26 мъртви момичета открити край бреговете на Италия

Преди да бъдат убити, те са били изнасилвани
7 ное 2017 14:41, Елка Василева
40
26 мъртви момичета открити край бреговете на Италия
Снимка: архив, Reuters

Италианската прокуратура разследва смъртта на 26 нигерийки, повечето от тях тийнейджърки, чиито тела са били открити край брега.

Повечето от телата са открити в лодка с мигранти, а три от телата са били зад борда.

Не е изключено жените да са били убити още по време на опасното пътуване от Африка към европейския бряг, като преди това те са били подложени на сексуално насилие, съобщи Би Би Си.

В надуваемата лодка е имало 64 души, включително загиналите нигерийки на възраст от 14 до 18 години.

И мъртвите, и живите са били докарани на брега от патрулиращ испански военен кораб.

Моряците са качили на борда общо 375 мигранти от Нигерия, Сенегал, Гана, Гамбия, Судан, както и Либия. Сред спасените е имало 90 жени, 8 от които бременни.


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Български емигрант преди 1 година
До И ТЕ СА ХОРА
Българската простотия просто ескалира рязко в последните години. На мен във Франкфурт ми е готино и не се занимавам с цялата тая ***. И бай Тошо би ми завидял. Имайте малко сърце.. И ТЕ СА ХОРА !
28
1
 
0
 
! Отговори
И ТЕ СА ХОРА преди 1 година
Толкова злоба в коментарите... моля ви се, що за жестокост, и те са хора като нас. Търсят по-добро бъдеще, също като нас! По Тошово време не се говореше така, а хората си помагаха!
27
0
 
2
 
! Отговори
555 преди 1 година
Е защо не са ги изяли, .. може да са гладни .. от това тежко пътуване ..
26
0
 
5
 
! Отговори
Либия пазеше европа преди 1 година
Повече паметници на КАдафи в Либия предлага морето ..десетки години даваше благодат на милиони бежанци в Либия и ги държеше далече от Западна Европа.че там в западна европа европейците почти ги немало

Искайте арести на тия дека подпалиха Либия Сирия,Ирак,Иемен
25
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 1 година
Ню Йорк, днес. Наоколо само д.и.в.а.ц.и, пред една авторемонтва работилница държана от мексиканец се върти арабин. Само до преди две години мексиканеца би му кряснал да се разкарва и ако не, ще му строши таза с ритници, но сега се прави че е зает. Арабина се навежда над мотора и вижда на едно място че е намазано обилно с грес. Загребва го с пръст, а с другата ръка си сваля машинално шалварите - без гащи естествено, и си намазва честа. Тръгва си без да обръща внимание на мексиканеца.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам само защо ги хващат и ги карат в европа. Така стимулират още повече тея неща. Като ги хванат трябва да ги връщат обратно с пЪрвия самолет .
23
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четете бе или ви мързи? Прочетете предсказанията и ще разберете какво ви очаква! Европа ще изчезне и като понятие и като нации! На някои ще им се стори невъзможно! Няма невъзможни неща и тези които се случват не са случайни. Всичко е написано и предсказано само да има кой да го прочете. Нима си мислите че тези които в момента управляват света им дреме за вас и за бъдещите поколения? Та те са по над 70 годишни и не им остава много на този свят! Така че им дреме на дедовият какво ще е бъдещето ви!
22
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А една жена чула от Раша ту дей и Спутник, че от една лодка слезли трупове които си носили отрязаните си глави под мишница. Били си ги отрязали още преди пътуването. Зомбитата са дред нас. Ще ги познаете, че цитират руски медии и хибридки.
21
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега убедихте ли се какво е разделяло мамуните от хората - Средиземно море. Голям мерак да приберете световната из.мет в Европа. Затова много градове като Париж и Линдон са станали иконни колониални майммунарници.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това го пишете в Нигерия да разберат нигерийките какво ги чака.
Мене лично не ме ехехехе
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такова е бъдещето на европа - прииждат, прииждат. Другия път като видите нигериец, сенегалец, ганаец, гамбиец, суданец либиец и прочие, може да бъдете горе-долу убеден, че тоя вече е убил/изнасилил някое момиче.
Утре като му писне, наред че е дъщеря ви, жена ви или друга роднина от женски род. А ако е много загорял, може и вие да сте
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
към гръцките брегове пък всеки месец се носят стотици тела без органи
17
3
 
15
 
! Отговори
агатакристи преди 1 година
По този случай може да се напише продължение на романа на Агата Кристи - "26 малки негърчета на дъното на Средиземно море".
16
1
 
15
 
! Отговори
ОТ БРЮКСЕЛ КАЗАХА преди 1 година
НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО В СОФИЯ ГЛАВНАТА ТЕМА ЩЕ БЪДЕ СПРАВЕДЛИВОТО РЕЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МИГРАНТИ ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ЧЛЕНКИ.
ВСЯКА СТРАНА ЩЕ БЪДЕ ЗАДЪЛЖЕНА ДА ПРИЕМЕ МИГРАНТИ ОТ ИТАЛИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ.
15
6
 
10
 
! Отговори
РВ преди 1 година
Че то тва си е било романтична вечер в техните очи. Петдесет нюанса черно.
14
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки един от тази лодка е или убиец или съучастник в убийствата, щом са стояли и гледали и не са попречили на убийствата. Отделно има и изнасилвачи, вероятно всички мъже в лодката. Осъдени ще има ли? Не.
13
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабо Нинче - Северна Корея те очаква!
Там няма да те притеснява демокрацията...ааа..
И да не забравя - не рови по кофите!
Празни са!
И още - купи си слухов апарат!
Повечето чуваме - и без да ни крещиш!
12
11
 
17
 
! Отговори
баба НИНА преди 1 година
ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА,ЕВРОПЕЙЦИТЕ ИМАТ 50 %СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА А БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ПО ДВА И ПОВЕЧЕ КЪЩА И АПАРТАМЕНТ,ДОРИ И ВИЛА,И ВСИЧКО ОТ СОЦА,ЖИВОТ ЗА 50 ЛВ, А СЕГА ГЛДА И МИЗЕРИЯ,ФАСОВЕ ПО УЛИЦИТЕ,ХРАНАОТ КОФИТЕ ЗА БOКЛУК И МНОГО АКЪЛ ОТ ЗАБОГАТЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ.РАВНИ ПРАВА ЗА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ РОБИ НА ТРУДА.
11
4
 
25
 
! Отговори
Некъф луд преди 1 година
Така правят тия дето изповядват исляма религията на "мира и просперитета".
10
1
 
30
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Ще ги "осъдят".... на мизерни помощи в евро...безплатни квартири...безплатни ток, вода,карти за обществен транспорт, курсове да език .... няма да могат да си търчат наволя като в Африка....