Стрелецът в Калифорния - с дела за различни престъпления

Според "Дейли мирър" той имал психично заболяване
Обновена: 15 ное 2017 07:52 | 15 ное 2017 07:42,
15
Стрелецът в Калифорния - с дела за различни престъпления
Снимка: БТА

Още по темата
Установена е самоличността на нападателя от Северна Калифорния, който уби петима души и рани поне десет във вторник при стрелба в близост до начално училище, пише в. "Дейли мирър", цитиран от "Фокус".

Това е 43-годишният Кевин Нийл, който в момента вече е бил подсъдим по няколко дела относно различни престъпления, последното за нападение с хладно оръжие, извършено през февруари. Наскоро той е успял да плати гаранция в размер на 160 хил. долара и бил пуснат от ареста.

Нийл е започнал стрелбата недалеч от дома си в град Ранчо Техама, след което нападателят е стрелял на още няколко места, докато не блъснал пикапа си в оградата на местно училище.

Там той бил прострелян и убит от служители на реда при опит да открадне друга кола.

По информация на вестника Нийл е страдал от психично заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
4
 
! Отговори
**** преди 6 години
На тези кравари,цялата им нация е изперкала,начело с управляващите им,и господ не може да им помогне да станат нормални хора.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
"По информация на вестника Нийл е страдал от психично заболяване." А по моя информация всички американци начело с президента страдат от психически заболявания. По статистически данни всеки ден в САЩ 90 човека биват убити с огнестрелно оръжие.
9
2
 
5
 
! Отговори
USSR преди 6 години
до 6 Прокажената американска ''демокрация'' пълзи със мръсните си пипала към целия свят, какво не ти е ясно ? Ще се трепете я, може и по един банан да си забодете у дирниците нали имате банани и тоалетна хартия поне ?
8
1
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Абе лenилар още ли водиш ЖАЛКОТО си "съществуване "
7
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Седнал *** балкански да намира кусури на САЩ докато още е лапнал шнура на Руската помийна яма. Смях в залата.
6
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДемократКаторжниците са в Австралия. Хайде като ще ми се правиш на голям моралист поне си проверявай фактите.
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До USSRА тук като се трепем по улиците за едно отнето предимство сигурно е по-добре а:) добре, че нямаме оръжия всичките че гледай балкански сеир. А в любимата ти руска *** да не е по-различно? Искаш ли да почнем да четем руската криминална хроника? Или не ти е в интереса?
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е държава от колко бяха? 200 милиона? Където можеш да си купиш огнестрелно оръжие в мола. Ако това стане в една 6 милионна България, ще се избием за няма и седмица.
3
3
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
САЩ е държава създадена със срелба от сбирщина каторжници и крадци нa ***, които убиха коренното население на целия континент САЩ е незаконна държава. Ккавито предците такива и потомците им. Крушата не пада по-далеч от дървото.
2
3
 
18
 
! Отговори
USSR преди 6 години
Защо трябва да се учудваме ? Cтрелците от САЩ директно влизат във редица суверенни държави, хвърлят бомби със обеднен уран над болници и детски градини, какви са причините за това според Дейли мирър ?
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ е една *** зловонна дупка по лоша и от царска Русия където няма никаква демокрация, а има много милиционерщина. Именно поради тази причина 25% от населението САЩ ходи по психиатри, а на другите им е писнало на дедовия и направо стрелят. Cкоро ще започне и партизанска война за освобождение на работническаста класа от мръсните капиталисти,