Телефонни терористи плашили Путин с бомба

Охраната му е взела всички необходими мерки, отчита Песков
18 ное 2017 08:43, Красимир Ангелов
147
Телефонни терористи плашили Путин с бомба
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин е бил информиран за получени вчера сигнали с бомбени заплахи срещу него, но охраната му е взела всички необходимите мерки, съобщи Дмитрий Песков, говорител на държавния глава, цитиран от ТАСС.

"Нито едно от получените вчера десетки съобщения за около 50 взривни устройства поставени по пътя на президентския кортеж в Санкт Петербург не се е потвърдило. Графикът на работата на Путин за същия ден не е бил нарушен", съобщи Песков.

Засега не е установена самоличността на обадилите се, добави той, като уточни, че обажданията са постъпили от друга страна.

"Няма съмнения, че рано или късно ще бъде установено кой заплашваше с експлозии", увери говорителят на Путин. По думите му това това несъмнено е престъпна дейност, „затова разбира се, рано или късно ще ги открият“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жужу го е страх и от сянката му. Иначе се прави на мъжле.
122
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууууу... колко страшно!!! Много ме е страх за джуджо.
121
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При лашкането няма боя брато.Там други сили управляват.Има само едно лашканееей!
120
5
 
3
 
! Отговори
преди 6 години
Това са пълни фантасмагории относно рускините и нашите индийци. Рускините и украинките си ги ненавиждат не по-малко и от нас. Да палави са, но защо си мислиш, че ти като се съвкупляваш с някоя мадама, тя не си мисли същото. На всички им се лашка еднакво силно, независимо от пола. Теб ще ти е гот с 3 мадами накуп, нали? Е, на мадамите също им е гот с 3-*** наведнъж. А относно каква е Русия и къде е, ние като мижава безгласна буква, надали можем точно тях да оправяме. Русия и СССР не е едно и също.
119
6
 
10
 
! Отговори
до 121 преди 6 години
няма да го гръмнат че има 20 коли охрана да го пазят от "народната любоф" .обикновено такива диктатори умират в бункер като Садам,Хитлер, Бин Ладен и Кадафи...като плъхове.
118
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление на русофобите, русофобските изказвания не променят реалностите ;)-
117
7
 
14
 
! Отговори
русия=джудже преди 6 години
До 120 :Стига с тоя газ,че ставате смешни.Дори и с прословутите руски ресурси,РУсия си остава едно икономическо джудже,бедна държава,с мизерстващ народ,който умира от глад и с разпадащи се градове,които все едно туко що са излезли от бомбардировка.РУсия е равна на Нигерия,но със сняг.Държава която тъне в средновековието ,но разбираш ли ,имали Газ...
116
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ако го гръмнат ще има народно веселие в доста държави ....и у нас..ха.ха Навремето ни даваха по 3-и траур и не ходихме на училище...за това жужел колко ли ще почиваме..ха.ха
115
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правил се на мъж? Само една фирма в Русия произвежда повече селскостопанска продукция от цяла България. При това без евросубсидиите. За какво му е да се прави на мъж? Ще ти вдигне с 2 цента цената на газа заради тоя пост и ще ти гледа сеира как стоките ти стават непродаваеми ;)-
114
3
 
7
 
! Отговори
глюпости преди 6 години
ДЖУДЖИ ...СЕ ПРАЙ НА МЪЖ....Хахауха,ха,хааааааааааа....
113
0
 
0
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Поправям се,.Отнася се Анонимен 114
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правят се на Тръмп. Той плаши Дебелия и Ниския, по телефона, по туитър, по телевизията, навсякъде.
111
7
 
10
 
! Отговори
111 преди 6 години
До 99 :Е ,че ние сме второ качество хора ,благодарение на руските окупатори.Пример за това е всяка една държава от източна Европа,която е имала допир до руската ***.Те самите руснаци са заседнали в средновековието ,какво остава до страните които бяха окупирали.
110
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като стана дума за путаните, се сещам за един стар лаф, който доста точно описва рускините"Отидох в Коми да изкарам за Волга, ама се върнах с Олга, Олга ме извози и сега целия квартал на нея се вози"
109
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и в момента младите рускини като дойдат в България предпочитат роми - строителни работници, пред българи - онлайн тюфлеци с изавен алкохолен синдром, бирени шкембета и метаболитни и еректилни нарушения вследствие на американските храни за източна европа. Пък били те и някакви българи с "университетско" образование. *** по черноморието и ще станеш свидетел на този феномен хиляди пъти ;)-
108
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понякога е добре да се прави разлика между разсъждения и фактология. Путаните в Русия са легендарни. С легендарен характер. Това се е получило благодарение на западноевропейската "миролюбивост". Последната е довела до тотано изччерпване на мъжката популация в Русия в критични периоди от историята. Поради това за да си намерят партньор, рускините се е налагало да действат твърде агресивно и настойчиво. В момента обаче, едва ли рускиня ще се хване с българин - имат достатъчно избор.
107
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
днес телефонни терористи, утре телефонни измамници :) и без това вече е в тая възраст дето лесно се хваща:) пък и пари има за меткане :)
106
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде да се прибираме? Аз отдавна не съм в България. Евроатлантизма до това води. Например в украйна най - награждаваната учителка е напуснала работа за да отиде в Англия като домашна помощничка. Имам един познат, работи докер на пристанище. С математическа гимназия и университет - инженерна специалност. Изключително надарен млад мъж, печелил международни състезания. Евроатлантизъм, майна. Похаби най - стойностните кадри. Изпрати ги да работят за другите.
105
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма нищо по нормално от това в страната на путаните президента да се казва Путин, сетих се тоя стар руски виц, като четях разсъжденията на оня отдолу за Пътников
104
1
 
3
 
! Отговори
европеец преди 6 години
Грях е да мразиш земята на която живееш