Северна Корея е изстреляла балистична ракета

Ракетата е излетяла в посока изток от провинция Южен Пьонган
28 ное 2017 21:31,
56
Северна Корея е изстреляла балистична ракета
Снимка: Reuters, архив

Щабът на южнокорейската армия съобщи, че Северна Корея е изстреляла неидентифицирана балистична ракета, предава AFP, цитира "Фокус".

Ракетата е излетяла в посока изток от провинция Южен Пьонган в Северна Корея. 

Южнокорейските медии съобщават, че в момента армиите на страната и на САЩ я анализират.

Южнокорейският министър на въпросите, свързани с обединението, съобщи по-рано, че в Северна Корея се наблюдават белези на необичайна активност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният шут в говедарските дзурли!
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев, ти си непоносимо, нечовешки ***.
42
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 6 години
ЕХХ ЕКСПЕРТИИИВсеки който малко или много разбира от ракети и чуе разстояние на пуска 1000км височина на пуска 4500-5000км МОМЕНТАЛНО ЩЕ СЕ УСЕТИ ЧЕ ТОВА Е ЧИСТО И ПРОСТО ДАЖЕ НЕ ТЕСТ НА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА А ТЕСТ НА ПЪРВА СТЕПЕН НА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА. Защо е избрана подобна траектория? За да може почти през цялото време ракетата да се намира във зоната на видимост на командния пункт на КНДР и да получи безценна телеметрична информация.А политиците Врещят и Крещят но ще мирясат или ще има ВОЙНА
41
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изстрелва и трепери, да не получи няколко десетки в отговор. Луд ли е или се прави? Прави се, нали е като нашия Сикаджия, Човека Слънце, Вселена, Божество. Не може да покаже слабост или простотия, а те извират отвсякъде. Дебелачето знае, запали ли войната и то ще отиде в Безкрайните ловни полета. Комунизма създаде тази миазма СК, Куба,Венецуела, рухнали подобия на държави. Не, че САЩ са добрите, но е най-технологично развитата държава. Колко му е да ги опече но последствията ги спират.
40
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като изстреля ракетата,какво постигна, нахрани ли хората си, облече ли ги, закри ли лагерите, подобри ли състоянието на войниците си? Нали скоро избяга един войник в ЮК.Целия пълен с *** и болести. Преследвачите го простреляли 5 пъти. И с този глад, мизерия, потискане на всичко човешко, с избиването от глад в лагерите, ще успее да пистигне нещо? Тези които толкова го харесват, нека отидат и поживеят месец-два при него. Тогава да ми говорят глупости. побързайте, на Жълтурко много не остава
39
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пу Тин продължава да си играе с огъня, но накрая ще яде голямата тояга.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #46Ми, давай, напиши ти! Кога, как, къде
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е ще трябва да уважаваш Ким
36
2
 
2
 
! Отговори
Недялко М Цанев преди 6 години
До 43 съгласен съм с теб и е така, но идеята ми беше , че ядрената заплаха е реална опасност за нас
35
4
 
27
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Знаеш ли че Ким трябва да спре пръстъпноста по всякакъв начин ? Знаеш ли, че милиардерите в ЕС са по-лоши от Ким, защото милиардера може да изхрани бедните Ким не може да ги изхрани, защото същите милиардери налагат санкции на страната му .Знаеш ли че еврейна Ротширд има 500 трилиона богатство, но оставя хората да загиват от глад полека лека и иститинския фашист е Ротшилд който е превърнал земята в концлагер, заедно със краварите.
34
8
 
19
 
! Отговори
европа преди 6 години
Браво! Браво! Браво! Ким е герой!
33
6
 
12
 
! Отговори
Недялко М Цанев преди 6 години
До хейтърите : ***, едва ли някой от нас симпатизира на Щатите, но...! Имате ли ясна представа какво ще се случи с нашата страничка , ако някоя от двете страни Сащ или С. Корея изстрелят ядрена ракета? Мислите си , че САЩ или С. Корея са много далеч? И в двата случая целият ядрен облак ще мине през Стария континент! Ядреният облак в същност е много по- смъртоносен , отколкото първичния взрив! Само така , информативно споделям на необразованите чернохуморци, които видях , че са писали тук!
32
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуцай, Киме!!! С теб съм!!! Мачкай краварите!!!
31
12
 
7
 
! Отговори
знаете ли че преди 6 години
8. Севернокорейците са длъжни да регистрират телевизорите си в компенетните органи. Има само три канала за гледане. За да не се съблазняват да гледат нещо друго, въпросните компетентни органи запечатват управлението на телевизорите или направо блокират настройките.9. Дори и в собственото си жилище те нямат право да изключват правителственото радио. Могат само да намалят малко звука на приемника. В страната има специални отряди, които следят дали някой не слуша забранени радиопредавания.
30
8
 
7
 
! Отговори
знаете ли че преди 6 години
6. Съдените за различни престъпления севернокорейци изтърпяват наказанието си заедно с цялото семейство - т. нар. "наказание до три поколения". Ако през време на наказанието се раждат деца, две следващи поколения са обречени да прекарат живота си в затвора.7. От 1996 г. на жените в КНДР е забранено да карат велосипед, тъй като полата трябва да покрива непрестанно коленете, а на дамите там не е позволено да носят панталони.
29
8
 
7
 
! Отговори
знаете ли че преди 6 години
3. Вместо Коледа в КНДР на 24 декември отбелязват денят на раждането на Ким Чен Ир, предишният северокорейски лидер. А пък вместо Свети се чества рожденият ден на генерала, който е на 16-ти февруари.4. В Северна Корея и досега има публични наказания.5. В Северна Корея е въведена шестдневна работна седмица, а в неделя обитателите на страната трябва да се занимават с доброволен труд за благото на страната. Затова и там почивен ден на практика няма.
28
10
 
5
 
! Отговори
знаете ли че преди 6 години
1. Календарното време в КНДР се води от раждането на Ким Ир Сен, а не по Исус Христос. Затова в момента в тази държава е 105-та година.2. Според официалната му биография първият президент на Северна Корея Ким Ир Сен бил роден на вулкан под двойна дъга, като при това в този момент на небето се родила нова звезда. Във Северна Корея се смята, че той е бил "богоподобен подарък от небето". В биографията му още пише, че се научил да ходи три седмици след раждането си.
27
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Пуцай, Киме!
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9И кой няма да му позволи, ти ли?КНДР, разполага с ядрено оръжие още от 2001г. Последният ядрен опит който направиха беше с водородна бомба. Има и ракети, така, че Кимчо спокойно се ежи на краварите.
25
12
 
6
 
! Отговори
9 преди 6 години
Ким няма ядрено оръжие а само носители за такова успокоите се никои няма да позволи на този комунистически резерват да има такова