Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му

Кандидатката за Кремъл го определи като "кървав палач и престъпник"
Обновена: 29 окт 2017 18:26 | 29 окт 2017 18:24, Красимир Ангелов
406
Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му
Снимка: Reuters

Руската телевизионна водеща Ксения Собчак, която каза, че ще се кандидатира за президент на Русия, обяви, че никой не е извършил с народа си такова престъпление като Йосиф Сталин и в това отношение няма никакво съмнение, предаде ТАСС.

Собчак изрази мнението си в Инстаграм ден преди отбелязвания в Русия Ден на памет за жертвите на политическите репресии.

Собчак определя Сталин като "кървав палач и престъпник", враг на "руския, украинския, белоруския, литовския, грузинския, всеки народ, населявал тази страна".

Сталин е унищожавал най-добрите, най-умните, най-смелите хора. "Това по същество е пълномащабен геноцид на руския народ", заявява Собчак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
7
 
6
 
! Отговори
браво на девойката преди 6 години
Собчак е много интелигентна, личи си че е едни гърди пред Путин
252
8
 
7
 
! Отговори
б преди 6 години
Ксения Собчак е водеща на долнопробно шоу в ТНТ - канал собственоност на Тед Търнър (точко както шоуто на Слави-члгаджията)Това е все едно двутактовата Николета да се кандидатира за президент на Българияа колкото до това какво е казала тя за Сталин ... ами тя прави и казва каквото и заръча Тед Търнър .... точно както и Слави-чалгаджийчето
251
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията муКандидатката за Кремъл го определи като "кървав палач и престъпник"---Кандидатката за Кремъл го каза С ПЪЛНА УСТА.А, за коментиращият по-долу 280 - Ксения Собчак е "карашик" - полска, чешка, руска, украинска и еврейска кръв. Фамилията Собчак е полска.
250
6
 
5
 
! Отговори
Тъжната истина е преди 6 години
Че Сталин е избил повече граждани на СССР от Хитлер...Това може да се случи само е Рассия. Нито Сталин , нито Ленин, нито Хрушчов , нито Брежнев, , нито Путин са етнически руснациРуснаците са обречени да бъдат тъпкани от някой не руснак.
249
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че те pycнацитe и сега си имат cтaлин, в нов съвременен вариант... ха си гъкнал, ха са дали 79,9%, вместо 80% - ха за заминАли....
248
10
 
6
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
За Престъпленията на руските войски през 1878 в България съшо би трябвало на съд в Хага
247
3
 
6
 
! Отговори
ico преди 6 години
22 miliona ot sobstvenia si narode ubil Stalin.! kak na niakoi izobsto mu idva ideia da govori ili razmishliava za polojitelni stranni na tozi psihopat ??
246
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но се изтегли от Финландия и от Полша, не присвои техни територии. ...Знаеш ли кога си изтегли окупационните войски от Полша? Половин век след края на войната.
245
0
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
значи, заклаха доктор лиза и нафулиха няша на шизофреничка, да може вместо тях да пробутат тая кобила за контра вот на навални. тоя "ход с коня" от многоходовката определено се оказа смешен. май волдемар, като другаря Брежнев е почнал да изветрева.
244
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сатрапа унищожил половин християнска Европа. 50 години напред.
243
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин и Хитлер са най-доброто за русниците, дано пак имсе случат.
242
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха, ясно, току що загуби изборите.
241
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без да съм му адвокат на г-на дето обяснява за пакта между СССР и Германия, ще кажа, че звучи съвсем логично.Ако СССР искаше да вземе половин Полша, или пък Финландия, то какво му пречеше? Та той победи във войната. Но се изтегли от Финландия и от Полша, не присвои техни територии. Временно анексиране с цел стратегическо превъзходство пред противника, така може да се определи този пакт. Подобни анексирания се извършват и днес - справка Турция в Сирия.
240
8
 
9
 
! Отговори
Така ли преди 6 години
Ами спирайте да произвеждате сувенири със Сталин!!! Махнете го от централния си площад. Преименувайте улици! Събаряйте паметници и дано и наште чуг гуни да направят същото.
239
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 266,Ти ли ще ми обясниш за 20 конгрес бе лъжец? Аз съм съвременник. Знаеш ли какво ура беше? Какви хвалби че започва нова ера на комунизма? Конгресите на БКП веднага поеха щаветата и тогава изплува от небитието любимеца ви бай Тошо. Ако не вярваш, прочети Работническо дело от това време и тогава ми обяснявай.
238
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, обясних ви съвсем на кратко за пакта Рибентроп-М.лотов и за факта, че Червената армия не е нападала Полша. ...Е, това не е факт, а мнение. Фактът е пактът и подялбата на Полша. Пък ти можеш да ги наричаш както ти е угодно. Лека нощ!
237
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно до 265Ще ти обясня - в руската, а за жалост и българска политика няма приемственост, често се сменят стратегическите цели, често властта се взима насилствено и това променя приоритетите. Тази политическа слабост подкопава успехите на бойните полета, а понякога като случая с дурака Горбачов, направо заличава достиженията на цели поколения.Русия е велика страна, но въобще не е била пощадена от дураци в управлението си.Лека нощ.
236
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, обясних ви съвсем на кратко за пакта Рибентроп-М.лотов и за факта, че Червената армия не е нападала Полша. Защо СССР окупира Финландия също ви обясних, както и за мнението на Чърчил по въпроса. Обясних ви и защо Хрусчов обявява култа към личността. Впрочем, ще допълня, че докладът му на 20 конгрес на КПСС не е посрещнат хич добре. Всичко става по-късно по-тихо с чистки и заплахи.Много лошо впечатление прави когато се коментира без грам познание по темата. Лека нощ.
235
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 263Как се случва че все "дураци" идват на власт в Кремъл бе главчо а Русия е велика страна? Я обясни моля те.
234
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе, Вайда е фантаст, нещо като Станислав Лем, даже дали не бяха братя. Единият пише фантастични романи, а другият снима фантастични филми нямащи нищо общо с реалността.