Автомобил се вряза в група учащи, рани трима

Инцидентът е станал във френския град Бланяк
Обновена: 10 ное 2017 20:50 | 10 ное 2017 19:08, Красимир Ангелов
8
Автомобил се вряза в група учащи, рани трима
Снимка: Reuters

Автомобил се вряза умишлено в група млади хора пред колеж във френски град Бланяк, близо до Тулуза, съобщава Франс прес.

Трима учащи са ранени, двама от които са в тежко състояние.

Шофьорът на автомобила бил арестуван на място, без да окаже съпротива. Според френската телевизия Бе Еф Ем, той не е картотекиран в полицията като лице, представляващо заплаха за националната сигурност, предаде БТА.

По първоначална информация са ранени жена на 23 години и двама мъже на 22 и 23 години.

Прокурорът на Тулуза заяви, че нападателят страдал от психично заболяване и през последните месеци бил под лекарско наблюдение. При задържането му самият той потвърдил, че страда от психично разстройство и заявил, че бил мотивиран от желание да прегази пешеходци, което го преследвало от една година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: град Бланяк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Европа протестира преди 6 години
Зомбираните с цел глоби наши БЪлгарски момчета и досега с а трайно нелечимо увредени.Терористите начело с Борисов и Цветанов още са на свобода..И Ограбват милиарди от народа за още по жестоко вредна античовешка НЕЗАКОННА ТЕХНИКА.там Корупцията е страшна и НЕ ИМ ПУКА за БЪлгарите ВООБЩЕ.
5
0
 
0
 
! Отговори
видео терор има преди 6 години
Ползва се техника обсебване обемно проникващо през холограмни оръжия и камери.У нас подобно описахме след оплакване на експерти за зомбиране на водачи на МПС вкл важни около нагло терористични камери инсталирани въпреки забраната на ОСновния закон.Жертвите бяха маркирани през лични документи с цел ограбване след снимане на нарушение с терористичните камери.около 1500 метра от камерите автомобила се засича от скенер чрез терор съоръжение в талона и водача се зомбира.изпада в унес и ЩРАК ГЛОБА
4
0
 
9
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Вижте какво е точно Демокрация. Всичките ислямисти, и радикални и либерални както и самия ислям се финансира от евреите, те и го създадоха за да го бутнат в християнството, - бялата раса, цветно християнство няма. Те и заливат Европа и Северна Америка с диваци, като правителствата в тези бели страни са изцяло еврейски. Те и обявяват такива като тоя за луди - свидетелстват болниците, еврейски де, други няма, и никой и не се засмива - медиите са си също тяхни!
3
3
 
13
 
! Отговори
Коце Маца преди 6 години
Явно и тук коментарите на френската полиция по този случайси приличат с нашенските "недодялани изявления" на вътрешния министър и главния му секретар, след случая с последния взривен банкоматв Сапарева Баня. Там трима човека разказаха играта на преследващите ги 300полицаи, специализиран хеликоптер и модерни дронове пуснати за проследяването им !
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този акт прилича на обикновено ПТП. Вече се крият.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А каква религия изповядва?