Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му

Кандидатката за Кремъл го определи като "кървав палач и престъпник"
Обновена: 29 окт 2017 18:26 | 29 окт 2017 18:24, Красимир Ангелов
406
Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му
Снимка: Reuters

Руската телевизионна водеща Ксения Собчак, която каза, че ще се кандидатира за президент на Русия, обяви, че никой не е извършил с народа си такова престъпление като Йосиф Сталин и в това отношение няма никакво съмнение, предаде ТАСС.

Собчак изрази мнението си в Инстаграм ден преди отбелязвания в Русия Ден на памет за жертвите на политическите репресии.

Собчак определя Сталин като "кървав палач и престъпник", враг на "руския, украинския, белоруския, литовския, грузинския, всеки народ, населявал тази страна".

Сталин е унищожавал най-добрите, най-умните, най-смелите хора. "Това по същество е пълномащабен геноцид на руския народ", заявява Собчак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХитлер е трябвало да омаломощи съюза след което на свой ред е щял да гризне дървото.Всеки нормален немски генерал е знаел че ''барбароса '' e обречен на провал.От всичко е добре известно кой печели но идва видов ден.
312
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Тази сериозно ли мисли, че има някакъв шанс? С две-три повтаряни клишета президент не се става!
311
0
 
0
 
! Отговори
Я Проверете преди 6 години
СТАЛИН е голям институт с собствени заводи в СЛънчевата система.. Да се провери следното .Има данни че около 11 часа на 21 юни 1941 година е бил убит "евреiна" ЙОсиф представящ се за Сталин. Следващия е друг човек с друго рождено име.Подават от кремъл духове на убити до 1939 година важни родени в царска Русия и в СССР.
310
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ксения Собчак, страшна е като мацка. Но понеже много проста т.е. т.ъ.п.а не образована, сигурно е много експлозивна в леглото. иначе много специалисти тука. Страх ме е да коментирам, ама поне правописа ми е добре. Дегенерирала нация без войска и посредничаво познание (образование) дава съвети на други нации, които имат огромен принос към света. Нали си бутнахме паметниците, та и собствена история нямаме вече. Най младата нация в Европа сме! Хай наздраве!
309
0
 
2
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Християнизиране в Европа е имало още в 3-5 век но в българската Литература и История нито дума за това , в чужди Документи всичко точно и ясно е написано дори Док. филми по немската ZDF , но у нас все няма може би умишленно за да не се знае
308
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под страх от разстрел на месте са били мобилизирани само тези, които са си вадели фалшиви документи за армейска негодност. Или които са се укривали от военна повинност. А те са били не повече от 2 - 3% от всички войници. Не знам дали знаеш, но във всяко семейство е имало ПОНЕ по 1 убит. А е имало и ЦЕЛИ РОДОВЕ, които са били заличени от хитлеристите. Мотивацията на руснака да воюва е била убийствена. Нямал е потготовка, но е бил свръхмотивиран.
307
2
 
7
 
! Отговори
до юбералния преди 6 години
В битката за Сталинград само в последните 3 месеца от 1942 година са убити 110 000 немци. За цялата блокада германците гбят над към 1 милион войника. Американската помощ е съставлявала около 3% от ресурсите, нужни за водене на войната срещу Хитлер и 95% от нея е отивала за англичаните, които не са успели дори да излязат от острова преди източния фронт да тръгне на запад. Имам чувството, че си някакъв алтернативен историк. Що не вземеш да пишеш фантастика? Удава ти се ;)-
306
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До юбералес 342Пак се излагашКато КИФЛАДЖИЯВъпросния Канал минава по река Сивир преди да Влезе в Ладожкото езеро. Точно там се е намирало и най-краткото разстояние за пробив на Блокадата - 20км Но целия останал Канал е бил 100% под контрола на СССР през цялата Война. По този канал в мирно време са возили продоволствие до Ленинград.до 340За да вземат БГ Документи от СССР архив нашите си платиха таксата за разучаване от еди коя си организация и след това си платиха таксата за копиране.
305
5
 
0
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
До БобиБлокадата на Ленинград има едно единствено значение - блокиране на американската помощ пристигаща в Мурманск и доставена в Ленинград по Беломорския канал. Хитлер не е искал завземането на града а с 60 000 души е блокирал 3 млн. Едно добро съотношение. А за умрелите от глад 900 хил. си е виновен Сталин. Американската помощ е включвала храна, която е минавала през Ленинград и по Ладога е продължавала към Москва.
304
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До юбералес 339Обикновените хора са били на ясно какво е представлявала "Великата Червена Армия" 1937 година - Обучавана от старите СССР конни "Генерали" да води едва ли не само операции тип вземете тачанките с тежките картечници а може и този танк и на ЮрушДругите "Генерали" са от партизанското движение ... Да СССР е имала 20000 танка 1937 година но тактика и стратегия... а самите танкове са от периода между двете войни - с хартиена броняОсъзнал това Сталин от Опита на Испания = "репресии"
303
2
 
0
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
До БобиТрябва ми и закон от Думата на РФ за разсекретяване.
302
6
 
4
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Гражданите на СССР станали доброволци във Вермахта(около 800 хил.) са повече от гражданите на СССР станали доброволци в Червената армия. Всички останали в съветската армия са мобилизирани под страх от ''разстрел на месте''.
301
1
 
0
 
! Отговори
123 преди 6 години
Добре ,ще го напишем на руски"генетический мусор"
300
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 333Do 332Ано Умни В обсадата на Ленинград Руснаците губят 1,5 милиона граждани от бомбардировките и най вече от ГЛАДА и към 1 милион войници в безплодните опити да пробият блокадата две години В немските Архиви има изказвания на Хитлер че Петербург трябва да се РЕДУЦИРА до 200 000 и то лоялно на немците население. В момента на образуването на блокадата там е имало над 4 милиона човека - Военни и гражданиЮбералес има архиви но да ги ползваш има врътка - Трябва ти номер/партида...!
299
1
 
0
 
! Отговори
от 123 преди 6 години
Ало ,*** ,защо ми слагате ****на думата ***. Това не е нецензурна дума или да си мисля за колко сте отворени за "свобода на словото"
298
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пичове, твърденията, че нацистите са щели да избият всички славяни и негерманци, са абсолютна лъжа, дело на комунистите. Всички зверства по време на войната са извършени от юдите, начело с катинското клане. Сталин е водил война срещу руснаците и срещу европейците, защото е бил еврейска ***.
297
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 6 години
Защо не дадете цялата реч на това позорно същество Собчак? Тя изказа "велика " мисъл ,че след милионите жертви от войните и репресиите в държавата е останал само цитирам: "генетически ***".Следователно цялото руско население сега е следствие на този генетически ***.Един човек ,който нарича народа си ***,същия народ ,който спря фашизма,няма право да ходи по руска земя, а още по- малко да се кандидатира за президент.Тази е срам и позор
296
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, че Хитлер не успя да спечели войната. Сега България и Европа щяха да са по-добро място за живеене.
295
0
 
2
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
До АнонименКъде да ги прочетем тези документи след като са ''засекречени''. Да няма го документа за изселването на татарите в сибир, няма го документа за разстрела в Катин, няма документ за изселването на чеченците в сибир, тоест не се е случило ли?
294
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин е бил *** ***, същия като Ленин. И двамата са били болни мозъци.