Техеран се хвали: Може да достигне цели на САЩ в региона

Новите санкции пък щели само да увеличат броя на иранските ракети
31 окт 2017 21:12,
50
Техеран се хвали: Може да достигне цели на САЩ в региона
Мохамад Али Джафари Снимка:БТА

Ръководителят на Ислямският революционен гвардейски корпус генерал-майор Мохамад Али Джафари заяви, че страната му няма нужда да увеличава обсега на своите балистични ракети, защото те и в момента могат да достигнат до силите на САЩ, разположени в района.

Той добави, че новите санкции на Вашингтон спрямо Техеран "единствено ще увеличат броя на иранските ракети, както и тяхната точност", предават Reuters и "Фокус".

Още по темата

"Обсегът на ракетите ни е 2000 км. и може да се увеличи, но ние смятаме, че той е достатъчен за Иран , защото повечето сили и интереси на САЩ в региона попадат вътре в него", заяви генерал-майор Джафари.

"Американците се опитват да наложат нови санкции срещу Ислямския революционен гвардейски корпус заради неговата ракетна програма, но това е извинение да се нанася вреда върху иранската икономика", добави той.

Според САЩ иранската ракетна програма е нарушение на международното право и на иранското ядрено споразумение от 2015 г. , защото ракетите могат да бъдат носители на ядрени бойни глави.

Иран отхвърля мнението, че иска да придобие ядрено оръжие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 43Ано Глупави Гладни и уволнени Руски и Украински Учени са наети от ИРАН да разработят не толкова ядрената бомба колкото процеса по сепарация на елементите - Въпросните ЦентрофугиКолкото по-ефективна е една центрофуга толкова по-точно и бързо се разделят елементите - Колкото по-точно са сепарирани елементите толкова по лесно след това се извършва процеса на пречистване чрез стопилка при която се достига чистота 99.99% и нагореТова е важно за характеристиките на бомбата
41
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 42 43Ехх Ано ГЛУПАВИСАЩ Дават Ядреното оръжие на Пакистан. И именно САЩ по времето на масовото Талибанско движение а и до ден днешен в северен Пакистан Водят война на Дроновете. Защо за да не стане така че Талибаните за завземат властта в Пакистан което е напълно реален сценарий.Китай РАЗРЕШАВА Пакистан да има ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ в ПРОТИВОВЕС НА ИНДИЯКакто Границата между Пакистан и Индия не е установена с мирен договор така е и между Китай и Индия
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анониме ДЕМОНОКРАТИЧЕН САЩ СЪЗДАДОХА ИДИЛ ,ДАВАТ ОРЪЖИЕ .ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ДАВА ОРЪЖИЕ НА ИДИЛ,ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА ВЪОРЪЖАВА ИДИЛ ,ЦИО..НИСТКИ ИЗРАЕЛ ДАВА ОРЪЖИЕ ,ДАВА ШИМОН ЕЛИЪТ-АБУ БАКР АЛ БАГДАДИ , ДАНО БОГ ГИ НАКАЖЕ ЛИЦЕМЕРНИТЕ ДЕМОНОКРАТИЦИ
39
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиКИТАЙ ДАВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ПАКИСТАН КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ КОЕТО Е ПРОИЗВОДНО НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!!!РУСИЯ ДАВА ЯДРЕНО НА ИРАН ДАВА ИМ НАЧИНА И УЧЕНИТЕ ЗА НАПРАВАТА НА БОМБИТЕ ПИШЕ ГО В ЯДРЕНАТА ПРОГРАМА НА ИРАН!!!ДАНО БОГ ВИ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО ВАС ПУТЛЕРОЦИДИТЕ НАГЛИ !!!
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиДАНО СЕ РАЗЛОЖИ ТЯЛОТО ТИ ОТ ВЪТРЕ ЦЯЛОТО РАКА ДА ТЕ ИЗЕДЕ ЖИВ ПУТЛЕРОЦИДЕ НАГЪЛ!!!! МРЪСЕН НАГЪЛ
37
4
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 36Ано ГЛУПАВИЯАнонимни ти май ИСТОРИЯ не си чел ама ИЗОБЩО?1. РФ прие целия уран на ИРАН и предостави същото количество но с други изотопи ставащи за Ядрена електроцентрала но НЕ СТАВАЩИ ЗА ЯДРЕНА БОМБА2. Всички Сепариращи центрофуги - основен елемент в производството на оръжеен Уран са предадени на Русия3. Достроява се Ядрена електроцентрала която НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА ОБОГАТЕН ПЛУТОНИЙ За ядрени бомби4. Я ми кажи с чия помощ Мюсюлмански Пакистан се сдоби с ядена бомба?
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
40 Теб братята иранци
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иран са абсолютно същите фанатици като ИД. Трябва да ги видите как се млатят с метални синджири по улиците на техния религиозен празник Ашура.
34
2
 
0
 
! Отговори
скъсвачев преди 6 години
До Анонимен 37 - а дано те скъсат от Кекс африканците!
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
37 Късай бе , отивай в Иран и късай , кой те спира
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВИТО И САНКЦИИ ДА СА НАЛОЖЕНИ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ЗА ТОВА, ЧЕ ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМСКИ ИРАН СА ТВЪРДЕ МАЛКО!!!!ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЛОЖЕНО НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!!! НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НОСИ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА ПУТЛЕРОЦИД И КОЛКОТО МУ Е ПО-ЗЛЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА СВЕТА!!!
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както е видно напследък, в света не остана значима държава, която да не се избъзика с ФАЩистите и техните санкции, оръжия, малоумие и дебилизъм. Даже африканците се *** с тях и техните властови мераци.България както винаги изостава от световния тренд, последна на опашката от желаещи да скъсат с ФАЩ. Но, всичко е до време.
30
2
 
2
 
! Отговори
Айдахо преди 6 години
САЩ ще си разположат в Саудитска Арабия. Те са им съюзници.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След дебелия Жълтур, и тези започнаха да се надуват.
28
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МРЪСНИЯ АНТИХРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА ЗА 21 ВЕК ПУТЛЕРОЦИД ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН ДА ЗАПЛАШВАТ ХРИСТИЯНИТЕ С НЕГО!!!!НИКОЙ ХРИСТИЯНИН НЕ БИ ДАЛ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМИСТИ!!!!ПУТЛЕРОЦИД ЗАСЛУЖАВА НАКАЗАНИЕ ДАЛЕЧ ПО-ЛОШО ОТ СМЪРТТА!
27
4
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Краварите или да спират с въоражаването или да почнат сериозна война някъде с някой. Друг път нямат.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пий си виното, клати кълки под орфеевите трели и не ни мисли нас българите.
25
10
 
4
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Русофили времето ви изтича и квичите на умряло.Малко сте но прошка няма-всички под ножа , да си спомняте Македония.Да ние Българите не забравяме.
24
7
 
25
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Апропо щом Иран хакна и си преземи като стой та гледай "високотехнологичните" амерекански дронове ,смятай Русия какво може да направи с американските тинекии !Но нищо имате холивуд да ви удря по една душевна злобарка колко напред с те матряла пред останалите :)
23
7
 
31
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
объркал си се нещо американче Иран не са радикални ислямисти а точно обратното те се борят срещу радикалните ислямисти заедно с Русия ,които твойте кравари спонсорират и въоръжават!