЕ ПАЗЯТ ОТТАМ, НАЙ-НЕОЧАКВАНО ЩЕ ИМ ГО НАВРЕ КИМ.
66
6
 
23
 
! Отговори
сащ супер сила Хихих преди 6 години
Евреите наистина са зли хора. Не е случайно това което се е случвало с тях. сащ са евреи. Поне тези които командват раята. Навремето са били разкрити че са слуги на дявола. Джордж Сорос е Сатана в човешки одежди. Прочетете в нета за какво става въпрос. На този евреин на съвестта му лежат много погубени човешки животи предизвикани от хаоса по света на неговата фондация "отворено общество". Интересно е как е забогатял от нещастието на много хора по света. Срещу СК евреите нямат печеливш ход ;цунг
65
13
 
5
 
! Отговори
42 преди 6 години
Дано САЩ захванат тежка война в Далечния изток, в Европа ще си отдъхнем от тях, а Путин спокойно ще прати *** в родната им къща- ада.
64
9
 
12
 
! Отговори
Антрополог преди 6 години
Защо този Матис прилича на рептил ??? Погледнете го , вгледайте се по-внимателно във физиономията му !!!! Този мрази всичко и всички !!!! След него и Потоп !!!! Този е творение на Дявола , вгледайте се и се замислете !!!!
63
9
 
17
 
! Отговори
до 67 преди 6 години
Ограничени умствени способности. Нисък интелект. Това е ефекта от ежедневното използване на дрога. Характерни черти на софийските сороски драскачи.
62
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩисаните се мислят за всесилни но ще бъдат изпепелени от дребния Ким.
61
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 66 :Тази класация която даваш включва и бирата която пият най-много на острова.На тема твърд алкохол ,руснаците са на второ място в света ,след Южна Корея.Корейците поне имат оправдание понеже винаги пият по време на важна бизнес среща и все пак са доста технологично развита държава.От друга страна руснаците грам не са развити, даже изостават с десетилетия от света и пият просто защото са провали и пияници.
60
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Алкохолици 1 на Европа са Англичаните .На 2 място етонците ,3-4 Латвииците ,Литовците ,5-6 Шведи ,Скандинавия и т.н.Франция ,Русия ..... И ето какво дочакахме от алкохолиците -Брекзит .
59
9
 
10
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Може само да се радваме, че този път евреите ще бъдат избити. Даже ако спечелят войната и унищожат Европа, ще загинат от глад, последния им гешефт ще е човекоядството. Но може и да се оттеглят в тлъбините на ада и по достоъно - губят войната, и последното което чуват е - евреи и комунисти, две крачки пред строя!
58
12
 
13
 
! Отговори
Дечо преди 6 години
Нека войната започне! Ще е отвратително, ще има много загинали, невинни! Най интересното е как американците ще оправдаят жертвите на Южна Корея и Япония и как тези две икономики ще бъдат съсипани. На практика ще се окаже, че сигурността, която гарантират САЩ на съюзниците си е въздух под налягане!
57
2
 
14
 
! Отговори
До 60 преди 6 години
А ти като мразиш българите, защо пишеш на езика им?
56
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
американски гоув еда само знаят да разпалват войни и само те имат право на оръжия, останалите трябва да са им слуги..от каде на каде ? бой то краварите бой бой
55
7
 
7
 
! Отговори
КОМУНИСТИТЕ СА ЕВРЕИ преди 6 години
Русия е СССР
54
36
 
4
 
! Отговори
РУСНАЦИТЕ СА ЗЛЕ преди 6 години
До Анонимен59*-ТРЯБВАШЕ ОЩЕ НА ВРЕМЕТО КОГАТО РУХНА СССР САЩ И ИЗРАЕЛ ДА ИЗТРЕПЯТ ДО КРАК ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРСКИ И РУСКИ ПСЕТАКАТО ТЕБЕ . РУСКО И БЪЛГАРСКО КУЧЕ НЕ ТРЯБВА ЖИВО ДА ХОДИ НА ЗЕМЯТА.СВЕТЪТ ПРИНАДЛЕЖИ НА ИЗБРАНИЯ НАРОД НА БОГА-НАЙ УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА НА ЗЕМЯТА -ЕВРЕИТЕ.
53
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУСНАЦИТЕ СА ЗЛЕ-57--НЕ ЗНАМ ДАЛИ РУСНАЦИТЕ СА (ЗЛЕ) ,АМА ЗНАМ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗЛИЧАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА ДВАТА ТУМОРА НА НАШАТА ПЛАНЕТА-КАШЕРНАТА ГОВЕДАРСКА КЛОАКА САЩ И НЕЗАКОННАТА ЦИОНИСТКА (ДЪРЖАВА) ИЗРЕЛ,А ЩОМ БРАТУШКИТЕ ТОВА ГО МОГАТ И НЕМИНУЕМО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ,ТО НИЕ ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ И ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ПО СВЕТА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА ВОВА ПУТИН И МАГУЧАЯ ДА СИ ИЗПЪЛНЯТ БОГОУГОДНОТО ДЕЛО ЗА КОЕТО СА НА ЗЕМЯТА И ДА НИ ИЗБАВЯТ ОТ ЦИОН..
52
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУСНАЦИТЕ СА ЗЛЕами кво очакваш от алкохолици ?!
51
11
 
12
 
! Отговори
РУСНАЦИТЕ СА ЗЛЕ преди 6 години
В САЙТА НА ЮТУБ НАПИШЕТЕ - ЖИЗНЬ В РОССИИ !ГЛЕДАЙТЕ КЛИПОВЕТЕ
50
1
 
8
 
! Отговори
7+ преди 6 години
A една ядрена Турция ще приемат ли?
49
2
 
16
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Навремето също ни промиваха мозъците с антиимпериалистическа пропаганда. Но ние слушахме и Свободна Европа и Гласът на Америка и се ориентирахмр доста добре в обстановката. Ти си позволил лъжците от СНН, АП и ДВ да ти излъскат мозъчните гънки до блясък,без да се опиташ дори да потърсиш алтернативен източник на информация.