Ликвидираха 200-килограмов тигър на алея в Париж

Животното избягало от цирк, било убито от собственика
25 ное 2017 09:58, Александър Попов
30

Двестакилограмов тигър избяга от цирк в Париж и бе ликвидиран от собственика му, предаде Франс прес.

Животното избягало в късния следобед от цирка, намиращ се в западната част на френската столица. Хора забелязали хищника в района на френската телевизия Франс телевизион и се обадили в пожарната. С разпространяването на информацията за избягалия тигър парижката транспортна фирма реши да спре временно движението по трамвайна линия от съображения за сигурност.

Когато полицията пристигнала в цирка Борман Морено, който трябвало да отвори врати на 3 декември, тигърът вече бил застрелян от собственика на една алея, където нямало минувачи. Полицията задържала собственика на цирка и започнала разследване. Тялото на тигъра пък било пратено за аутопсия в клиника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Парижтигърцирк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкият голям шарен котарак!Виновни са тези, които са допуснали животинката да избяга.Язък!
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво става с измъчения лъв Асен от Разградската зоологическа градина?
27
1
 
22
 
! Отговори
Румен до Гущера преди 6 години
Акъла ти е колкото на гущер. Вероятно си и толкова красив. Явно денонощно болшевики те преследват,та върви на психиатър!
26
5
 
21
 
! Отговори
северно кореец преди 6 години
По нас собствениците ни също стрелят когато бягаме в южна Корея !
25
3
 
19
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До popa ot razgrad 22 Много просто, не са имали приспивателно.А и собственика е трябвало да изчака тигъра да нападне човек и да застреля човека да не се мъчи. Нали така? Така е ...
24
3
 
23
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До До 8 9 Много лесно се разбира ,че животните са измъчени в цирка , нали и ние бяхме заключени 45г. в цирка.
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбира какво удоволствие доставя на хората това,че някакъв безстрашен ....е успял да накара лъв,тигър или мечка да вдигне предна ***.Някакво превъзходство ли?Най се кефя когато животно сдъвче безстрашния,демек дресьорИНА.
22
1
 
26
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
Защо не са го приспали..
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГАДОРЯНКакто и собственикът му, само дето не е красив, а грозен, мpъceн престъпник. Сигурно е щял да продаде трупа за разфасоване и използване на частите му по дивашки, пещерни вярвания. Мислят, че им се засилва потенцията, ако ядат частите на тигър, а то е напротив - съвсем грохват. Ама удавник за сламка се хваща. Жалко за жертвите на човешката първобитност и невежество. А уж сме 21-ви век! Да, ама не!
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРАми смени си каскета,бе. И няма да те думнат. Ама защо ли пък да те думват, да си хабят патроните - ти си си думнат по рождение. Затова плямпаш безсмислици. По наръчник.
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 8Ами много просто и ти ще разбереш. Влез и остани в клетката на животните в цирка, въпреки че с твоя "изследователски" акъл мястото ти не е при животните, а на сметището, където се изхвърлят отпадъците от клетките. Безсловесните животни много често са десетки пъти по-умни от някои "хора", които, горките, все искат да блеснат. Успяват - с поредната си глупост, от патологична злоба.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Напротив, много голям проблем имаш, но слава Богу, вече има доста психотерапевти, които си търсят работа. Въпреки че на акова същество катотеб трудно може да се помогне - родова npocтащина и npocтотия.
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Правилно! Трябваше да го оставят да направи "жертвопринУшението", та да намалеят неграмотните nrYcтаци, които една дума не могат да напишат без грешка, но мислят, че само те трябва да съществуват, за да замърсяват и ограбват Земята. И са толкова тъnи, та не разбират, че има нещо тъмно в това убийство, защото собственик на тигър не може да няма приспиващи патрони. Нарочно е пуснал животното, за да го убие. Много извратени месоядни има, със сексуални проблеми. От тях ли си.
16
3
 
28
 
! Отговори
vvv преди 6 години
До ГАДОРЯНПо смъртоносни гнусни същества от противните хора няма на тая планета.
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Консултира се по въпроса с тъnи "остроумничещи" селяци - ***.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше там Бойко Борисов , щеше да убеди тигъра да се върне в парламента .Пардон, в цирка. Той впрочем вчера се мотаеше по оня край.
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво казва Бриджит Бардо по въпроса?
12
2
 
23
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Ако са прави веганите, че "човек е това, което яде", то в канибалите и тигрите има твърде много човещина.
11
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше да оставят звяра да убие няколко души, за да може веганите и подобни на тях ненормалници сега да ликуват. Трябва да правим всичко за да задоволим маниите на заленясалите кухи *** - човешко жертвопринушение? Нямам проблем, важното е веганската секта да е доволна, всичко за тях
10
2
 
23
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
трябвало е да остави да изамка някой пешеходец, щяха да го глобят най-много, а сега може и в затвора да иде