Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му

Кандидатката за Кремъл го определи като "кървав палач и престъпник"
Обновена: 29 окт 2017 18:26 | 29 окт 2017 18:24, Красимир Ангелов
406
Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му
Снимка: Reuters

Руската телевизионна водеща Ксения Собчак, която каза, че ще се кандидатира за президент на Русия, обяви, че никой не е извършил с народа си такова престъпление като Йосиф Сталин и в това отношение няма никакво съмнение, предаде ТАСС.

Собчак изрази мнението си в Инстаграм ден преди отбелязвания в Русия Ден на памет за жертвите на политическите репресии.

Собчак определя Сталин като "кървав палач и престъпник", враг на "руския, украинския, белоруския, литовския, грузинския, всеки народ, населявал тази страна".

Сталин е унищожавал най-добрите, най-умните, най-смелите хора. "Това по същество е пълномащабен геноцид на руския народ", заявява Собчак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
0
 
7
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
До TOP SECRETПрав си. Русия не води война за свободата на българите, а за отслбване на Османската империя, правото на черноморски флот (отнето им 22г. по-рано), свободно минаване през Босфора, анексия на Бесарабия, Батуми и 1,1млрд зл. рубли репарации. (надник в 1976г - 30копейки). Австрия печели Босна, Британия -Кипър. За това са тези споразумения преди войната. Светът не се върти около българия.
292
3
 
2
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До Анонимен Какъв сороски мит са престъпленията на Сталин, като той е обявен за престъпник още през 1956 година от самите съветски комунисти,а впоследствие и от българските им *** и 1961 година е изхвърлен от мавзолея. Тогава Сорос е бил никому неизвестно 25-годишно момченце. *** креттените ви комунистически, ***...
291
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
99% от хората говорещи за Сталин не са чели никакви официални документи за управлението му и за това говорят пълни глупости и пропаганда, пуснати още от Хрусчов.Айде малко да попрочетете от документите колко и какви хора е избил Сталин и после да правите опити да остроумничите като го наричате кръвожаден сатрап.
290
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престъпленията на Сталин са мит. Няма никакви докуменит и исторически доказателства, всичко е само сороска пропаганда която започна 90те и се води на идеологическо ниво и ниво хидожествена литература и филми, дори и филми няма, без да е подкрепена от никакви исторически факти - нито руски, нито западни историци подкрепят измислиците за "сталинските престъпления"
289
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До TOP SECRETБре, ти изби рибата бе момче! Аферим, машала! "доказват еднозначно, че Руско-турската война не е била водена, за да се освободи братският български народ. Ама как досега медиите които се финансират от фондациите на по-старшите евратлантически партньори не са се сетили да напрвят едно предаване по би-джи-онеър за Райхщадското споразумение от 8 юли 1876 и фактите които доказват еднозначно, че Руско-турската война не е била водена, за да се освободи братският български народ"?
288
1
 
3
 
! Отговори
???????????????????? преди 6 години
от 52 сегашни и то напълно запазени Държави при Османците само България е освободена , руска Манипулация и Дезинформация
287
1
 
3
 
! Отговори
корабче минава ли? преди 6 години
Как така 4 века и 85 гoдини висчки са живяли при Османците някак си а изведнъж след толкова много време някой иска да дойде и да ви освободи , от кого? от летящи Призраци
286
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до: 320Коментирай защо през ВСВ САЩ бомбардираха София и избиха хиляди цивилни българи жени и деца. Каква беше целта на САЩ да избиват мирни българи, когато в София няма никакви военни обекти, само цивилно население. Избиването на цивилно население по време на война според Женевската конвенция е военно престъпление и се класифицира като геноцид.
285
0
 
5
 
! Отговори
до: 320 преди 6 години
Далече си ти от самата Истина , много неща никога няма да научеш защото си програмиран Робот който няма ъпдейт на софтуера , защо няма никой от българска страна при подписване на предварителния Санстефански мирен договор защото България е продадена като чувал с картофи , ето ти и отговора кое е Истина и кое Лъжа
284
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 2007 и 2009 г. роднини на полски офицери, разстреляни в Катин, по "заповед на Сталин" сезират Европейският съд по правата на човека. На 18 юни 2012 г. съдът в Страсбург се произнася, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин "документи", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, се оказали фалшиви. Русия не носи отговорност за масовия разстрел на полски офицери в Катин това e решението на съда.
283
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До TOP SECRETхапчетата трябва да се пият всяка сутрин!
282
3
 
4
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Обърнете внимание на Райхщадското споразумение от 8 юли 1876 г., както и на Тайната конвенция между Австро-Унгария и Русия от Будапеща от 15 януари 1877 г., а и на договора с Великобритания от 30 май 1878 г. за изменение на Санстефанския предварителен договор. Всички тези тайни споразумения са подписани преди Берлинския конгрес и доказват еднозначно, че Руско-турската война не е била водена, за да се освободи братският български народ, както и че Санстефанският договор е бил подписан нарочно, за да служи за разбунване духовете на току-що освободените българи.
281
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 247А поляците ще върнат ли немската територия, която им подари лошият Сталин.
280
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A Холивуд защо не направи един хубав филм за зверствата на чудовището Сталин? Как така са пропуснали такава благодатна тема, поне 10 филма досега можеха да направят, народа да гледа за Сталинските зверсват, да се вълнува и сополяви и да научава истината за чудовището Сталин, а и милиони щяха да изкарат, например един филм как едно момиченце бягало от зверствата на чудовището Сталин и вълците в горатя я спасили, ох просълзих се, *** защо тоя Холивууд не направи един филм за чудовището Сталин!
279
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименза 306 става въпрос
278
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази явно ще продаде Русия. Срещу коментара на 312 има несъгласни. Какво отричат. Не искат да приемат, че и в Америка е имало подобни неща ли, или че Англия е направила първите конц лагери, или че англичаните са уморили от глад повече индийци от Сталин украинци, или че американците са избили коренното население.
277
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново говорене на ангро. Сталин е твърде далеч от тези действия. Това че е бил начело на партията не значи че е разрешил убийството на тези хора. Имало е съдилища от предани на Берия хора които са се произнасяли. Сигурен съм че Сталин дори не е знаел. За това Берия е арестуван след смъртта на Сталин. Първо се мисли после се говори и пише....
276
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доживях да съм твърдо съгласен с руски гражданин! Собчак президент!
275
11
 
10
 
! Отговори
kireza преди 6 години
ГОСПОДИ,И ТАЗИ МАМУНА ИСКА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ.....НА ВРЕМЕТО ЗНАЕХ БАЩА Й КОГАТО ЖИВЕЕХ В СССР....СИГУРНО СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ВСЯКА МИНУТА.....БАЩА Й БЕШЕ ИСТИНСКИ РУСКИ ПАТРИОТ.....
274
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешка ;)-Не през великата депресия, а по време на втората индустриална революция в САЩ. Което е около десетилетие по - рано. Приемам критиките.