Телефонни терористи плашили Путин с бомба

Охраната му е взела всички необходими мерки, отчита Песков
18 ное 2017 08:43, Красимир Ангелов
147
Телефонни терористи плашили Путин с бомба
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин е бил информиран за получени вчера сигнали с бомбени заплахи срещу него, но охраната му е взела всички необходимите мерки, съобщи Дмитрий Песков, говорител на държавния глава, цитиран от ТАСС.

"Нито едно от получените вчера десетки съобщения за около 50 взривни устройства поставени по пътя на президентския кортеж в Санкт Петербург не се е потвърдило. Графикът на работата на Путин за същия ден не е бил нарушен", съобщи Песков.

Засега не е установена самоличността на обадилите се, добави той, като уточни, че обажданията са постъпили от друга страна.

"Няма съмнения, че рано или късно ще бъде установено кой заплашваше с експлозии", увери говорителят на Путин. По думите му това това несъмнено е престъпна дейност, „затова разбира се, рано или късно ще ги открият“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
5
 
8
 
! Отговори
До руШШкия оККупант преди 6 години
.... Враг си на самия себе си, като всеки рушки поданик който започва и завършва денят си, коленичил пред портрета на Бащицата си .... !!!
82
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.добре че руснака ви даде трактори и земеделието на бг се увеличи с 1000 процента и пак не сте доволни от русия
81
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТ ще се озовеш на някой шлеп по дунав .....
80
8
 
7
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
До Анонимен 77Правилно, враг съм ! На всички соросопитеци и маймуноподобни амеби като теб !
79
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТ е то защо 1923 са си играли фудбол с одрязаните тикви на родатати ...явно с руските терористи така се прави
78
6
 
5
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
До До раССия а вие си мислите че български форум ли имате това е форум за западни бели роби това са българите *** и се виж в запада какви сте българите и какво работите просяте а в бг умирате от глад и се палите живи за вас американските демократи е виновен путин и комунистие сащ колко мирни жители бомбиха в сирия и афганистан убиийциядете маргарие и си чистите зъбите с клечказа зъби като че ли сте яли пържоли аленгре
77
4
 
1
 
! Отговори
Питър преди 6 години
До Анонимен 80Мерси колега - блестящо подкрепихте тезата ми с нагледни доказателства!
76
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Питър боли ме оная ми работа за русия ... ще ида някоя руския да я оближе Ей това ми е мнението за вас
75
3
 
6
 
! Отговори
До РуШШкий оККупант преди 6 години
Ало оККупанте, тук не е окупационна зона, ако си решил да се окопаваш, по-добре си изкопай землянка на яз.Копринка и там чакай третото пришествие на братушките си ... !!!
74
9
 
5
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Забелязвате ли как най-яростните противници на РУСИЯ не могат да живеят и две минути без да споменат името й, три-четири и имат нужда да изговорят или изпишат "ПУТИН", а единствените, които употребяват РУСКИ думи в туй форумче са уж най-големите русофоби... Знаете ли как се нарича това? РЕВЕРСИВЕН СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ с елементи на копролалия... Вирусът го развъдиха в лаборатория Икономедия... За която ще се окаже накрая, че работи за Русия - толкова много непредубедени българи станаха русофили
73
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТ да русия е Враг на България сама си го избраи премина рубикона а ти си ВРАГ след като си с нея
72
9
 
1
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
До До раССияХи-хи-хи, не се печелят приятели, но се унищожават врагове ! А НАТО е враг на Русия ! Упс, май България е в НАТО !?
71
3
 
7
 
! Отговори
До раССия преди 6 години
Мястото на раССия не е в българския форум, този форум не е за рушкоговорящи ! С хибридни войни, хакерски атаки, както и с лъжливи новини и откровени дезинформации не се печелят приятели. Радио "Гаварит маскава" отдавна зацикли, вече е време на цифровите технологии, а не на рушките радиоточки от времето на тошо ... !!!
70
6
 
4
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
До TOP SECRETЕ нема такава шизофрения, заклевам се ! Баси, неграмотноста е взела застрашителни размери и никакви грантови постъпления и разните му там ЕС, САЩ и "цивилизован свят" не могат да обърнат процеса ! "Санстефанският договор е подписан на гърба на Българската държава ...."Трябва да си природно надарен с тъпота и евро-атлантически цености та да пишеш такава глупотевина. През 1878 г. е имало Българска държава ! О, свещенна простота !
69
8
 
4
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Ще ви разкажа за един, да го наречем Гошо: Та значи Гошо беше най-яростният русофоб и антикомунист, когото познавам, любител на всичко американско и европейско... Толкова яростен, че се наложи да го блокирам във ФБ, щото ми писна да коментира и снимки от плажа, започвайки с Русия или БКП... Както и да е - оказа се, че на този Гошо баща му е бил виден милиционерски шеф, вкарал го е с милиционерски връзки в университета, а майка му е с всяка власт - от БКП та до ГРОБ... Е, повечето сте такива!
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РОССИЯ дядоми е на 97 каза руснаците въшките ги яли а дето видиш комунис отрепи гада с лопатата
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руската жаба има 20000 атомни бомби, май е голям жабок
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 60 Китай втора цигулка на русия няма да го играе ИЛИ е лидедр и вие под него или ви е враг Индия одпада с китай са врагове Бразилия тя по скоро ще е със САЩ отколкото русия Аржентина разбирасе е със САЩ ЕС е 4324782 кв км индия е 3287590 кв ))) аман от руската жаба видяла вола та дигнала крак )
65
6
 
7
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
До Анонимен това което пишеш за комунистите имаш голяма грешка питай дядо ти и родителите ти че соца или комунизма както го пишеш.това беше рай за бъларите.а американската дамокрация ни учи убий брат си за да имаш неговото богатсво убий баща си да вземеш от него власта сащ е дявол .а комунизъм от 1991 год в русия си отиде за вас американските демократи винаги са виновни комунистите ограбихте бг продадохте бг винивни са комунистите приехте мюслиманите бежанци и ще превърнете бг в ислямска
64
4
 
5
 
! Отговори
До Питър преди 6 години
Питър ... по-добре си смени ника на Пьотър, така ще бъдеш по-близо до същността си !