КНДР за САЩ: Враждебни са, никакви преговори с тях!

Ядрената програма на Пхенян оставала като възпиращо средство
17 ное 2017 20:38,
22
КНДР за САЩ: Враждебни са, никакви преговори с тях!
Снимка: Архив, Reuters

Северна Корея заяви днес, че изключва всякакви преговори със САЩ, докато продължават редовните ежегодни американско-южнокорейски военни маневри, заяви посланикът на Пхенян в централата на ООН в Женева в интервю пред Ройтерс, цитирана от БТА.

Хан Те-сон каза, че ядрената оръжейна програма на неговата страна ще си остане като възпиращо средство срещу ядрената заплаха от САЩ.

Той омаловажи новите санкции, които администрацията на Тръмп обяви, че подготвя, както и риска Северна Корея да бъде добавена към черния американски списък на страните, подкрепящи тероризма.

По-рано днес Южна Корея и САЩ се договориха да работят за мирно решение на севернокорейската ядрена криза. Американски дипломат обаче каза, че би било трудно да се съди за намеренията на потайния Север, тъй като оттам "няма подаден никакъв сигнал".

Запитан относно тези двустранни разговори в Сеул, севернокорейският дипломат отговори: "Докато продължава враждебната политика на САЩ към моята страна, и докато продължават военните игри пред нашия праг, няма да има никакви преговори".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
преживял преди 5 години
Рижия въобще не говори за преговори. Той иска да завладее територия без бой. В мамента, в който се заговори за среща с Ким започнаха големи маневри и ултиматуми. Как ще разреши разведряване между двете Кореи? Ким не се е разоръжил и няма да го направи. Само малко отлага иначе край с него.САЩ се доказаха като врагове на целия свят. Европейците го осъзнаха на края и се препъват бягайки към императора в Сочи.
15
1
 
1
 
! Отговори
pesho преди 6 години
до Анонимен 14: нещо ти е стара информацията за СК . тия имат собствена ядрена програма , операционна система за ПЦ , марка смартфони .... твойта държава БГ да не би да те храни много добре ???? я прочети някви по нови отзиви от СК от някой който е бил там (примерно от нашите състезатели по таекуондо).
14
2
 
5
 
! Отговори
Осъден за Контрбанда преди 6 години
Тръмпата ще събаря СК. Сега е най-добрия момент да се инвестира в строителна компания близо до северна кореа, защото като Тръмпарата я изравни със земята, хората ще почнат да строят отгоре - върху чистото
13
3
 
7
 
! Отговори
Умен Лидер преди 6 години
Севернокорейците са умни за разлика от близкоизточните диктаторчета. Показаха топки и си създадоха ядрени ракети. Направиха го защото знаят много добре, че това е единствения начин да оцелеят и да възпрът краварите да ги демократизират по примера на Сирия, Либия, Афганистан, Ирак, Косово, Сомалия и т.н. Там където стъпят янки, трева не никне. Само смърт и разруха!
12
2
 
5
 
! Отговори
Чукундур преди 6 години
Дебелият Ким не е ***.Ако не беше създал ядрена програма,щеше да последва съдбата на Саддам и Муамар.
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кимчо Дебелий да намери храна и нахрани хората си, или да им осигури електричество поне 2-3 пъти в седмицата. Напоследък се е укротил, не се дърви много. Явно самолетоносачите наоколо да го отрезвили. Но тих има надежда, ще прави нова подводница, но няма огняри. Ще прави кастинг но чака *** от Китай. Гладорията и смазващата ситуация в страната има изход, намира се враг, а това е САЩ. И за идиотщините на Жълтура да виновни САЩ??? Скоро имаше филм по NG за СК. Само съжаление и гняв към дебелака.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
sevrna Korea she unishoji USA v badeshe taka e s diktatori bankeri s hazarski proizhod e usa tramp nima vina toe porednata marionetka v tiahni raze
9
2
 
21
 
! Отговори
Дядо Радой преди 6 години
Щом в армията на краварите официално е разрешено да има гейове и травестити,ясно е какава ще да е тази армия. ***.
8
3
 
8
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До анонимен 3И понеже не си живял през социализма, а и не си направил труда да го опознаеш, затова и коментара ти е некомпетентен!
7
2
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
А подкрепящите ядрен холокост да си вземат виза от господаря си Тръмп и да се заселят в урановите мини на янките.
6
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краварите пак църкат като мишки пред суджук окачен на върлина.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКим ще направи всичко стига да е на власт.
4
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подпрепящите Ким да си вземат виза за Северна Корея и да се заселят там
3
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подкрепям Сащ. Власта в Северна Корея трябва да бъде свалена. Преди години българите сме били под същата диктатура но американците не ни спасиха. Сами се спасихме. Няма нищо по-лошо от комунизма. При комунизма се комфискува земята на хората - хората стават роби защото само робите са нямали право да притежават.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само така Ким. Смачкай първо психологически а те сами ще се довършат физически.
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СК не пеговаря с терористи тая чест се пада на либералите да пълзят като улични *** за трохички пред портите на краварника.