Учения на САЩ и Южна Корея – предупреждение към КНДР

Очаква се Северна Корея да реагира много остро
11 ное 2017 08:06, Елка Василева
90
Учения на САЩ и Южна Корея – предупреждение към КНДР
Снимка: архив, Reuters

Съединените щати и Южна Корея започнаха съвместни военноморски учения с участието на три американски самолетоносача, предаде Асошиейтед прес.

Военни източници определиха маневрите като ясно предупреждение към Северна Корея.

Четиридневните учения започнаха край източното крайбрежие на Южна Корея в момент, когато президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава обиколката си в Азия, която е доминирана от разговори за севернокорейската ядрена заплаха, отбелязва АП.

Агенцията посочва, че три американски самолетоносача оперират заедно в западната част на Тихия океан за първи път от 2007 г.

Очаква се Северна Корея да реагира остро на ученията. Затворената комунистическа страна по принцип осъжда всички съвместни американско-южнокорейски военни маневри и заплашва с ответни мерки.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
4
 
! Отговори
Увредили хомосферат преди 6 години
ИМа виолетово отместване на снимката ..ползват нови виолетови холограмни оръжия за подготовка за масова ликвидация на хората..Това плаващо докче подава проучващ плаващи малки обекти вкл самолетоносача има ядрени реактори и може да ни прави бели даже след 3000 години..Подобно отместване преди месеци засякохме близо до аварирала древна ядрена централа отместването бе видимо ..
49
9
 
7
 
! Отговори
Суворов преди 6 години
Не съм видял държава с по-безочливо и гьонсуратскоуправление и престъпна върхушка по върховете на властта, след като вече от началото на годината има около 1 000 човекаубити от безсмислени престрелки на обществени места.И до сега никой от управляващите да не посмее да посегне намонопола на производителите и търговците на оръжие!Това граничи с истинското безобразие !Така че и без намесата на малкия Кимчо, тези маймуни ще сеизбият по-между си в най-скоро време !
48
9
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен ..... Не знам кого са нападали Щатите, но знам за една вълна от кървави революции, която беше провокирана от ленинизЪма на една феодална сибирска губерния и която през 20 век, заля като чу.*** целия свят. За съжаление и до днес останаха огнища на заразата и, като това в Северна Корея ... !!!
47
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се сещам Северна Корея да е нападнала друга държава.Ама САЩ?След американската демокрация и зелените скакалци и трева не никне, нали?
46
5
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
На тази "американска провокация", кръжока по ракетомоделизъм на Кимчо, може да отговори с поредната балистична ракета, която се знае откъде ще излети, но не се знае докъде ще долети и къде ще падне .... !!!
45
5
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 години
След ислямска държава някой трябва да държи напрежението за да се продават оръжия.Точно като гейм оф тронс е - бързо умират главни герои и друг заема мястото им на лошата срана :)
44
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо има толкова злоба и страх от една малка държава ,която живее в пещери и каменният век ?
43
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе не знам колко е минималната пенсия в Русия, но е напълно достатъчна руските пенсиониер за да си покриват всички разходи и не им се налага да ровят в кофите за огризки от храна.
42
7
 
5
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До ПарчоХа-ха-ха-ха-ха-ха :))) Евала! А знаеш ли, че минималната пенсия в България е 2000 лева и то не минималната, а социалната! Тоест ако нямаш и ден трудов стаж, взимаш 2000 лева пенсия, честно ти казвам, един руснак, социално слаб, дето бачка на минимална за 1500$ ми го каза :)))))))))))))))))))))
41
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
корея изстрелва спътници макар и изолирана, в колониален бългериястан още се гордеем с чушкопека. добре че са китайците да инвестират в завод за коли.
40
6
 
4
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Аз пиша истината, не правя реклама на САЩ. Едното е в Ню Йорк а другото в Пенсилвания, град Крайсчърч. Работят много, получават добри пари, ценят ги по уменията в работата. За професурата не мога да си спомня на каква тема щеше да бъде, но щяха да плащат 4 години, в които да учи, преподава, и тестван. Живеят добре, добър стандарт, за връщане в страната на Суджук паша и Цецо Цървула. Ти се смей колкото искаш, живеят в пъти по-добре от тук. Мисля и аз да се изнеса, поне живота ще си продължа.
39
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама какво искат янките - Ким Чен Ун да се предаре да го обесят или да го изкормят , както иска западната демокрация ли?
38
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност, възможно е в Русия МИНИМАЛНАТА ГОДИШНА ЗАПЛАТА да е 1500 долара. Минималната месечна заплата може да е 1500 рубли ХАХАХАХАХХА
37
7
 
8
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Парчо, Парчоооооо, би ли се обосновал какви данни цитираш, защото миналия месец се връщам от Русия след дълго пребиваване там и да ти кажа минималната заплата е 8000 рубли, което е към 120 евро.
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПарчоАко наистина мислиш че в Русия минималната заплата е 1500 долара, ти явно си изпил поне три шишенца одеклон за да говориш такива глупости.
35
2
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 години
До Анонимен 34"и му предложиха професура"....Какво е професура? И как се предлага? Ако децата ти са наследили интелекта на баща си, нищо чудно, че са им предложили "професура"! А да, сетих се какво е! Скоро рекламираха професурата като нов революционен уред за почистване на санитарен фаянс!
34
12
 
8
 
! Отговори
Парчо преди 6 години
До 31 анонимен.осведомисе тогава коментираи.в Русия минималната заплата е 1500$.не пишете глупости като не знаете.
33
1
 
10
 
! Отговори
Край преди 6 години
Ей много гаден тоя дебеличък оризар бе. Не ще да му прегледат зъбите и да го обесят с кран нито пък иска да свърши като Кадафи. Не ще корейска пролет и това си е. Според САЩ иска да нападне и да завоюва Америка - не ми се верва.
32
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се случи, че децата ми завършиха в САЩ. Никой не ги пита, баща ти от ГЕРБ ли е, и спонсорирал ли е тази партия. Или Цецо Цървула да даде гаранция или препоръка. Тъй като са българчета и умни, за добър успех им давах стипендии. На едното платиха втория университет и му предложиха професура. Така правят с всички умни студенти. И после те оставят и работят за Америка. Ето защо вървят напред. А Кимчо да каже колко народ е избил по лагерите, как гладува народа, няма ток, а медицината е на 1950г
31
3
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Вижте там, всичко наред ли е с джипиесите, да не се окаже пак, че вместо пред северно корейските води си правите ученията пред Мелбърн, Австралия!