Русия приема чужди медии за "чужди агенти"

Руският президент Владимир Путин подписа новия закон
Обновена: 25 ное 2017 18:16 | 25 ное 2017 18:15,
112
Русия приема чужди медии за "чужди агенти"
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин подписа закон, който ще позволи на правителството да определя медии, получаващи финансиране от чужбина, като "чужди агенти", съобщава РИА Новости, предава "Фокус".

Проектът бе одобрен на 22 ноември от Държавната дума и ще влезе в сила от деня на подписването си, т.е. събота, 25 ноември.

Дали една медия е чуждестранен агент ще има силата да решава Министерството на правосъдието. Всяка телевизия, радио или печатно издание, определени като такива, ще трябва да представят периодични доклади относно дейността си и носят специален отличителен знак. 

Конкретни имена на медии в публикувания документ не се посочват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
12
 
8
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 6 години
До Mr.STARBUCKSГрешиш! Правилно е да се пише US(SR) и EU(SSR).
50
17
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Матушката русь се окопава все повече и повече и докато Щатите и ЕС имат основание да ограничават рушкото присъствие след кремълските прийоми и хакерските атаки, по време на изборите и в САЩ, и във Франция, и в Холандия, и в Добрата Стара Англия, то Мадър РАША с контрамерките си само се изолира все повече и повече от процесите в цивилизования свят и скоро товарищ путин ще представлява сибирската си губерния само при срещите си със Шейхове и Султани и сред общността на страните от третия свят ..
49
10
 
7
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
USSR...............
48
10
 
34
 
! Отговори
ТРЕТОПОЛОВИ преди 6 години
Всичките НПО - та в България са чуждестранни агенти и срещу голямо възнаграждение работят против интересите на България.
47
11
 
32
 
! Отговори
д преди 6 години
да ви припомня ли как САЩ и западна европа забраниха РТ и СпутникНюз - били Руски "агенти"Това което Путин прави е отговор на "санкцийте" - щом САЩ и западна европа затварят и гонят Руските медий не виждам защо Путин да не може да направи същото !
46
11
 
32
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Да уточним: Има ли закон с аналогично съдържание, приет в САЩ? Ако да, защо коментираме руския закон, а не американския.
45
23
 
13
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Срещу истината не може да се рита!Много са били като Путин, които са мислели, че с много наглост и много лъжене ще затъмнят истината, но всички такива са свършвали на бунището.
44
7
 
24
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
Русия ще създава военна база в Судан* по молба на техният президент който е на посещение в Москва . Базата ще бъде създадена за защита от агресията на САЩ .* намира се в под Ливан и Египет и срещу СА
43
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психопата Путин превърна Русия в Путинистан, който след него ще се разпадне за ужас на задунайските самовари.
42
7
 
23
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 6 години
Ами медиите от кръга ,,Капитал"? Кажи нещо за тях!
41
8
 
22
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 6 години
До гаварить маскваЗащо не кажеш нещо за американските тpoлове? По изборите в САЩ нямаше американски канал в YouTube без коментари против Доналд Тръмп.
40
4
 
27
 
! Отговори
ДО ВЕНЦИСЛАВА ВЕЛЬОВ преди 6 години
НЕ КАЗВАШ ЧЕ ЗАКОНА Е ПРИЕТ В ОТГОВОР НА ПРИЕТИЯ ЗАКОН В САЩ ТОВА Е ОГЛЕДАЛЕН ОТГОВОР...А В БЪЛГАРИЯ САМИТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ ДЪРЖАНИ ОТ БЪЛГАРИ СА ЧУЖДИ АГЕНТИ И ДЪРЖАВНИ ИЗМЕННИЦИ!ФАКТ-28ГОДИНИ!
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива " журналисти" ще се появят навсякъде. Платени неграмотни ***. Никъде в ДОЛНОПРОБНАТА статия не се споменава че е в отговор на краварските безумия РУСИЯ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА. Ритат съскат и се гърчат БРЕКСИТ червейте. Острова е ветропоказател не знае на къде да поеме. Държави като еднополова Англия живеят само на гърба на другите. Голям страх пада там
38
14
 
7
 
! Отговори
гаварить масква преди 6 години
Русия създава информационни войски.Създадена е войска заинформационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко,което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда,каза той.Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на троловекоито да лъжат колко е велика Русия, добави руският министърът
37
22
 
4
 
! Отговори
Щирлиц от Панама преди 6 години
Путин го е страх от истината . "Дръж народа в мъгла да му стане ясно"..ха.ха Русия е наричат "морга за журналисти" от как е Путин на власт има избити стотици руски журналисти които казват истината за джуджето фашист,капиталист-измамник и крадец от държавната хазна.
36
3
 
26
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 6 години
Ето как работи хибридната война! Действията на Русия с а в резултат на принудителната регистрация на Russia Today в САЩ за чуждестранен агент. Защо това не е споменато?
35
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито е Батюшка, нито е Царь. Признавам го за Государь, защото Государя мисли и милее за народа си и обича Родината си.
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BRAVO
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Черни и жълти и бели,флагчета мирни развели,знаят навред по земята,името Путин децата.
32
3
 
7
 
! Отговори
Слава князу преди 6 години
Путин есть Батюшка Царь-Государь, великий князь и величайший богатирь. Вся власть советам и батюшкам!