Взрив срина 9-етажен блок в Русия, има жертви и ранени

Разрушени са около 32 апартамента
Обновена: 9 ное 2017 20:50 | 9 ное 2017 17:44,
99

Снимка: Reuters

Най-малко трима души загинаха и трима бяха ранени при частично срутване в девететажен жилищен блок в руския град Ижевск, на 1000 км източно от Москва, съобщиха местните власти, цитирани от ТАСС и Франс прес.

Към 19 часа имаше трима загинали и трима ранени, заяви по руската телевизия Пьотър Фомин от местното подразделение на министерството на извънредните ситуации. При издирвателната операция е пострадал един спасител. Сред жертвите има и дете.

Срутването е станало след експлозия, вероятно в резултат на изтичане на газ. Жителите на блока са били евакуирани. Осем апартамента са напълно разрушени. Общо 220 спасители търсят евентуални оцелели. (БТА)

Очевидци разказват, че са чули оглушителен шум от силния взрив, а съседните сгради са се разтресли.

Информацията е обновена към 20.50 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
0
 
! Отговори
До "до 23" преди 6 години
Ей много ви комплексират тези САЩ. Смешни сте вече с тези реакции🤣
47
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКИ ЩЕ ОМРЕМОТ СМАРТ!
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Лондон изгоря цяла сграда с много жертви.И те ли са пияни мужици.? Второ газта е най-евтината за отопление ,готвене и бойлери .В цяла Европа водещите фирми произвеждат такива уреди,но в България ще ги видите по-рядко,просто защото газификацията заспа.И последно завода в Ижевск е построен от французи.
45
5
 
8
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
Само в БГ се обикаля с газови бутилки!В цял свят хората имат газифицирани жилища ,училища,болници и ...Все пак да не забравяме ,че тук и Топлата вода е Академическа наука за просветени!Газови експлозии стават по цял свят ,това е просто част от бита.Аз се чудя в САЩ не стават ли никога пожари,експлозии и други бедствия ?Даже съм гледал как цял квартал не могат да го изгасят.Или модерната пропаганда хиперболизира нещастията за враговете ,а редуцира партнъорските такива.
44
7
 
3
 
! Отговори
Давид и гОлият :D преди 6 години
Ей това да не е на Путин блока, че има много *** дето биха се юрнали да помагат.
43
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пийте Кока-КолаДа, американците живеят в къщи с двор. Дървени къщи, отнасяни от наводнения и торнадо.
42
6
 
14
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Единственият народ който има тази поговорка която ви описва най-добре : Я не сакам аз да съм добре. Я сакам вуте да е зле. Само това говори достатъчно що за хора сте.
41
9
 
23
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Няма по гаден народ от българите. Пише за нещастен случай в който са пострадали живи същества. Един от пострадалите е дете. Какво значение има къде е станало това. Вие започвате да плюете и да коментирате някакви безумни теми. Вие българите колко точно сте гадни хора? Жестокоста ви изобщо има ли някакви граници?
40
16
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Газта в раССия е природна даденост, затова *** я изпускат свободно и навсякъде, включително и в нашите форуми, а когато някой наквасен мужик драсне кибрита за да си подгрее самовара или пък да "закури махорка как на фронте", тогава може да стане взривоопасно .... !!!
39
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 30 До34 Руска смрад,пошьол вон!*** в някой рпуски,или сръбски сайт.***!Бани има във всеки дом в България,изключая бедните хора,но тях ги има във всяка държава.Само че в Русия са най-много,за страна,чиито лидери имат по 300 млд и която притежава огромни суровини.Диктатурата в Русия носи бедност,безправие и войни.Нямаме лауриат,защото СССР ни постави в изолация и забраняваше България да презентира своите постижения пред света.Дори и руският атентата срещу папата ни натресе.
38
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ40 България не мрази Русия,нито пък я обича,просто в политиката няма вечни приятели,а амо интереси.Колкото по-далеч от Русия,толкова по-близо до цивилизацията.
37
24
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските градове изглеждат така все едно туко що са излезнали от война.Русия е заседнала в 19 век.Ужас.
36
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По публикацията работи: Венцислава ВельоваКопиране от БТА това работа ли е???
35
34
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 6 години
Някой мужик се е нафиркал с Бояришник и е тръгнал да си играе с газта! Не ми е жал за руските ....
34
14
 
27
 
! Отговори
Пийте кока-кола преди 6 години
А мръсните американци живеят в къщи с двор.
33
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в Русия всяка зима си падат по едно, 15-20 панелки
32
31
 
33
 
! Отговори
НЕ ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА преди 6 години
ЗАЩОТО НЕ СЪМ РУСКИ СКОТСКИ МУЖИК ...СВИКНАЛ НА ЧОРБА ОТ ОБЩИЯ СОЦ-КАЗАН НА КОЛХОЗА!АЗ СЪМ --ГОРД БЪЛГАРИН , КОЙТО САМ СИ КОВЕ СЪДБАТА И СИ УРЕЖДА ЖИВОТА!РАБОТЯ--ТАМ КЪДЕТО МИ ПЛАЩАТ ДОБРЕ И СВЕТА Е МОЙ ДОМ!СЛАВА НА ЕС И САЩ!ТЕ СА ГАРАНЦИЯ ЗА СВОБОДАТА НА НАРОДИТЕ !!!!!
31
23
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ижевск е известен на целия свят. Продукцията на заводите му носи милиарди на Русия.А като питаш някой умен западняк, коя е столицата на България - 80% отговарят - Букурещ!
30
26
 
29
 
! Отговори
До Анонимен 30 преди 6 години
"Руснаците са бедни и пияни..."За разлика от нас - богати и заклети трезвеници! ***, перестань! Руснаците имат национална баня, както и турците, фините и римляните! А ние имаме "Честита баня!".Най-често се събират на чай, а не на водка! Излез от панелката си и се озърни - 1:1 санашите неподдържани сгради с техните. Не са цъфнали, но са хора с достойнство, а не като нас - 80% имам предвид от нас! Досега нямаме един Нобелов лауреат, албанците -2 - Ф. Морад и Майка Тереза!
29
11
 
17
 
! Отговори
ИЖ-54 преди 6 години
Този град е центъра на оръжейната стрелкова продукция-от двуцевките на дядовците, до сегашно модерно оборудване.Русия е почти изцяло газифицирана и аварийте не са повече от средните.Строителството е доста КОМПРОМЕНТИРАНО-прилича на строеж на кули близнаци в Мангатнь.Моля не съхранявайте полупродукти от вашата дейност в жилищата си!То и бойлера е опасен, а пък половинката Ви е...като термоядрена бомба...