След ужаса в Ню Йорк: Няма данни за пострадали българи!

Консулството ни там следи развитието на ситуацията
1 ное 2017 07:35,
4
След ужаса в Ню Йорк: Няма данни за пострадали българи!
Снимка: Reuters

Няма постъпила официална информация в българското посолство във Вашингтон и Генералното консулство в Ню Йорк за загинали или пострадали български граждани вследствие на инцидента в Ню Йорк, съобщиха от Министерство на външните работи.

Още по темата

Ван с вряза в алея с велосипедисти и пешеходци в Манхатън, като уби най-малко 8 и рани 12 други. Нападателят е задържан, а атаката се разглежда се като терористичен акт от местните власти.

Към този момент няма български граждани, които да са търсили съдействие от българските дипломатически мисии. Посолството във Вашингтон и Генералното консулство в Ню Йорк следят развитието на ситуацията и са в постоянен контакт с местните власти, увериха от Външното министерство.

Български граждани, които желаят да получат актуална информация за обстановката или да подадат сигнал за техни близки, могат да го направят на дежурните телефони на посолството във Вашингтон: +1 202-387-5770 и Генералното консулство в Ню Йорк: +1 202 387 0174. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Ню Йоркатентат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Уточнение преди 6 години
В манхатън, където се намира консулството ни, номерата започват с 212. Няма как да е 202. Имате грешен номер.
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София има една джамия която ец свърталище на побъркани резньовци. Да чакаме и у нас да стане такава гадост за да се вземат мерки ли? Рано или късно ще намерят някой откачалко, който ще посегне на невинни българи. Какво правим след това? Всичко което се върти около джамията и по Мария Луиза трябва да измете, до един!!! За да не следваме събитията, които няма да са добри за някои българи. Не се ли разбра, исляма поразява мозъка на примата, няма начин за социализиране!