Сделката "секс-храна" – най-старата в историята на човечеството

По-големият проблем е недовършената битка за еманципацията на жените
29 окт 2017 09:18,
38

"Скандалът в Америка показва много неща, сред които и лицемерието на това общество", казва Любен Дилов-син в новия епизод на "Провокативно" с Милена Фучеджиева, който е посветен на скандала с холивудския продуцент Харви Уайнстийн.

"Аз не виждам какво толкова се учудваме. Сделката секс-храна е най-старата в историята на човечеството. Периодично такива вълни избухват и те са свързани с по-голямата картина, според мен - недовършената битка за еманципация на жените", добавя той.

Според Дилов, тук не става дума за сексуалното, защото границите всеки сам си ги слага, а другите граници са показани доста ясно в наказателния кодекс.

"Като си влязла в хотелската стая и си го видяла гол, да си си тръгнала. После се оплаквай и прави каквото искаш", добави той.

Дилов припомни, че в Япония преди години имаше подобен грандиозен скандал, но смята, че в България е абсолютно невъзможно да се случи такъв в този размах и мащаб.

"Когато едно момиче иска много лесно да пробие, кой е най-лесният път – като минеш през нечие легло, някой нещо да ти обещае... Да, 15% от обещаното става реалност. Друг е въпросът дали, когато минеш през още няколко кревата, можеш да си позволиш едно ниво, на което да не ти се случват вече такива неща", коментира авторката на книгата "Дневниците на една к*рва" Калина Паскалева.

Какво още сподели тя гледайте от 10:30 часа в 'Провокативно" по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо в спорта всички състезания са по полоиве, а не смесени? Всички класации са по полове. Защо?
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичетата са с по - висок успех само в началните класове. В гимназията и университета много можем да спорим. Това се дължи на по - бързото им хромонално развитие. За съжаление(тяхно) това развитие спира доста по - рано от на момчетата. Сред най - богатите 20 милярдерКи няма една, която сама да си е спечелила парите. Или са на тати или на мъжа и. Жените имат своите предимства, мъжете техните. Не смесвайте нещата. Природата си е природа.
28
0
 
1
 
! Отговори
3abluda преди 6 години
t.nar. emanzipaziq e naj-golqmata 3abluda 3a 4ove4estvoto. takova zivotno nqma. Osven tova posegatelstvata nad zeni sa se uveli4ili 1000 puti otkakto nqkoj go e i3misli. tova sa hitri manipulativni kulisi da se prikriqt naj-golemite 3loupotrebi: smqna na pola-osakatqvane na horata, uni6tozenie na semeistvoto kato gradivna ediniza na ob6testvoto i nravstvenite zennosti. Ostavete na muzete i Zenite da imat rolite, koito im e otredil Gospod v Bibliqta. Vsi4ko i3vun tova e i3_devatelstvo nad 4oveka.
27
0
 
2
 
! Отговори
:):) преди 6 години
офф кат вземе някой да ми обяснява за щатите дето само от чул приказки кое как било. И кой ти говори за 70 $ . А и това потвърждава че 70$ не са като 7 лева в Бг. Да не ти ги смятам в галони гориво или храна от хипермаркетите.7,25 $ е мин часова ставка в САЩ.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :):)70 долара дневно се счита за много ниска заплата.
25
4
 
5
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
слоо 23 какви глупости пишеш, я погледни в нсуката колко са гениите мъже и жени или в изкуството ...
24
2
 
8
 
! Отговори
:):) преди 6 години
до25 150 $ в САЩ са си пари не ми обяснявай че са като 15 кинта в Бг. еййй мн американски филми зяпате....
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имате дъщеря и един такъв добре хранен,богат влиятелен и известен мъж почне да прави такива неща с нея още ли ще мерите дали всичко е удар по реномето му и долна клевета от лошите феминистки.Тоя е мултимилионер и въпреки всичко алчен и стиснат за да не си наеме *** ами да лъже жените да му изпълняват извращенията безплатно.В САЩ има доста жени които си продават телата за 50-100 долара а тва там е все едно 10-15 лева тук..Нека сега алчноста му излезе през всички дупки.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жените имат права от някакви си 100години,еманципацията е дълъг процес
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мозъкът на мъжете е на жените е устроен различно. Между двете полукълба връзката при мъжете е много по-слаба. Това спомага за по-добра концентрация, но и пречи за по-комплексно мислене. Освен това в мозъка има до голяма степен обособени зони за определени дейности. Те са също и полово диференцирани. Действията, свързани с логика, абстрактност... са в "женската" среда, нагледните, сетивните - в мъжката. Образованието се основава на абстрактното, не на манипулацията. Затова момчетата са по-зле.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично феминистко слабоумие!
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете все още са тези, които определят цената на труда. Преди изнамирането на плетачната машина плетенето на чорапи в Зап. Европа е било ЗАБРАНЕНО за жени, защото е било много скъпа работа. Не мисля, че реденето на плочки е особено тежка или квалифицирана дейност. Но със сигурност и много по-платена от оркестрант в симфоничен оркестър в България. Въпрос на умствен капацитет и ценностна система на обществото. Най-ненужните неща са най-скъпи.Никой не плаща на родителите да обичат децата си.
18
4
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Дрън дрън, та пляс!Момичетата имат по - добър успех в училище защото модулната програма в училище е по - подходяща за момичета. Освен това момичетата като цяло са по - послушни и това също им помага. Ако образованието се раздели на мъжко и женско и освен това се направи програма подходяща за мъже, разликата според мен ще е огромна в полза на мъжете спрямо сега.
17
7
 
8
 
! Отговори
Дрън дрън, та пляс! преди 6 години
До не го слуша главата"... вършат повече работа и по-качествено. Дори да са на същите чиновнически позиции." - това си написал относно мъжете!На еднакви позиции са момчетата и момичетата в училище. Защо тогава момичетата са с по-висок успех?Мъжът върши повече работа и по-качествено само тогава, когато става въпрос за тежък физически труд. Във всички останали служебни позиции е от значение добрата подготовка, старанието и личната отговорност - ако става въпрос за качеството и количеството.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Фемин срещу еманц (6)С какво ще те "забубят", бре?Някакъв вид буби ли имаш предвид? :)
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по-леки професии за да им остава повече време да се за децата.
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости на таркалета. Заплащенето е едно и също. Няма как фирма Х да плаща по-малко на една жена която върши абсолютно същата работа като мъжет. Има закон за това. Дилов-син не само, че не цитира това проучване ами си го извъртя както иска. Прооучването е в разликата на заплащане КАТО ЦЯЛО. Но по-високите доходи на мъжете се дължват на това, че просто работят повече и по-тежки работи защото видиш ли от мъжа се изисква да изкарва пари и да издържа семейството. По принцип жените избират по-леки
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз сделка възможна е била през робовладелския строй,а преди по време на общинско родовия строй едва ли,тогава родът си е работил и общината като общество не залагала на такива завоевателни сделки,а преди при матриархата жената е работила здраво нямала време да се озърка кой с какви кожи се загърнал дет тя ги донесла,че покрай огнището кой как дреме,а още преди при циклопите таз сделка кат са били еднооки за да не зъркат много как за последно да видят нещо-Одисей,а при амазонките,титаните-бойци
12
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са *** тиняцитe.Секс храна,храна секс.Дебелата свинкя е насилвал млади момичетя срещу обещания които не е изпълнил.Нека изгние в затворът.Или любен дилов син му е мечтата силно охранен активен хомосексуалист да си пъхне репрудоктивният орган дълбоко в гърлото му докато потен и грухтящ го налага с камшик или колан.Не ми трийте коментарът защото дебелата cвиня е еврейн в Израел затворите са пълни с евреи.
11
12
 
19
 
! Отговори
Врачанин преди 6 години
Кай е този талибан на снимката? Отговаря ли на снимката от личната му карта?Да се арестува камикадзето.