Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му

Кандидатката за Кремъл го определи като "кървав палач и престъпник"
Обновена: 29 окт 2017 18:26 | 29 окт 2017 18:24, Красимир Ангелов
406
Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му
Снимка: Reuters

Руската телевизионна водеща Ксения Собчак, която каза, че ще се кандидатира за президент на Русия, обяви, че никой не е извършил с народа си такова престъпление като Йосиф Сталин и в това отношение няма никакво съмнение, предаде ТАСС.

Собчак изрази мнението си в Инстаграм ден преди отбелязвания в Русия Ден на памет за жертвите на политическите репресии.

Собчак определя Сталин като "кървав палач и престъпник", враг на "руския, украинския, белоруския, литовския, грузинския, всеки народ, населявал тази страна".

Сталин е унищожавал най-добрите, най-умните, най-смелите хора. "Това по същество е пълномащабен геноцид на руския народ", заявява Собчак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
11
 
9
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Русия е протекторат на световния еврейски финансов капитал!!!Добро утро селяни прости!България през 1944г. загуби своята независимост и стана васална еврейска провинция!Добро утро граждани прости!Вие сте бедни,невежи,неорганизирани,ц.иганизиращи се, чалгари,страхливи,безидейни,мрънкалници,смазани духовно и зависими материално!!!Агент Ървин Хентридж!ЦРУ!!!
272
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак повтарям:През великата депресия в САЩ за 7 - 8 години измират към 18 милиона. Предимно фермери, чиито ферми са отнети от банките и са ги изпратили в трудови лагери със целите им семейства.Това са исторически факти, за които отдавна не се говори в т.н. "цивилизован свят"(а защо?). Има филми по въпроса - научнопопулярни и игрални. Правени от американски студия. Исторически филми. Потърси преди да се отваряш публично и да показваш нивото си на "образованост". ;)-
271
6
 
5
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Русия е на колене!!!Добро утро русофилски ***!Доброутро селяни прости!Добро утро афроамериканизиращи се глобализирани неолиберални аутсорсингови граждани!!Агент Рони КембълЦРУ!!!
270
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е лесно да се говори за миналото от позицията на настоящето !
269
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно Сталин не бе ли грузинец ? Сакарашвили не е ли сънародник на Сталин?
268
4
 
11
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
До 307:През депресията населението на САЩ се е увеличило с 10 милиона. Намали лъжите.
267
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДо 301Казано с други думи ти си по-смел. И какви точно велики подвизи си извършил?
266
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През великата депресия в САЩ за 7 - 8 години измират към 18 милиона. Предимно фермери, чиито ферми са отнети от банките и са ги изпратили в трудови лагери със целите им семейства. Такова нещо няма еквивалент в човешката история дори при Хитлер, а да не говорим за Сталин.
265
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнго ми е интересно дали ще вземе и половин процент на евентуални избори ;)-Особено след изказванията и за Крим...
264
1
 
9
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Добро утро неолиберални глобализирани деиндустриализирани аутсорсингови ц.иганизиращи се демократични селяни прости!!!Агент Кайл Маверик!ЦРУ!!!
263
4
 
3
 
! Отговори
asan преди 6 години
Таз иврейка за ква се мисли
262
6
 
7
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Такива са били времената!Тогава не е имало НПО и хуманитарни организации!През великата дипресия в САЩ измират милиони от глад и болести, в затворите и от полицейско насилие, но малцина си спомнят този период от историята в САЩ.В Бг след потушаването на Септемврийското въстание организирано от БЗНС (а, не от БКП както си го преписват комунистите) след убийството на Стамболийски следват кървави разправи над учасниците и техните семейства от военната хунта в БгВремената бяха трудни и жестоки
261
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджето е много страхливо и комплексирано вижте само каква претендентка си избра.
260
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета разбирам колко много познавачи на историята има. Като толкова познавате историята коментирайте пакта за ненападение и дружба между Полша и Германия от1934год. Коментирайте и плановете на поляците за решаване на еврейският въпрос.
259
12
 
6
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
като чета коментарите малко е избил Сталин. В крайна сметка всички предатели и агенти на ДС-КГБ свършват като советските граждани Луканов и Г. Димитров..ха.ха.ха
258
7
 
6
 
! Отговори
За 291 преди 6 години
Абе мухъл,Да си чувал , че Пичин по майка е Шаломов?Излиза че евреите и днес тъпчат Рассия .... Мдаа
257
2
 
15
 
! Отговори
Престъпленията на преди 6 години
Сталин са разобличени от самите руснациСлед смъртта му стана ясно че е убил повече руснаци от Хитлер и мършара му беше извадена от мавзолея , а паметниците му съборени. В днешно време има опити за реабилитация , защото тези които са били свидетели на онез събития или ги няма вече или са дементирали старчета ...
256
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A за Иван Грозни какво мисли момето, защото да вадиш нож на умряло куче не е голяма работа. За Путин няма ли да каже нещо негативно за да видим колко е куражлийка?
255
9
 
8
 
! Отговори
б преди 6 години
а колкото до еврейския вой срещу Сталин - евреите още не могат да забравят как Сталин национализира "Стандарт Оил" и кка изрита "независимите" еврейски банки от Русия, да не говорим за победата му над евреина Лео Троцки - той беше за запада нещо като Порошенко Путин също стана лош след като национализира "Роснефт" на Рошилдите
254
4
 
5
 
! Отговори
Б преди 6 години
До Футурологщом Ксения Собчак е най-доброто което еврейския заговор успя да купи ... не можахте ли поне да намерите някой хомосексуален *** като Канадския премиер или като Ферхойген