Стрелба край Университета на Юта, убит е един човек

Полицията издирва 24-годишен заподозрян
31 окт 2017 09:08, Елка Василева
5
Стрелба край Университета на Юта, убит е един човек
Снимка: архив, Reuters

Един човек е убит при стрелба близо до Университета на Юта в Ред Бют Каниън, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местната полиция.

Снощи ръководството на висшето учебно заведение изпратило до студентите и служителите предупреждение да останат по местата си. Университетският комплекс останал блокиран и хората нямали разрешение да го напускат часове по-късно.

Полицията издирва 24-годишен мъж, заподозрян за стрелбата и отказа да съобщи подробности.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: стрелбаЮтауниверситет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
Уууууу, преди 6 години
Краварите се стрелят на всеки ъгъл като кучета. Дивашка работа... То и у нас се започна. Да не останем по- назад от кравешкия манталитет.
4
0
 
6
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Tc... Tcc. Tcc ... pak be ...... aman be
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е новина това е ежедневие. Живял съм отвъд океана 5 години. Имаше една кабеларка която денонощно предаваше на живо катастрофи убииства изнасилвания грабежи и тем подобни. Първоначлно я гледах щото ми беше интересно но след месец ми омръзна да гледам убииства грабежи изнасилвания които се случваха всекидневно. По останалите медии съобщават само по фрапиращите случай на останалите не им обръщаха внимание. Така че ако имате път за натам внимавайте да не ви приберат в дървен костюм.
2
4
 
9
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
нормален и обикновен краварски ден!Нищо интересно!
1
4
 
13
 
! Отговори
Що така бе? преди 6 години
Нали там текат реки от мед и мляко, а ден не е минал без някой да убие невинни хора. Отделно убийствата на организираната престъпност. До нас стигат малка част от случаите, но при тях това е нон стоп. А, сетих се-пак ръката на Кремъл ще да е!