Тригодишно оцеля при самолетна катастрофа в Русия

При разбиването на самолета са загинали шестима души
15 ное 2017 11:15, Елка Василева
4
Тригодишно оцеля при самолетна катастрофа в Русия
Снимка: архив, Reuters

Шестима души загинаха, а едно дете оцеля при катастрофа със самолет Ел-410, който се разби в далекоизточния Хабаровски край на Русия. Това съобщи регионалният клон на министерството на извънредните ситуации, предаде ТАСС.

Двама от загиналите са членове на екипажа, а оцелялото дете е тригодишно момиченце, уточни ведомството.

За местопроизшествието ще отпътува самолет Ан-74 на министерството с група специалисти, които да евакуират детето и да го настанят в болница в град Хабаровск, център на региона.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Мир на душите на загиналите! 2 откъде да знае, че самолетът е чешки,че може да е с чешки мотори, но може и да е с двигатели на Pratt&Whitney? Горкото човече е видяло, че става дума за Русия?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой не знае, научете от трола-капацитет (2), че чешкият Ел-410 е руски самолет.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак е руски самолет.Цяло чудо е ,че е успял да излети въобще.Руснаците още тостери незнаят как да произвеждат ,самолети тръгнали да правят.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ел-410 падна по обяд местно време от 600 метра височина при втори опит за кацане. Самолет Ан-74 на МЧС с група медицински специалисти е на мястото на аварията, но тъй като там е вече дълбока нощ, той ще излети за Хабаровск сутринта (местно време). Детето е на 3 г. и 7 месеца и е в стабилно тежко състояние, но без опасност за живота. От Москва вече излетя самолет с група специалисти за разследване на причините за рухването на практически новия и в отлично техническо състояние самолет.